Grim

Регистриран: 13.04.2007
|
Re: Въпрос за мобилен интернет?
[Re: Дон Кихот]
#2176444 - 19.08.2008 17:53
|
|
|
на тоа етап на ценоразвитие, за хора като мен, които биха помъкнали лаптоп сравнително редко, да ползват нет навън за ден два примерно в месеца, ко случайно мръднат нанекъде, требе да пуснат предплатени карти, съгласен съм да дам двеста лева да речем за карта+карта данни , да си я закупя, и да си ползвам нет когато ми скимне - може и да е веднъж в годината, а тее пакети са за постоянно нуждаещи се от нет хора на път, иначе идват излишно скъпо. Но това е все още началото де, поживьом малко по нататъчи и ше увидем, нема начин скоро да не изскокнат с по широк кръг оферти на още по ниски цени
|
deputatkata
с доживотен мандат

Регистриран: 04.05.2006
|
[Re: alice]
#2176471 - 19.08.2008 18:41
|
|
|
Точно за мобилен питам.  Това за безжичния рутер го знам, за у нас добре. Но като тръгна нанякъде, а аз често тръгвам...не е зле да си нося лаптопчето.
-------------------- Добре фиксираният пациент...не се нуждае от упойка!
|
deputatkata
с доживотен мандат

Регистриран: 04.05.2006
|
[Re: Grim]
#2176472 - 19.08.2008 18:42
|
|
|
Ти пък ме разубеди сега.
-------------------- Добре фиксираният пациент...не се нуждае от упойка!
|
Huckleberry
троглодит

Регистриран: 15.02.2002
От: Шикаго
|
[Re: Grim]
#2176491 - 19.08.2008 18:59
|
|
|
Да бе,ше го мъкна тоя нет с мене,не стига че толко постинги пиша стационарно,но ся ше ми се впива и мобилно.В къщи има три рутера,и жиците на простора парат от излъчването,а на рибките постоянно доливам студена вода  Тъщата 24 часа не излиза от тоя форум.Викам и- абе легни наспи се,кво като си модератор,нема да има срив в системата,легни си
-------------------- Жаждата дава смисъл,и стойност на водата,а вълкът,- на агнешкото.
|
ГолЕмо Диване
чЮфстФителна

Регистриран: 13.02.2004
От: в стаята на откачалките
|
[Re: deputatkata]
#2177065 - 20.08.2008 12:27
|
|
|
Баща ми има договор към Глабул(ако не се лъжа)..ограничение 2 ГБ..първо нещо го мотаха за парите,после за гигабайтите, а за капак - като отидеме на вилата например и се пробваме да ползваме Инет - една страница се отваря 7 мин(буквално!) та и за чат не става,камоли да качваш файл или да сваляш нещо. На морето беше същата работа! За момента си е чиста набутвация тая услуга според мен!
-------------------- "Упорствай до тогава, докато твоите слабости станат твои особености"
|
Amely
неориентиран
Регистриран: 26.08.2008
|
#2182322 - 26.08.2008 16:28
|
|
|
Здравей, аз ползвам точно такъв нет на Вивател, защото съм в доста отдалечен район и няма друг нет. Доста доволна съм и от бързината и 2 GB са напълно достатъчно да се ровиш из интернет цял ден и да чатиш. Подписваш договор за 1 или 2 год. С едногодишен договор модема струва 150 лв., първине три месеца плащаш по 18лв. а след това по 36лв. По всяко време можеш да провериш колко МВ ти остават като се свържеш с оператор. Аз в момента съм без работа и по цял ден съм в нета и досега не ми е свършвал лимита. Определено съм много доволна.
|
Loedrin
новак

Регистриран: 06.09.2008
|
#2194728 - 13.09.2008 09:04
|
|
|
Когато ми се налага да ползвам мобилен интернет - имам карта на Глобул. 2 ГБ месечно за 35 лева. Модемът ти го подаряват. Покритие - не съм имала проблем никъде по основните пътища в България и населените места по-големи от малко селце, когато пътувам. По някога е по-бавничък на места, но - толкова. За 20 лева месечно колегата си активира дата-трансфер от М-тел. Идея си нямам какво е това, но той казва, че е същото. За покритие и скорост там - не знам. За "разхода" - 6 гигабайта месечно е целият трафик на офиса - входяш и изходящ, поща, висене по чатове и форуми, в кю, теглене на филми и музика - всякакви подобни. За петима човека + двама приходящи. Можеш да се ориентираш ти евентуално какво ползваш. Или направо питай интернет провайдера си - те знаят най-добре.
-------------------- Там, но не в прослава на Господ, крачи Господ.
|