Huckleberry

Регистриран: 15.02.2002
|
Re: Пепел от рози
#2586556 - 04.03.2010 10:54
[Re: tired]
|
|
|
Цитат:
Пишете с гого по темата, ако обичате. Разбирам, че ви е по-интересно да си говорите за мен, но не споделям ентусиазма ви. Гого ме следи още от един друг форум. И съвсем не влиза тук, защото философията го интересува по какъвто и да било начин.
Та какво стана с любовта, розите и пепелта? Това питам.
Не знам кой е гого,аз си чита само моите постинги,все пак съм човек с претенции 
Философски погледнато,любовта е начин на употреба,начинът е такъв,че да изглежда че е друго.
Мразим я любовта,твърде претенциозно течение е,въпреки и модно
|
tired

Регистриран: 15.02.2009
|
#2587667 - 05.03.2010 17:37
[Re: Huckleberry]
|
|
|
Some Hearts Wander
Anne-Julie Aubry
|
Huckleberry

|
#2587705 - 05.03.2010 18:53
|
|
|
Бе я не ми излизай с тоя натюрморт  Всъщност,днес не си разбирам вчерашният постинг,какво ли е искал да каже авторът
|
Gogo5
член някакъв

Регистриран: 17.12.2009
|
#2588051 - 06.03.2010 09:12
|
|
|
\"Гого ме следи още от един друг форум.\"
Не само, не само! Използвам и специални разузнавателни средства. Микрофони в спалнята, камера в тоалетната... Макар, че магаретата си показват магариите само на мегданя, за всеки случай.
А за да не оставаш с впечатление, че ти оспамвам темата - замислих се как би изглеждала една хубава, изчистена свастичка, но наистина в цвят пепел от рози. В случая, като израз на непреходната любов към един възвишен идеал и преклонение пред личността, в която същият биде въплатен, която му и даде живот. Има още около месец и половина до празника. Не щеш ли една програмка да заформим - рециталче някакво, песнички, конкурс за най-хубава свастичка...
|
tired

|
#2588627 - 07.03.2010 14:23
[Re: Huckleberry]
|
|
|
А може би това:
"The Queen of Hearts" from the famous, "Alice, adventures in Wonderland" by Lewis Carroll.
Anne-Julie Aubry
Снощи гледах Алиса на Бъртън. Дама купа беше лоша, много лоша ))
|
tired

|
#2589106 - 08.03.2010 01:10
[Re: Gogo5]
|
|
|
Цитат:
\"Гого ме следи още от един друг форум.\"
Не само, не само! Използвам и специални разузнавателни средства. Микрофони в спалнята, камера в тоалетната... Макар, че магаретата си показват магариите само на мегданя, за всеки случай.
А за да не оставаш с впечатление, че ти оспамвам темата - замислих се как би изглеждала една хубава, изчистена свастичка, но наистина в цвят пепел от рози. В случая, като израз на непреходната любов към един възвишен идеал и преклонение пред личността, в която същият биде въплатен, която му и даде живот. Има още около месец и половина до празника. Не щеш ли една програмка да заформим - рециталче някакво, песнички, конкурс за най-хубава свастичка...
Ама да 
Не е виновна комунистическо-капиталистическо-еврейската мафия, дет изби и ограби милиони, виде сметката на Европа, и е на път да види сметката и на Америка, ми майките-фашистки с бебешките колички и плетките ))
Пазете се, бъдете на щрек, опасно въоръжени сме, игли за бродиране, куки за плетене, памперси ))
ЩЕ ПО-БЕ-ДИМ !!! 
П.П. Верно ужасно спамиш. Избери си една тема, в която да скандираш "фашисти!!!" "фашисти!!!" и да си превръзваш възела на пионерската връзка )) Примерно темата за Аватар или за национал/шовинизма нихилизма 
Нема нужда всяка тема да се превръща в заседание на дружинния съвет ))
|
Huckleberry

|
#2589210 - 08.03.2010 09:27
|
|
|
Цитат:
"The Queen of Hearts" from the famous, "Alice, adventures in Wonderland" by Lewis Carroll.
Anne-Julie Aubry
Снощи гледах Алиса на Бъртън. Дама купа беше лоша, много лоша ))
Пиленце,не случайно Ромео е бил мъж,а Жулиета - само,просто жена
|
|