Цитат: Един ден, когато дойде време да се преселя в другия цвят ми се иска преди тръгване да усетя точно този аромат, а чак след това аромата на различни цветя, липов цвят, треви и билки, сушено сено, на дъжд...
На мен би ми бил достатъчен ароматът на липов цвят.
-------------------- Езотеричен, поетичен,
хумористичен, прозаичен -
такъв е моят семпъл сайт,
където срещам ви със "Hi!".
vilea22.free.bg
Как ще е лошо, глупости. Щом обичаш, нищо не пречи. Аз обожавам в събота сутрин да си сваря една чашка на джезве и с една лъжичка кафява захар се получава перфектният вкус и аромат за мен. С чашката кафе си чета, пиша си някоя кръстословица, зяпам пейзажа през прозореца и си мисля хубави неща.....
На работа пийвам по две кайвета :Р. Едно сутрин и едно следобед, че иначе ще заспя. Ако не се налага, не се и сещам. А да, и го пием с колежките, докато вървят клюките .
-------------------- You are your very own superhero!
Екстри:
ravekitty
Thunderstorm
Регистриран: 24.03.2007
От: Oz
-------------------- Най-безнадеждното нещо е да убеждаваш хората в нещо… Всеки трябва да стига до своята истина сам, за да повярва в нея...
Павел Вежинов
Цитат: Как ще е лошо, глупости. Щом обичаш, нищо не пречи. Аз обожавам в събота сутрин да си сваря една чашка на джезве и с една лъжичка кафява захар се получава перфектният вкус и аромат за мен.