ViketsBG
самолет брЪм брЪм
Регистриран: 05.09.2009
От: Велико Търново,роден в град Го...
Re: защо всички които карат BMW са кисели гъзари? #2556517 - 18.01.2010 15:54
[Re: ViketsBG]
Отговори
Цитирай
На старата ми 3 ка брат ми след като се блъсна с нея и след като се отвори airbag а,и следкато сложи нов волан,неспря да ми свети лампичката за airbag а,ходих в София в сервиза на BMW и познайте какво,неможаха да махнат този проблем,сега да чукам на дърво ако се блъсна някъде с нея airbag а няма да ми се отвори,някой да знае нещо по въпроса?
-------------------- Раковски е казал:Ако е рязана долната,режи и горната.
Re: защо всички които карат BMW са кисели гъзари? #2556582 - 18.01.2010 16:54
Отговори
Цитирай
При въздушните възглавници съм срещал няколко проблема. След подмяната им, някой трябва да каже на колата, че всичко е оправено. Пробле може да има в кабела, може в самата възглавница и нейните системи. Едно приятелче с голф3, като моя му светеше, пак така сменена след удар. Сложихме мойта възглавница за тестове, и спря да свети. Купи си човека втора ръка някаква ама я пазари ако не му угасне лампата да я върне и така си речи проблема. Зада свети тая лампа, значи нещо не и харесва на колата нвоата възглавница и обслужвашите системи. Може и някои от датчиците, които я задеистват да се базика, отелно незнам дали имаш пиропартони на коланите, те също е възможно да имат отношение, незнам на бвм как е схемата.
-------------------- Ада не е лошо място да си. (AC-DC)
Re: защо всички които карат BMW са кисели гъзари? #2556822 - 18.01.2010 23:46
[Re: Huckleberry]
Отговори
Цитирай
Цитат: Требват ковани бутала,сликови гуми,притискателен диск за съединителя,с по силна мембрана/понякога се слагат две/ и ред подробности. Тези мисля в БГ са едни от сериозните.
Дет викаш , по-добре готово 335i с двойна турбина. Не ми хареса тихото му изпускане на БОВ-а. Да го беха направили поне като на STI или Evo-то, ми то едно леко подухване.
-------------------- Why are you drifting up?
Екстри:
ViketsBG
самолет брЪм брЪм
Регистриран: 05.09.2009
От: Велико Търново,роден в град Го...
Re: защо всички които карат BMW са кисели гъзари? #2557157 - 19.01.2010 12:20
[Re: Acho]
Отговори
Цитирай
Цитат: При въздушните възглавници съм срещал няколко проблема. След подмяната им, някой трябва да каже на колата, че всичко е оправено. Пробле може да има в кабела, може в самата възглавница и нейните системи. Едно приятелче с голф3, като моя му светеше, пак така сменена след удар. Сложихме мойта възглавница за тестове, и спря да свети. Купи си човека втора ръка някаква ама я пазари ако не му угасне лампата да я върне и така си речи проблема. Зада свети тая лампа, значи нещо не и харесва на колата нвоата възглавница и обслужвашите системи. Може и някои от датчиците, които я задеистват да се базика, отелно незнам дали имаш пиропартони на коланите, те също е възможно да имат отношение, незнам на бвм как е схемата.
Благодаря ти,а бе гледам сега да си карам новата придобивка,тя поне има 8 airbaga НЕОТВАРЯНИ
-------------------- Раковски е казал:Ако е рязана долната,режи и горната.
Re: защо всички които карат BMW са кисели гъзари? #2568519 - 03.02.2010 21:40
Отговори
Цитирай
Цитат: Здравейте отново преди 3 дена ми докараха BMW 335ci,231hp 6 цилиндрово,тази машина е просто въхът,бих казъл,че карам почти М серия на BMW,страшно добре се държи на пътя,а ускорението е нещо несравнимо със старото ми BMW,дизела има по висок въртящ момент,но неможе да се сръвнява с бензина,просто ми спира дъха
Да ти е честито и само масло и гориво да му наливаш