ALL.BG форуми
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички


Форуми » Здраве » Бъдещи родители

Страници: 1
naskomimi
новак
***

Регистриран: 11.08.2007
Мнения: 28
От: Пловдив
Помогнете ми - дайте коментар на хорм. ми изследвания?!?
    #2048482 - 01.03.2008 15:54

Здравейте, бъдещи майчици!
Знам, че ви е писнало да отговаряте на такива въпроси, аз много съм чела, но сега като ги направих вече всичко ми се обърка....
Също така съм и много изплашена, защото се подсещам, че съотношението между лх и фсх мисля, че беше 1:1, а моето е около 1:2 и нещо в полза на фсх... От прочетеното разбрах, че високия фсх е свързано с яйчниковия резерв, а аз съм само на 25........А толкова искам да си имам бебенце - дори три.......

Затова ви моля за съвети коментар!
Предварително ви благодаря от сърце!
Ето ги и тях:

Прогестерон ( 21 ден) 10.59 при норм. 1.7-27
Естрадиол (3-ти ден) 33.04 при норм. 12.5-166
LH (3-ти) 3.10 при норм. 2.4-12.6
FSH (3-ти) 7.03 при норм. 3.5-12.5
Пролактин 267.9 при норм. 127-637
Тестостерон 1.14 при норм. 0.22-2.9
DHEA-s ще си го взема във вторник.

Прегръдки и хубав ден от мен!

--------------------
http://line.mole.ru/love/18092005_1_10_0...e7eae0-21__.gif


Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
Страници: 1



Допълнителна информация
0 регистрирани и 0 анонимни потребители в момента разглеждат този форум.

Модератор:  tender™, Dr.G 

Изпечатай темата

Възможности в този форум:
Не можете да добавяте нови теми
Не можете да отговаряте на мненията
HTML - забранен
Псевдо-HTML - разрешен

Рейтинг:
Брой показвания: 1883

Мнението ти за темата:

Прехвърли се в



ALL.BG не носи отговорност за съдържанието на мненията, публикувани във форумите.

НАЧАЛОРЕКЛАМАВРЪЗКА С НАСКОНТАКТИЗА НАС

©1999-2015 ALL.BG Всички права запазени!

Generated in 0.023 seconds in which 0.009 seconds were spent on a total of 12 queries. Zlib compression enabled.