Доктора
Devenir gris

Регистриран: 29.04.2005
От: NL
|
Защо не мога да игнорирам модератора?
#2332054 - 18.03.2009 05:57
|
|
|
Да кажем че не желая да виждам мненията на модератора. Мога да игнорирам всеки друг юзер, но модератора - не. Защо?
-------------------- Написаното по-горе отразява единствено и само личното ми мнение. Всяко Ваше действие произтичащо от него, е изцяло на Ваша отговорност.
|
Мишо
виртуален

Регистриран: 07.09.1999
От: Юесофей
|
Re: Защо не мога да игнорирам модератора?
#2332537 - 18.03.2009 19:22
[Re: Доктора]
|
|
|
Чудех се как да ти отговоря по-тактично. Ти как мислиш, защо е така?
-------------------- .\\:):
|
Доктора
Devenir gris

Регистриран: 29.04.2005
От: NL
|
#2332900 - 19.03.2009 06:19
[Re: Мишо]
|
|
|
Отговори ми, ако обичаш, нетактично.
Доколко аз разбирам, работа на модератора е да следи да се спазват правилата, т.е. да може да чисти и да банва. Когато обаче модератора се изявява като юзер (от типа лелка в детска градина), не разбирам защо трябва да е с привилегии.
В демокрация живеем, обясни ми...или поне се замисли. За мен това е все едно ако дават примерно Джим Креймър (който често ме дразни) по МСНБЦ да мога да сменя канала, но ако говори Хюсеинович - не, ще слушаш.
-------------------- Написаното по-горе отразява единствено и само личното ми мнение. Всяко Ваше действие произтичащо от него, е изцяло на Ваша отговорност.
|
Barry_White
обвързан потребител

Регистриран: 15.03.2009
От: Където и да е, но заедно !!!
|
#2376956 - 16.05.2009 13:44
[Re: Мишо]
|
|
|
Мишо, има някакъв проблем с аватарите. Опитах се да променя аватар, защото има такава възможност и съвсем си загубих аватара. Сега нямам такъв. Вярвам, че ще ме разбереш като градски... и ще ми помогнеш. Елиа спомена, че от теб трябва да търся помощ. Сложи ми някакъв аватар - кученче или нещо синьо, оранжево. Може и животно. Нищо зловещо ако обичаш. Някаква готина картинка. Само аватар да. Че тъй без такъв - нямам идентичност.
-------------------- "Небесното царство прилича още на мрежа, хвърлена в морето, която събира риби от всякакъв вид."
|