Nadin
Charmed

Регистриран: 17.05.2002
От: Chicago area
|
Re: Моля, пишете на кирилица !
#2545512 - 03.01.2010 21:24
[Re: Limpopo]
|
|
|
Като отидеш на форумния кирилизатор- клик на червеното квадратче, мисля, че като си ползвал кирилизатора по-горе си ползвал жълтото квадратче. Пробвай с червеното, никак не е трудно, ако въпреки това ти е трудно, можеш да ползваш ето това уеб страница , за да транслитерираш текста от латиница на кирилица. Има ли човек желание- има и начини, няма ли желание- търсят се извинения.
-------------------- Ако искаш да бъдеш чут, първо се научи да слушаш.
|
Limpopo
неориентиран

Регистриран: 08.12.2009
От: Germania
|
#2545514 - 03.01.2010 21:44
[Re: Nadin]
|
|
|
Аз знам разликите м/у фонетична и БДС стандарт.И двата сам ги ползвал като започнах с БДС и после с фонетичната.Проблема е,че много от буквите са разместени.Имам клавиатура ТЦМ купена от БГ с двете азбуки ,но и там има несъответствия и предполагам,че е руски стандарт. Искам да кажа едно,на нас които не сме в България,ни е по-лесно да пишем с латински букви,не заради дриго,а защото така по-лесно се отразява мисълта.Иначе докато ги нацелиш буквите то не само желанието ти минава,ами и ти се отстява.
Този сайт за конвертиране е супер!Слага всичко останало в джоба.
Благодаря
|
~!~
Нерегистриран
|
#2545599 - 04.01.2010 06:36
|
|
|
....ех Ганьо, Ганьо....лобирането не е лесна работа, особенно ако ти пречи родната азбука. Добре, че не си грък, че тогава незнам 'ко прайм с азбуките
|
plain
NOFORN

Регистриран: 06.05.2008
От: Хълма с кестените
|
#2545608 - 04.01.2010 07:17
|
|
|
Цитат:
Искам да кажа едно,на нас които не сме в България,ни е по-лесно да пишем с латински букви,не заради дриго,а защото така по-лесно се отразява мисълта.
Това е една наистина неотразима мисъл.
-------------------- There's no place like 127.0.0.1!
|
|