ALL.BG форуми
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички


Форуми » Компютри и Интернет » Дизайн и Графични продукти

Страници: 1
димитар
Нерегистриран




бутон
    #1983602 - 19.12.2007 15:45

здравеите работя със програмата ffont page ащото ми я препоръчаха за правене на саитове ако според вас не е добра молия препоръчаите ми друга
ноглавното което искам да ви попитам е как да си направя бутон с стрелкичка които когато го натиснем да излизат под разделения на бутота както са повечето бутони на саита на техномаркет


Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
Бодри
Гад МръсТна
**

Регистриран: 11.01.2005
Мнения: 4948
От: зад на Дед Мороз
Re: бутон
    #1983753 - 19.12.2007 17:33 [Re: димитар]

незнам дали съм те разбрал правилно...
но, ако съм - ей ти хтмл кода направо:

</td>
<td align="center" width="50%" bgcolor="#C6D8F2"
bordercolor="#C6D8F2" bordercolordark="#C6D8F2"
bordercolorlight="#C6D8F2"><p align="left"><font
color="#484848"><select name="E-mail choisi" size="1">
<option selected> </option>
<option>E-mail productname</option>
<option>E-mail productname</option>
<option>E-mail productname</option>
<option>E-mail productname</option>
<option>E-mail productname</option>
<option>E-mail productname</option>
<option>E-mail productname</option>
<option>E-mail productname</option>
<option>E-mail productname</option>
<option value="E-mail Hotel Barriere">E-mail Hotel Barriere</option>
<option value="E-mail Photo">E-mail Photo </option>
<option value="E-mail Casques">E-mail Casques </option>
<option value="E-mail Formule1">E-mail Formule1 </option>
<option value="E-mail Champagnes">E-mail Champagnes </option>
<option value="E-mail UCAR">E-mail UCAR </option>
</select></font></p>
</td>

дано да е това де...
иначе на може и Dreamweaver да ползваш

--------------------
Да живее проникването в най-тъмните дебри на бъдещето!


Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
Ооо ...
~
***

Регистриран: 06.09.2006
Мнения: 2079
От: София
Re: бутон
    #2000207 - 10.01.2008 19:34 [Re: димитар]

Това, ти е посочил по-горе DesoParasito, без да пишеш сам кода с FrontPage се генерира така:

От меню Insert избираш Form->DropDown Menu
След това щракаш (double click) върху новопоявилия се combo-box, изскача прозорца за свойства, натискаш Add и си добавяш опциите за менюто.

Front Page става за начало, но си е ориентиран към Internet Explorer.


Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
Страници: 1



Допълнителна информация
0 регистрирани и 0 анонимни потребители в момента разглеждат този форум.

Модератор:  Diddy, burberry 

Изпечатай темата

Възможности в този форум:
Не можете да добавяте нови теми
Не можете да отговаряте на мненията
HTML - забранен
Псевдо-HTML - разрешен

Рейтинг:
Брой показвания: 2108

Мнението ти за темата:

Прехвърли се в



ALL.BG не носи отговорност за съдържанието на мненията, публикувани във форумите.

НАЧАЛОРЕКЛАМАВРЪЗКА С НАСКОНТАКТИЗА НАС

©1999-2015 ALL.BG Всички права запазени!

Generated in 0.02 seconds in which 0.003 seconds were spent on a total of 13 queries. Zlib compression enabled.