Hard Rock fan
somehow unborn

Регистриран: 07.01.2003
|
Other bands play Manowar kill
#1815007 - 01.07.2007 18:54
|
|
|
Надявам се модераторът да няма нищо против, при наличието на тема за Калиакра рок феста, да бъде отворена нова, посветена на Кралете (би могло да има теми и за останалите два концерта, но аз не бях там ) Както е редно, започвам с репортажа от събитието, който дава добра представа за онова, какво ни се случи!: http://www.pro-rock.net/news/shNews.php?id=4165&
Просто няма такъв концерт!!!
Кралете буквално мачкат! 3 часа ни премазаха с култови парчета! Звук, мощ, настроение - наистина нямам думи. Абсолютно категорично мога да кажа: това не е концертът на годината, това е концертът на живота ми!
Вижте сетлиста - не е истина! 
Не мога да опиша чувството: да ти лазят тръпки по гърба на всяка песен! А химна - просълзих се! Зарята накрая беше завършекът на един абсолютен празник! Евала, Цонко, управляваш! Цонко - президент 
За звук и т.н. просто няма смисъл да говоря - на ниво отвсякъде! За шоуто - също: може да ги наричат позьори и не знам какви, но аз като фен, искам такава емоция и такова отношение и такъв заряд, каквито ми дадоха Manowar! И такъв професионализъм. Емоционални машини! 
Хехе, прекарах концерта със страхотно добра компания, което го направи още по-голям!
За подгряващите групи не ми се говори - едва изчаках да свършат.  Но докато свиреха подгряващите, с една съфорумка имахме страхотно изживяване: Вдясно (с лице към сцената) имаше нещо като ВИП на стадиона с масички и прочее. И кой мислите стоеше на една масичка кротко и незабелязано: Ерик Адамс Изтичахме до огражденията и неистово запонахме да му махаме с традиционния знак...и той ни видя и ни помаха - лично После се скри вътре. 
Нямам сили да пиша повече в момента. Ден след концерта съм в еуфория и си знам, че ще ме държи дълго!
Other bands play Manowar kill
-------------------- It started to snow in the middle of July
|
Lord Vickeron
консервирано зомби

Регистриран: 08.10.2003
От: SODOM
|
Re: Other bands play Manowar kill
#1815018 - 01.07.2007 19:16
[Re: Hard Rock fan]
|
|
|
Наистина жестоки. Всеки знае, за тази група, но този концерт беше нещо невиждано. Невероятни 3 дена в Каварна! Жестока компания, незабравими спомени, пиянства.....емоции, които остават в човек завинаги. Трудно ми е да пиша. Уморен съм...не искам да ходя на работа....искам в Каварна, с всички тези приятели, с всички тези банди, с всичката тази атмосфера!
|
Hard Rock fan
somehow unborn

|
#1815025 - 01.07.2007 19:31
[Re: Lord Vickeron]
|
|
|
Цитат:
не искам да ходя на работа....искам в Каварна, с всички тези приятели, с всички тези банди, с всичката тази атмосфера!
И аз!
|
Vindication
почетен член

Регистриран: 11.11.2004
|
#1815030 - 01.07.2007 19:49
|
|
|
Няма думи в момента да опиша еуфорията след този концерт. Може би като си посъбера малко разпадналия се от екстаз мозък може и да се справя. А Manowar доказаха лансираната преди време теза, че все пак една група може да направи първия си концерт в страна, като нашата такъв, че всички присъстващи да го запомнят за цял живот, а не да е просто поредна спирка.
-------------------- There's no way to Metal; METAL IS THE WAY
|
shashkunina
неориентиран
Регистриран: 01.07.2007
|
#1815052 - 01.07.2007 20:35
|
|
|
нда, някак си ми обеэмислиха по нататъшния живот, като знам че друг такъв концерт няма да видя освен да поемаме към валхала вече тоя цонко не знам как е успял да ги навие толкова да ни се стараят. и коментара на германски фенове с които летях към софия на връщане беше че такъв друг концерт не са посещавали и било unexpectedly fucking good
|
дехидратиран кетчуп
гаден тип

Регистриран: 16.07.2003
От: кръчмата
|
#1815058 - 01.07.2007 20:46
|
|
|
ЧАКА СЕ MANOWAR - LIVE IN KAVARNA сега:) особено с този сет лист:)
-------------------- tiuriuliu biurgiurdiuliu.Рейс 305 е ПОДВОДНИЦА!!!
АЛКОХОЛЪТ В МАЛКИ ДОЗИ Е ПОЛЕЗЕН ВЪВ ВСЯКАКВИ КОЛИЧЕСТВА
powered by ВИП СУЛЮ
http://www.myspace.com/anchorheaddarthmetal
|
shashkunina
неориентиран
Регистриран: 01.07.2007
|
|
дано включат и химна на републиката в изплнение на Manowar, което трябва да стане "офиална" версия на химна ни
|
Hard Rock fan
somehow unborn

|
|
Ох, какво чакане ще падне!
|
Metal Heart
invincible

Регистриран: 12.01.2003
От: City of Delusion
|
#1815081 - 01.07.2007 21:32
|
|
|
Впечатлена съм Бях и на трите концерта от Калиакра рок фест, но този беше "черешката на тортата". Толкова лично отношение към публиката не бях срещала досега Браво на Manowar - не съм от запалените им фенове, не знаех всичките им песни наизуст, но пророних някоя и друга сълза на старите класики И добре си покуфях Какво повече да искаш от един концерт  А земята под краката ми се тресеше като при земетресение
-------------------- Don't grow up too fast
And don't embrace the past
This life's too good to last
And I'm too young to care
|
Morrigan
ravenhearted

Регистриран: 23.12.2003
|
#1815099 - 01.07.2007 22:09
|
|
|
Това беше една от най-яките вечери в живота ми. Не просто защото за мен концертът на Менъуор има и фенска, и сантиментална стойност, а и заради страхотната компания, цялостната атмосфера - това ми беше първото ходене в Каварна въобще и през цялото време ми миришеше на Нашата музика(е, и на нашите кебапчета, бира(тя имаше ли миризма въобще?) и... разни други недотам приятни неща ) - на Нашата "религия". Това си говорихме - ходиш по улиците и виждаш стълпотворение от метъл брадърс(някои дошли от други държави), с които се поздравяваш емоционално и искрено, без да си ги виждал никога преди. ТАМ се усеща онова чувство за цяло - сърцата бият в един ритъм. За Кралете - показаха какво означава истински професионализъм, ентусиазъм и отдаденост! Все съм си представяла въпросния концерт - преди години още и никога не съм предполагала, че може толкова дълбоко да ме жегне! Шоуто, светлината, звука, емоцията - не на 6, на 1000! В началото реших, че не виждам добре и се понабутах отпред, където отнесох леко цапардосвене(неволно, ест), но пък ги видях ясно и сравнително отблизо - после се върнах назад, където всъщност с извиване на врата пак си се виждаше не-лошо В един момент - когато отпочнаха Heart of Steel щеше буквално да ми се пръсне heart-a(звучи почти като "да ми изпуши hard-а" - или поне също толкова драматично ) и по чувството определено разбрах, че минАло малко покрай steel-а - требва си го пазя баси! Сравнително як подбор на песните - в сми, ясно ми е, че повечето са всеобщо яко долюбвани, но аз лично - като са тръгнали да изпълняват "само класики" нямаше да се разсърдя на един "Battle Hymn" или "Bridge of Death"... или " Blood of the kings" , ма тва са капризи вече  Преди да ги чуя наживо бях останала със сравнително добро впечатление за Holyhell, ама сега потресът ми беше пълен. На всичкото отгоре обещаха, че пак щели да се върнат - ужасТ, дано не забравя да се запася с развалено домАтЕ.
Затова пък неприятните усещания, породени от подгряващите групи бяха изместени скорострелно от емоцията от близки срещи от третия вид(е... така ни се искаше. За жалост не бяха нито "близки срещи", нито "от третия вид" ) с Ерик Адамс. Човечеца спокойно си пийваше и хапваше, седнал почти до нищо неподозиращите фенове! Благодарение на зОрките Очи на виден про-рок в крайна сметка беше разконспириран . Аз първо чух, че там стои Джоуи и ест - търся някой с неговата осанка, но виждам само някво оплешивяващо теме на сравнително дребен мъШ - за части от секундата си викам: "Леле, ужас - горкия Джоко зел да се сгъбичасва..... сигурно щото толко вр трябваше за да си изпълни обещанието да дойдат в Бг, а той все пак е метъл брадър на честта и многото отлагане му се отразява негативно  " Ама после, като се обърна леко и се видя, че е Ерик! С Фенката естествено - баси ентусиазма... той ни поздрави на няколко пъти и се скри. Уплашихме го, Фенке, добре че тфа не му се отрази на пейниту 
Та така... Въобще целия фест беше свързан с мн емоции. На моменти се усещах как туй дето ми е отвътре просто е невъзможно да го избутам навън - в по-голямата част от времето бях малко като цапардосана с Мьолнир по главата и всичко ми беше като на забавен кадър това от стъпването в Каварна до еее... преди малко.
Искрено "тенк ю, пипъл" на компанията! И супер специално - на !!Фенката!! - жалко, че беше само за последната вечер.
А ето го Ерик, точно преди да се обърне към нас. Ужасно е качеството, зарад мн-то зуумване(мисля), но все пак си личи 
-------------------- ..Wir kapitulieren niemals!..
|