ALL.BG форуми
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички

Форуми » Религия и Мистика » Астрология

Страници: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Wasser von Ubersee

Регистриран: 07.04.2009
Re: 4D и 3D измерните пространства - Въпрос към Astrolog :)
    #2466179 - 22.09.2009 19:23 [Re: 10.01]

Дали да ти пожелая да стигнеш до онзи миг, в който ще усетиш болката от това да не бъдат разбирани нито думите ти, нито добрите ти намерения.
Няма да ти го пожелавам.
Но ...ти се пази все пак.

Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
10.01
член

Регистриран: 12.09.2008
    #2466293 - 22.09.2009 22:01 [Re: Wasser von Ubersee]

Невероятно пожелание, отдавам го на българския манталитет. Аз съм Козирог с изгряващ Сатурн, няма да ти обяснявам подробно колко изпитания съм имала в този живот, добави Луна на МЦ в квадрат със Сатурнчо. Но имам Венерка в Риби, тя се разбира с всички, защото Рибите работят с универсални ценности, носени дълбоко в душата на всеки човек. Явно вярвам повече от теб в хората (или поне не вярвам, че съм над тях, само защото се занимавам с астрология). НО не насилвам никой, в това е цаката, всеки има свободна воля, добро на сила не е добро.

И тези неща не съм научила, заради един по-различен поглед, от чиста суета, а от необходимост /по Сатурн пак/, такава ми е професионалната насоченост.

ШехерезадаМодератор
Anima

Регистриран: 24.05.2004
От: София
    #2467160 - 24.09.2009 01:41 [Re: master666]

Цитат:

От друга страна, струва ми се че и потенцията на мисълта или мисъл формата е единствената величина за която аз се сещам, съизмерима и дори способна да надскочи скоростта на светлинната бариера.

Ето това имах предвид - мисъл формата или информацията, която, ако бъде ускорена може да забърза времето и да се прескочи в 5D-то.

Благодаря ти за просторното обяснение, защото тогава трябва да включим още едно измерение - светлинното - станаха 6. Значи трябва да има и 7-мо, ако се замислим, че небесата са 7. И че символизма е за онези, които могат да го четат, нали така.

--------------------
The best way to predict the future
is to create it !

Wasser von Ubersee

#2468955 - 26.09.2009 18:44 [Re: 10.01]

Цитат:

Но имам Венерка в Риби, тя се разбира с всички, защото Рибите работят с универсални ценности, носени дълбоко в душата на всеки човек. Явно вярвам повече от теб в хората (или поне не вярвам, че съм над тях, само защото се занимавам с астрология). НО не насилвам никой, в това е цаката, всеки има свободна воля, добро на сила не е добро.

Разбираш се, или си вярваш, че се разбираш?
Ето, примерно - не разбираш мен, въпреки, че правя взевъзможни опити да ти обясня нещо си. Четеш накриво, наверев, бързаш за отсъдиш, приписваш на "български манталитет" нещо, което си убедена, че съм вложила като смисъл в думите си, но защо си убедена - самата ти не знаеш, но пък си убедена, че си права да знаеш аз какво съм имала предвид казвайки еди-какво си.

хайде разтълкувай ми какво съм искала да ти кажа с горния си постинг, да видиме какви си ги разбрала, че да споменаваш "български манталитет". ...ни в клин, ни в ръкав.

master666
ВъзКрЪсТнаЛ

Регистриран: 02.03.2006
    #2469103 - 27.09.2009 01:23 [Re: Шехерезада]

10.01
член

Регистриран: 12.09.2008
    #2469176 - 27.09.2009 12:09 [Re: Wasser von Ubersee]

Васер с теб повече няма да разговарям, както явно и доста хора в този форум. Нито си ми интересна, нито считам за ценно това, което казваш.

Ако беше малко по- СХВАТЛИВА щеше да разбереш, че изглеждаш като незадоволено ревящо за внимание бебе. И подробните ти обяснения за Швейцария, изобщо не на място тук, и дългите ти постове без качествено съдържание и това, че дразниш повече от 5 форумника, нищо ли не ти говори? Независимо от съдържанието на следващите ти постове няма да ти отговарям, защото с всички стигаш само до кофликти. Аз не съм тук са конфликти.

А и друг "форумник" освен теб до сега не съм виждала да обижда другите членове на форума.

Замисли се за смисъла на форумите и смисъла на диалога. Защо си тук, ако всичко знаеш и винаги си правата. Не е ли Господ единствено самодостатъчен?

Wasser von Ubersee

#2469196 - 27.09.2009 13:17 [Re: 10.01]

Цитат:

Васер с теб повече няма да разговарям, както явно и доста хора в този форум. Нито си ми интересна, нито считам за ценно това, което казваш.

................ Независимо от съдържанието на следващите ти постове няма да ти отговарям, защото с всички стигаш само до кофликти. Аз не съм тук са конфликти.

А и друг "форумник" освен теб до сега не съм виждала да обижда другите членове на форума.

Замисли се за смисъла на форумите и смисъла на диалога. Защо си тук, ако всичко знаеш и винаги си правата. Не е ли Господ единствено самодостатъчен?

Това ми е "любим" тип отговор - питаш някого да ти разясни какво е имал предвид с някакво свое изказване, и той/тя ти се фръцва насреща и ти тросва отговор от сорта на "с теб повече няма да разговарям, ти си виновна, ти си НЕСХВАТЛИВА, ти си...всякаква"

След което ми дръпва и няколко назидания за смисъла на диалога, като не пропуска да отбележи за себе си, че се разбира с всички останали и принципно с всички хора, но точно с мен - видите ли - не!

Колкото до това, че с ВСИЧКИ съм стигала до конфликти, ами аз се сещам за немалко форумци, които не са успели да стигнат до форумен конфликт с мен. Да им изреждам ли никовете?

Относно това:
Цитат:

Ако беше малко по- СХВАТЛИВА щеше да разбереш, че изглеждаш като незадоволено ревящо за внимание бебе. И подробните ти обяснения за Швейцария, изобщо не на място тук, и дългите ти постове без качествено съдържание и това, че дразниш повече от 5 форумника, нищо ли не ти говори?

Това как изглеждам в твойте очи е показателно единствено за това през какви очи гледаш ти самата.

В мойте очи ти си ерудирана жена с твърд характер, с която е приятно да се общува. Такава съм те усетила аз в коментарите ти. Затова и се опитвам да диалогизирам с теб.

Поканата за изясняване на личните взаимоотношения на лични бележки, я отправям и към теб.

От мен имаш априори желанието за мир и нормален диалог. конкретно с теб. Не бъди глашатай на чужди настроения и отношения, нека говорим само ти и аз, когато изясняваме нещо между мен и теб. На ЛБ, моля.
Толкоз по офтопика в темата ти.

----------------
Остава ми неизяснено - какво ще правиш с познанието за 3 и нагоре измерни пространства, когато се сдобиеш с него, а то е извън кръга на интересите на много хора, до чието внимание ти ще се опиташ да доведеш впоследствие това познание.
Защото да задържиш придобито познание само за себе си е доста егоистично...мисля.

Както и какво във така поставения въпрос ти разпозна като проява на "български манталитет"?

Wasser von Ubersee

#2469222 - 27.09.2009 14:32 [Re: astrolog]

Цитат:

Когато един астролог,който е успял да се центрира в Сърцето(4D) разглежда една карта той не съди и не критикува,а вижда и интерпретира нещата от гледната точка на безусловният наблюдател.Той съумява да поднесе балансирано информацията за онова ,което създава хармонията и дисхармонията в хороскопа ,но за клиента с черно бяло мислене(3D) често подобно обяснениe изглежда много сложно и го обърква.Това се случва защото самият той очаква полярна и едностранчива оценка от Ума -добра или лоша му е съдбата и кармата.Уточнявам,че не става дума за компютърния формат на хороскопа,а за позицията от която астрологът вижда и интерпретира картата.За това се появяват спорове между астролозите относни едни или други формулировки .Причната е в това,че едните гледат на хороскопа центрирани в Сърцето(4D) ,а други го виждат през личното си Его(3D),kоето може доста да изкриви истината.За да познаеш Другия ще трябва да го" гледаш" през Сърцето.Забелязала съм ,че повсеместно сред духовно търсещите съществува негласно завист и отричане на възможността някой до теб да посигнал духовното просветление.За това се изисква духовен кураж да поздравиш този човек,да споделиш радостта му и да се заредиш с увереност ,че след като той го е постигнал,значи и за теб това е достижимо.Безмисленно е да му искаш непрекъснато доказателства за това ,че е просветлен за да утешиш нараненото си Его.Това е невъзможно,защото двамата вече гледате на нещата в света от различен център.По добре наблегни на своето самоусъвършенстване и по бързо ще постигнеш

Обичам те бе жена, обичам тъ!

Ей затова се боря...с и в себе си първом. И ей това ми дава астрологията. Първо - на мен, после - и на околните, ако доживеят.

Страници: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

Допълнителна информация
1 регистрирани и 3 анонимни потребители в момента разглеждат този форум.

Модератор:  Шехерезада 

Изпечатай темата

Възможности в този форум:
Не можете да добавяте нови теми
Не можете да отговаряте на мненията
HTML - забранен
Псевдо-HTML - разрешен

Рейтинг:
Брой показвания: 2786

Мнението ти за темата:

Прехвърли се в

ALL.BG не носи отговорност за съдържанието на мненията, публикувани във форумите.

НАЧАЛОРЕКЛАМАВРЪЗКА С НАСКОНТАКТИЗА НАС

©1999-2012 ALL.BG Всички права запазени!

Generated in 0.101 seconds in which 0.084 seconds were spent on a total of 14 queries. Zlib compression enabled.