ALL.BG форуми
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички

Форуми » Политика » Политика

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
HUMANUS
търсещ
**

Регистриран: 07.12.2007
От: Пловдив
Re: Профанизирането, пълното опростачване на медиите у нас
    #2168909 - 08.08.2008 21:17 [Re: мислещ гражданин]

Е, сега вече има олимпийски игри, та белким миряса и държи примирие, макар че без враг този човек не може да живее и ден...

--------------------
Книги, статии, есета и видеоклипове от същия автор

Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
HUMANUS
търсещ
**

Регистриран: 07.12.2007
От: Пловдив
    #2169135 - 09.08.2008 10:48 [Re: Mirovk]

Тука си съвсем прав

--------------------
Книги, статии, есета и видеоклипове от същия автор

MunchoBg
член
**

Регистриран: 09.08.2008
    #2173350 - 14.08.2008 19:46 [Re: HUMANUS]

Абе човече, тук пък говориш за "опростачване" на медиите, как е възможно това, май любима дума ти е думата "простак" и производните й? Да не си пристрастен толкова към нея защото ти си самият един простак?

--------------------
Моят блог

gandolfo
старо куче

Регистриран: 19.07.2006
    #2175403 - 17.08.2008 22:20 [Re: MunchoBg]

„Абе човече, тук пък говориш за "опростачване" на медиите, как е възможно това, май любима дума ти е думата "простак" и производните й? Да не си пристрастен толкова към нея защото ти си самият един простак?„

Това самоирония ли е?
А може би е шизофренизъм?

MunchoBg
член
**

#2175424 - 18.08.2008 00:00 [Re: gandolfo]

Не, това беше изпробване колко бързо ще се раздвижи рефлекса ти, та да кажеш това, което каза: бавен си, трудно загря! А иначе реакциите ти са все така по принципа "стимул-реакция", на който се подченяват и едноклетъчните

--------------------
Моят блог

gandolfo
старо куче

Регистриран: 19.07.2006
    #2175892 - 18.08.2008 19:41 [Re: MunchoBg]

"А иначе реакциите ти са все така по принципа "стимул-реакция", на който се подченяват и едноклетъчните"

И това го казва едно същество, което комуникира със себе си, като си задава въпроси и само си отговаря.

MunchoBg
член
**

#2177977 - 21.08.2008 08:09 [Re: gandolfo]

По това се различават интелигентните от неинтелигентните: които питат себе си, на себе си задават въпроси, са интелигентни, а тия, дето предпочитат да питат първо другите, а себе си изобщо не питат, са неинтелигентни; свръхнеинтелигентни са ония като теб, които изобщо нищо не питат, които, ерго, си мислят, че всичко си знаят. Те също си мислят, че знаят как е правилно да се мисли по всеки въпрос, т.е. изобщо не чувстват потребност да мислят. Нашият любим приятел Тиссс е от тази категория хора: той може да научи всеки човек на най-правилните мисли...

Бре, какъв шедьовър сътворих; такива като теб крайно много импулсират творческия ми порив, поради което съм ти адски благодарен!

--------------------
Моят блог

Mirovk
перхидролен
**

Регистриран: 20.06.2008
От: Квартала
    #2178000 - 21.08.2008 09:01 [Re: MunchoBg]

Цитат:

По това се различават интелигентните от неинтелигентните: които питат себе си, на себе си задават въпроси, са интелигентни, а тия, дето предпочитат да питат първо другите, а себе си изобщо не питат, са неинтелигентни; свръхнеинтелигентни са ония като теб, които изобщо нищо не питат, които, ерго, си мислят, че всичко си знаят. Те също си мислят, че знаят как е правилно да се мисли по всеки въпрос, т.е. изобщо не чувстват потребност да мислят. Нашият любим приятел Тиссс е от тази категория хора: той може да научи всеки човек на най-правилните мисли...

Да това е разликата между простия човек (като теб) и умния.
Простия не пита никого ,пита само своето его, не го интересува какво мислят другите (защото е "интелигентен") те по презумпция не са прави.....простия се отличава и с високо самочувствие и арогантност, нали все пак трябва да блесне и да се нарече учител-просветител.
Умният човек не пита себе си, ТОЙ ЗНАЕ и води диалог с околните за да види как мислят и какви възгледи споделят, умният човек не търси недъзите на другите а оправя своите, умният човек няма нужда да търси признание в околните (неговото его не го изисква на всяка цена) ,за съжаление понякога попада на простаци имащи се за литерати и за "перфектни" , и тогава бива обиждан и окачествяван без оглед на знания и мнението му.....
Та другарю клонинг №267 - Мунчо , колкото и пъти да се клонирате простака винаги си личи, на него не може да му се помогне просто не му се обръща внимание.
Колкото и ника да си лепнете (смените) простотията която леете и съсипвате всичко си остава......ако наистина се имате за олицетворение на "демокрацията" и "дясното пространство",тогава господ да пази България от вас и съмишлениците ви.

--------------------
Sub sole nihil novi est

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)

Допълнителна информация
0 регистрирани и 0 анонимни потребители в момента разглеждат този форум.

Модератор:  admiral 

Изпечатай темата

Възможности в този форум:
Не можете да добавяте нови теми
Не можете да отговаряте на мненията
HTML - забранен
Псевдо-HTML - разрешен

Рейтинг: ****
Брой показвания: 5921

Мнението ти за темата:

Прехвърли се в

ALL.BG не носи отговорност за съдържанието на мненията, публикувани във форумите.

НАЧАЛОРЕКЛАМАВРЪЗКА С НАСКОНТАКТИЗА НАС

©1999-2012 ALL.BG Всички права запазени!

Generated in 0.105 seconds in which 0.09 seconds were spent on a total of 12 queries. Zlib compression enabled.