ALL.BG форуми
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички

Форуми » Разни » Говорилнята

Страници: 1 | 2 | >> (покажи всички)
piaggio1
неориентиран

Регистриран: 05.03.2010
Защо допускаме да ни правят на маймуни?
    #2587408 - 05.03.2010 11:54

Не знам къде е мястото на тази тема, но мисля че не съм единствения излъган от Зона Дом (Zona for Home) или подобни мастодонти. За това моля модераторите да насочат темата където сметнат за добре...

Преди повече от седем месеца от гореспоменатия магазин ми продадоха дефектен диван (който беше в транспортна опаковка и беше невъзможно да се види състоянието му преди да го закарам в къщи). След като го разопаковах установих, че е бил подложен на силен натиск и беше огънат целия. Свързах се с търговците, които ме уведомиха, че трябва да го докарам до тях (без да се сетят, че е събота, и в момента няма представител на отдел "Рекламации"). След като прекосих половин София ми заявиха, че трябва да намина през работно време (а и аз ходя на работа). Обещаха замяна до 2-3 дни, които станаха 15. Наложи се да отида пак. Те отказаха рекламация и твърдяха, че проблемите се дължат на транспорта (и то не от Китай до София, а от Люлин до Сухата река). Това, че металната рамка би могла зверски да се огъне при нормален транспорт ми се вижда странно, но на тях не им се видя странно как така по рамката беше избила внезапно ръжда - и то точно на огънатите повърхности... А това е линка към моя блог, в който се мъча да обясня по-подробно сагата:

http://zonazdrach.blog.bg/biznes/1970/01...ozi-blog.496415

За съжаление наглите търговци отказват всякакво съдействие и се наложи да се обърна към КЗП (Комисия за защита на потребителя). Те ще бъдат наказани, но ще мине време... Аз ще заведа дело срещу тези измамници! Моля всеки, който е имал или има подобни проблеми със "Зона Дом" да се свърже с мен на: latchezar65@abv.bg, или да коментира как според него трябва да се решават подобни проблеми!

Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
Signiorita
добро момиче

Регистриран: 28.01.2005
От: от мечтите
Re: Защо допускаме да ни правят на маймуни?
    #2587539 - 05.03.2010 14:39 [Re: piaggio1]

Допускате, защото вместо да напише едно писмо до Комисията за защита на потребителите и там да хвърлите енергия и дръзновение, Вие пишете във форум, където вместо коментар, едва ли биха могли да помогнат.

Хубаво е, че се информират хората за некоректни търговци, но помощ е по-вероятно да намерите на друго място.

--------------------
Няма непревземаеми крепости, има лоши стратези.

piaggio1
неориентиран

Регистриран: 05.03.2010
    #2591933 - 12.03.2010 15:33 [Re: Signiorita]

Разбира се, че се обърнах и към КЗП. Но за съжаление загубих 7 месеца, чакайки и получавайки уверения от Зона-та, че въпроса ми се разглежда и ще се реши до дни! А за да може КЗП да назначи експериза са необходими няколко месеца. На това се надяват и търговците - че на клиентите ще им писне и ще се откажат! Но аз съм платил дивана преди повече от осем месеца и не съм го ползвал и една минута! Естествено, че няма да ги оставя на мира! Ако успеят да корумпират и експертите от КЗП ще заведа и гражданско дело с независими експерти! На този етап съм им създал сериозен дискомфорт и имиджа им (доколкото са го имали) е серизно накърнен (което има, а и ще има и в бъдеще сериозен финансов негатив, стократно надвишаващ цената на дивана). С мен се свързаха доста техни потенциални клиенти... Аз съм удовлетворен, защото освен, че доказах на търгашите от Зона Дом (Zona for Home) че не са недосегаеми, предпазих и доста клиенти от потенциалните проблеми с качеството на стоката, а и на обслужването!

Hristo_Pantev
новак
**

Регистриран: 10.01.2010
От: sf/burgas/nesebar
    #2592334 - 13.03.2010 10:03 [Re: piaggio1]

Като има балъци като теб ще има и тарикати като тях.

Salve
moonlight

Регистриран: 13.02.2004
От: Cryst@l Moon
    #2592345 - 13.03.2010 10:43 [Re: Hristo_Pantev]

Цитат:

Като има балъци като теб ще има и тарикати като тях.

Ако няма какво да кажеш по темата, може да я подминеш.....това не е коментар, нито помагаш, не знам защо въобще участваш?....а всъщност новодошъл из форумите, с огромно желание за внимание, пишещ каквото и да, където и да....и то иронично-колко тъпо!!!!

Към @Автора....хубаво е че си пуснал тук темата, пускай навсякъде , където можеш....поне много хора ще се предпазят

Хората са уморени от лъжци и ментарджии....измъкващи се между капките!!!! Крайно време е да започнем едни на други да си помагаме срещу шудрите....срещу простотията и ментарджиите с меч

Редактирано от Salve (13.03.2010 10:50)

Апчих
наздравещ
**

Регистриран: 04.10.2009
От: Южен Мозамбик
    #2592362 - 13.03.2010 12:03 [Re: piaggio1]

Съжалявам за неволите Ви! Случвало ми се е да патя от недобросъвестни търговци, и мога да си представя колко нерви трошите заради тях. Надявам се в крайна сметка да се преборите! Може би и ние трябва да сме по-внимателни, когато пазаруваме, особено когато стоката е опакована.

--------------------
"И в ада няма ярост по-голяма, от тази на отхвърлена жена"

Апчих
наздравещ
**

Регистриран: 04.10.2009
От: Южен Мозамбик
    #2592368 - 13.03.2010 12:08 [Re: Salve]

Салве, по-добре е да игнорирате мнението на младежа, вниманието Ви със сигурност ще бъде прието като стимул за по-нататъчни словоблудства с неволите на хората.
Не мога да си обясня, защо в наши дни младежите в голята си част са тотални нули, абсолютно безполезни, в повечето случаи дори вредни за обществото. Ние ли като родители бъркаме...сигурно е така

--------------------
"И в ада няма ярост по-голяма, от тази на отхвърлена жена"

Salve
moonlight

Регистриран: 13.02.2004
От: Cryst@l Moon
    #2592504 - 13.03.2010 18:07 [Re: Апчих]

Цитат:

Салве, по-добре е да игнорирате мнението на младежа, вниманието Ви със сигурност ще бъде прието като стимул за по-нататъчни словоблудства с неволите на хората.
Не мога да си обясня, защо в наши дни младежите в голята си част са тотални нули, абсолютно безполезни, в повечето случаи дори вредни за обществото. Ние ли като родители бъркаме...сигурно е така

Благодаря Ви за съвета, приема се най-искрено!!!!....разбира се, че сме виновни, но не бива да живеем с чувство за вина винаги, това хаби ресурс....вместо това по добре да си помагаме взаимно на всички нива!!!!

--------------------
Сълзата ти превръща се в кристал
когато осъзнаеш, че си цял
а Цял си-осъзнал Безкрая в Светъл миг
приютил ловеца и сърната в своя лик.....

Huckleberry

Регистриран: 15.02.2002
    #2592531 - 13.03.2010 18:59 [Re: Salve]

Цитат:

Благодаря Ви за съвета, приема се най-искрено!!!!....разбира се, че сме виновни, но не бива да живеем с чувство за вина винаги, това хаби ресурс....вместо това по добре да си помагаме взаимно на всички нива!!!!

Ами,докат разсъждавами за живота,и той ше мине
Няма ли някакъв по глупав начин,от умния,а ?

Casiopeq
summer wine
**

Регистриран: 26.08.2009
От: София
    #2592535 - 13.03.2010 19:05 [Re: Huckleberry]

Цитат:

Цитат:

Ами,докат разсъждавами за живота,и той ше мине
Няма ли някакъв по глупав начин,от умния,а ?

има

лесния.

--------------------
"The pause is a Part of the walk" DEWAR`S

ВНИМАНИЕ!
Всеки е свободен да си бере лайка-та.

Huckleberry

Регистриран: 15.02.2002
    #2592544 - 13.03.2010 19:11 [Re: Casiopeq]

Цитат:

има

лесния.

Отпусни се,ще полетиш като пух от чучулига
Мда.... абе пуших марихуана и аз,- ама викат весело ти е! амчи то си ми е весело бе,кво общо има тревата

Casiopeq
summer wine
**

#2592573 - 13.03.2010 19:54 [Re: Huckleberry]

Цитат:

Цитат:

има

лесния.

Отпусни се,ще полетиш като пух от чучулига
Мда.... абе пуших марихуана и аз,- ама викат весело ти е! амчи то си ми е весело бе,кво общо има тревата

аз съм си отпусната, но не само. Интересно е, как едновременно можеш да се отпуснеш и да си концентриран.

Концентрацията...
не е интересно да се местят предмети. По-интересно е да сглобяваш пъзели....

--------------------

ВНИМАНИЕ!

leader
rain maker

Регистриран: 29.02.2004
От: несен
    #2592576 - 13.03.2010 20:00 [Re: Casiopeq]

Цитат:

. Интересно е, как едновременно можеш да се отпуснеш и да си концентриран.

ми ти кат заспиваш стегната ли си , аз примерно съм отпуснат кат свдроб на закачалка и определено концентриран в занятието заспивай гадино

--------------------
алкохола убива нервните клетки, остават само спокойните....

Casiopeq
summer wine
**

#2592578 - 13.03.2010 20:02 [Re: leader]

Цитат:

Цитат:

. Интересно е, как едновременно можеш да се отпуснеш и да си концентриран.

ми ти кат заспиваш стегната ли си , аз примерно съм отпуснат кат свдроб на закачалка и определено концентриран в занятието заспивай гадино

заспиваш концентриран....

бравЪс, батка....

обичам оксиморони....а американските били много качествени, казват....

--------------------

ВНИМАНИЕ!

Страници: 1 | 2 | >> (покажи всички)

Допълнителна информация
1 регистрирани и 6 анонимни потребители в момента разглеждат този форум.

Модератор:  Мишо, Дон Кихот, Nadin 

Изпечатай темата

Възможности в този форум:
Не можете да добавяте нови теми
Не можете да отговаряте на мненията
HTML - забранен
Псевдо-HTML - разрешен

Рейтинг:
Брой показвания: 1443

Мнението ти за темата:

Прехвърли се в

ALL.BG не носи отговорност за съдържанието на мненията, публикувани във форумите.

НАЧАЛОРЕКЛАМАВРЪЗКА С НАСКОНТАКТИЗА НАС

©1999-2012 ALL.BG Всички права запазени!

Generated in 0.044 seconds in which 0.029 seconds were spent on a total of 12 queries. Zlib compression enabled.