razum
учен

Регистриран: 25.04.2005
|
ОПЛАКВАНЕ СРЕЩУ МОДЕРАТОРА НА "ИСТОРИЯ" - Черкез
#1952391 - 17.11.2007 19:07
|
|
|
http://forum.all.bg/showflat.php?Cat=0&a...7b3#Post1952386
Това е конкретната тема. Основни оплаквания:
1. Залъгва ни на лични бележки, че щял да вземе мерки срещу системните обиди, а не взема. 2. Не си стои на "работното място". Отсъства с дни и седмици, после ни държи тон, че не можело човек "една вода да пусне". 3. Постоянно казва - "Ако искате се оплаквайте на администрацията!", с което заявява, че му е все едно! 4. НЕ Е ЗАВЪРШИЛ ИСТОРИЯ и често е некомпетентен по темите, които се разискват. 4. ТРИЕ ТЕМИ, които са в разрез с неговите убеждения или ги хвърля в коша под предлог, че имало обиди (за които НЕ ВЗЕМА МЕРКИ, КАКТО БЕШЕ КАЗАНО!)5. Служи си с лични нападки, после било, щото "обърках те с един модератор от Русе" или "Ами и ти не се съобразяваш!"
Нямам нищо против човека Черкез, не го познавам лично. Имам против МОДЕРАТОРА ЧЕРКЕЗ!
Предлагам за модераторчовек като Legatus, D13 или Адмирал, които наистина са се доказали, че разбират от история и/или са професионални историци.
|
Arsenal
suspended

Регистриран: 15.11.2004
От: Jerusalem
|
Re: ОПЛАКВАНЕ СРЕЩУ МОДЕРАТОРА НА "МиЖ" - Godiva
#1953016 - 18.11.2007 17:09
[Re: razum]
|
|
|
Оплакване срещу Godiva с постоянни крайни заплахи на л.б 1. че щял съм да изхвърча 2. да кажела на Мишо 3. постоянни оплаквания от форумки, които първо се заяждат с мен и после ревът на нея
Едно време бяха ДВЕ модераторките във форум МиЖ, но понеже някои от вас не знаят заради интриги сетете сами за коя става въпрос остана само едната и от тогава имам чувството, че все едно влизам не във форума, а в хола на Godiva с обувките на прибежки и препълзявания.
Заради скъпата неомъжена съфорумка Калина, която още си търси мъж от форума и то безуспешно, защото рязко е банната също заради нея Godiva гонеше и постоянно банваше.
Да попитам! Аз не съм се записал в този форум някакви скучни лелки на всяко едно мое мнение да слагат очилата с лупи като на буркан дъното и да ме заплашват постоянно! Редовен посетител ли съм или какво?
Повече не искам да имам лб от Godiva за нито една секунда.
|
Nadin
Charmed

Регистриран: 17.05.2002
От: The Windy City
|
Re: ОПЛАКВАНЕ СРЕЩУ МОДЕРАТОРА НА "ИСТОРИЯ" - Черкез
#1953071 - 18.11.2007 18:43
[Re: razum]
|
|
|
Всичко, което един модератор прави е на доброволни начела и не е длъжен да стои във форума 24/7, така че за какво работно място/време става дума ( с или без кавичките)  Това, че въпросният модератор не е завършил история не значи абсолютно нищо , никъде не е казано, че за да бъде някой модератор, трябва да е професионалист в съответната област. След като една тема е отишла във форум "Кошче", значи такава е била преценската на модертора, а дали е правилна е лесно да се прецени, поглеждайки дори отгоре-отгоре темите.
-------------------- Ако искаш да бъдеш чут, първо се научи да слушаш.
|
razum
учен

|
Re: ОПЛАКВАНЕ СРЕЩУ МОДЕРАТОРА НА "ИСТОРИЯ" - Черкез
#1953220 - 18.11.2007 21:53
[Re: Nadin]
|
|
|
"Всичко, което един модератор прави е на доброволни начела и не е длъжен да стои във форума 24/7, така че за какво работно място/време става дума ( с или без кавичките) "
За такова, че го няма с дни и после идва и пуска едни такива неща " " с обвинения наляво и надясно, че не можело човек "да пусне една вода". Ако е зает толкова има доста по-редовни участници от него, които са способни да се грижат по-добре за форума.
"Това, че въпросният модератор не е завършил история не значи абсолютно нищо , никъде не е казано, че за да бъде някой модератор, трябва да е професионалист в съответната област."
За съжаление не е. И това дава плачевни резултати. Качествени теми се изхвърлят или заключват, други си стоят...
"След като една тема е отишла във форум "Кошче", значи такава е била преценската на модертора, а дали е правилна е лесно да се прецени, поглеждайки дори отгоре-отгоре темите."
Точно тука е хватката. Понеже е против тезите, които защитавам, оставя един човек да ме обижда, след което на основание, че сме се "обиждалИ" темата заминава в коша.
Радвам се, че по останалите пунктове сме съгласни!
Не се радвам, че ПРЕДИ МАЛКО ПОСЕТИХ ФОРУМА И СЪЩИЯТ ПОТРЕБИТЕЛ "ЧИЧО ВЛАДО" Е ПРОДЪЛЖИЛ С ОБИДИТЕ КЪМ МЕН, КАКТО И С ГРУБОСТИ КЪМ ПОТРЕБИТЕЛ СТЕФАНОВ + ЕТНИЧЕСКИ ОБИДИ!
Това са резултатите от модерирането на Черкеза... Уведомих и Мишо лично по Айсикюто, както е ясно, той ще реши. Аз нямам никакви очаквания за каквото и да било.
|
razum
учен

|
Re: ОПЛАКВАНЕ СРЕЩУ МОДЕРАТОРА НА "МиЖ" - Godiva
#1953223 - 18.11.2007 21:59
[Re: Arsenal]
|
|
|
Ами да казват на Мишо, пък то е ясно, че той ще отсъди и е последната инстанция. Все пак форумът си е негов, парите от рекламите са си негови и решенията са си негови. Няма лошо! И вече в зависимост от обективността/субективността на Мишо ще се вземат по-бързи решения. Е, може и да не се вземат никакви решения. Така или иначе, не трябвада сме с някакви големи очаквания. Както беше казал един админ в един друг форум :
"Вие тука до един сте ми на гости и ще правя каквото АЗ реша!"
Така че на юзъра (който не е овчедушен) задължението е САМ И ПЪРВИ да информира Мишо (АДМИНА) за произволът на някои модове, а вече в зависимост от това колко са си гъсти, Мишо ще реши какво да стори. Затова и казвам, че може да подходи обективно, а може и субективно! Съжалявам и за твоите преживявания в другия форум! Признавам, че са по-изнервящи и от моите в "История".
|
|