Re: Машина на времето #2244542 - 12.11.2008 21:34
[Re: d1saster]
Отговори
Цитирай
Чудя се, че още някой вярва на Айнщайн.Сто години по късно няма нито едно доказателство подкрепящо теорията на относителността.Колкото и да ви е неприятно, пространството си е пространство, последователноста на събитията са си последователност, висшата математика е нелогична псевдонаука боравеща с понятия, вместо стойности.Човешкия живот се измерва в брой сърцебиения, в която и част на галактиката да се намира.Включително и пътувайки.Предлагам да се отнесете исторично-критично към откритията във физиката в началото на 20 век.Плезенето ще го пропусна.Макар че имам снимки със руски академици иронично плезейки се на Айнщайн. Може би математическия модел не е съвсем логически, а може би и логиката е неизползваема при несигурност на изходни данни и скаларност до средата на уравненията само.Какво значи нула, минус и плюс безкрайност, уравняване на уравнения там където не се уравняват.Измисляш си някаква лема и край.Градиш кули върху измислен темел.Тоест измислени кули Някой набързо е решил кой ще победи, Ахил или костенурката.
-------------------- Тцъ, не съм аз.
Редактирано от Kaiaktzar (12.11.2008 22:00)
Екстри:
Black Adder
Advanced
Регистриран: 18.04.2004
От: Varna
Re: Машина на времето #2244797 - 13.11.2008 02:08
[Re: Kaiaktzar]
Отговори
Цитирай
Цитат: Сто години по късно няма нито едно доказателство подкрепящо теорията на относителността.
Теорията на относителността (всъщност те са 2 - обща и специална) е базирана изцяло върху еспериментални данни (затова е и теория, а не хипотеза) и е била многократно потвърждавана експериментално също така - ако те интерсува точно - в интернет предполагам пише доста по въпроса.
Re: Машина на времето #2244887 - 13.11.2008 04:13
[Re: Black Adder]
Отговори
Цитирай
Тук прикрепям един мой пост за Large Hadron Collider (LHC) в Астрология. Не съм споменала само, че подобни рисунки се срещат в древният Египет и при маите.
Цитат: или машина на времето Time travel one step away! Sign up