neorientiran
неориентиран
Регистриран: 21.06.2006
|
Форумен терор или недо*бани юзъри
#1309970 - 21.06.2006 02:14
|
|
|
Да споделя един интересен проблем свързан със форума. Незнам за женската част но за мъжката, на колко от вас се е случвало да бъдете тероризирани със лични бележки от някои жени тук във форума които си търсят нещо за до*бване? Не говоря за единичен случай а за системно пращане на лични бележки със предложения за срещи, правене на секс и такива истории. Потребителките са няколко /обвързани всичките/ и не го правят с точно определен човек а на принципа където стане или който върже. Е на вас мили потребители случвало ли се е някой системно да ви досажда в форума?  Има игнор за такива екземпляри ама що требва да става така? Вече разговарях с някои потребители и системата прилагана при тях е същата.  Няма кво да добавя освен вие да споделите наблюденията си  За едната ще кажа че е доста "обичана" тук и си мисля че освен проблеми с половинката има такива и с психиката. Нарочно няма да споменавам имена. Хората за които говоря сами ще се видят в думите ми. Лека нощ от мен че стана време да си ходя
|
Nadin
Charmed

Регистриран: 17.05.2002
От: The Windy City
|
Re: Форумен терор или недо*бани юзъри *DELETED*
#1310002 - 21.06.2006 04:13
[Re: neorientiran]
|
|
|
Мнението изтрито от Мишо
|
sense
импулсивна

Регистриран: 23.01.2005
От: София
|
Re: Форумен терор или недо*бани юзъри
#1310073 - 21.06.2006 08:56
[Re: Nadin]
|
|
|
Ще използвам темата, за да не отварям нова, за да попитам. Във Форум "Емиграция и живот в Канада" има един/а анонимен с много станни постове. Забелязах го и в "Бъдещи родители" А по тази тема-като си само с едно мнение как си получавал лични бележки?
|
Мишо
виртуален

Регистриран: 07.09.1999
От: Юесофей
|
#1311125 - 21.06.2006 19:31
[Re: sense]
|
|
|
Моля, не използвайте теми, които нямат нищо общо с въпроса ви.
Изисква се елементарна форумна култура!
Иначе оценявам желанието ви да помогнете и ви благодаря за това!
-------------------- .\\:):
|
Мишо
виртуален

Регистриран: 07.09.1999
От: Юесофей
|
#1311127 - 21.06.2006 19:33
[Re: neorientiran]
|
|
|
Ще се свържа с вас на лична бележка. Моля подобни оплаквания отправяйте на лична бележка до мен или МММитов.
Останалите коментари няма да бъдат одобрени (те така и не се виждат от всички), защото това не е тема, по която може да се обсъжда, а личен проблем.
-------------------- .\\:):
|