ALL.BG форуми
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички

Форуми » Хоби и Развлечения » Автомобили

Страници: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Дон КихотАдминистратор
с мелниците...

Регистриран: 30.08.2004
От: на проветриво...
Преглед на АГУ-инжекцион
    #2676001 - 05.08.2010 18:26

хора помагайте
опитвам се да намеря "лицензиран" сервиз за предглед на газовата уредба
оказа се, че не е толкова лесно - сега трябвало да бъдат лицензирани и не ставало като преди навсякъде

ходих в сервиза където е инсталирана газовата, ама от там ми казаха, че само техническата поддръжка била от тях, а преглед със стикер и печат в паспорта - да търся в друг "лицензиран" сервиз... пратиха ме в някъв сервиз ан Опел - там даже и не са чували за тая услуга... ти отиваш да им набуташ пари в ръцете - те не щат

приемам идеи по въпроса

говорим за София ако има как да е в западния край на София /Люлин и наоколо/ още по-добре, ама вече търся и в цяла София

д.К.

--------------------
А Дон Кихот прегърнал здраво чашата
в кръчмата спореше със неверници...
...къде започва пътя към надеждата
и свършва кръстопътя на умората

Редактирано от Дон Кихот (05.08.2010 18:27)

Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  

Нерегистриран

Re: Преглед на АГУ-инжекцион
    #2676141 - 06.08.2010 00:26 [Re: Дон Кихот]

Другарю Менистър,
таково мие едно, дека не смеем и да си помислим да Ви прекъсвъм дърджавните дела с отпоскарски екскурдзии из градо, но ф моментъ мие о акъло едно мезто, на куето ше сфършът раота и че Ви упраат кусурите с гъзтта.
Не е на запат, а ъ малко лееекинко така на югоисток. Дай да го обесним като ората: пътуете по КлимОхридски накъм Околмръсното. Сал накъм! И баш кат минити кръстопъто с АндрЛябчеф, че го видите къф е - кат У е един таков. Слет него, къмто 1 км и отдесно има ени гумажийчета. А, те тамън до тех сопирате коньовете и слазате при народо, по гъзаджийскио въпроз и з два-триясе сребърника.
Айде со здраве и прощаайте за вфниманйето.

Huckleberry

Регистриран: 15.02.2002
    #2676571 - 06.08.2010 20:18 [Re: Анонимен]

Цитат:

Другарю Менистър,
таково мие едно, дека не смеем и да си помислим да Ви прекъсвъм дърджавните дела с отпоскарски екскурдзии из градо, но ф моментъ мие о акъло едно мезто, на куето ше сфършът раота и че Ви упраат кусурите с гъзтта.
Не е на запат, а ъ малко лееекинко така на югоисток. Дай да го обесним като ората: пътуете по КлимОхридски накъм Околмръсното. Сал накъм! И баш кат минити кръстопъто с АндрЛябчеф, че го видите къф е - кат У е един таков. Слет него, къмто 1 км и отдесно има ени гумажийчета. А, те тамън до тех сопирате коньовете и слазате при народо, по гъзаджийскио въпроз и з два-триясе сребърника.
Айде со здраве и прощаайте за вфниманйето.

Да бе,ама можеш да не се лигавиш,ако знаеш нещо.В мъжките среди,това не се котира.

Paradise Lost
когато син гръм удари...

Регистриран: 23.01.2006
От: у нас
    #2676758 - 07.08.2010 00:36 [Re: Дон Кихот]

http://www.bulavtoservis.com/contacts.php

--------------------
Scientists have finally discovered
what's wrong with the female brain:
On the left side, there is nothing right,
and on the right side, there is nothing left...

Дон КихотАдминистратор
с мелниците...

Регистриран: 30.08.2004
От: на проветриво...
    #2677164 - 07.08.2010 21:24 [Re: Дон Кихот]

само да докладвам, че намерих един сервиз - в Павлово от кръговото вляво уличката /ако се движиш в посока Бояна

10х на Natural-a дето ме прати "при приятел", че да отида "при приятел"

д.К.

--------------------
А Дон Кихот прегърнал здраво чашата
в кръчмата спореше със неверници...
...къде започва пътя към надеждата
и свършва кръстопътя на умората

Нерегистриран

#2677238 - 08.08.2010 04:39 [Re: Huckleberry]

Абе днеска.
Влизам у неква ситуация.
Дигам телефоно, въртим некво тъково и кво да чуем:

"Вие се свързахте с Центъра за обслужване на клиенти.
Вашето обаждане е важно за Нас.
За инфоормация за предлагани услуги, отстъпки и настройки, моля натиснете 1.
За връзка с телефонния секретар на другаря Менистър, моля натиснете 2.
За текущи промоции, чат, справки за Поло 9N или 9N3 с автоматици/без автоматици и за всякакви кибици, моля натиснете 3.
За връзка с оператор, моля натиснете 9.
За по малка, за по голяма нужда или без нужда, моля натискайте какво да е от клавиатурата или изчакайте."

И язе - кво-кво, рекох да натиснем 2. И тей на кво стана. Вика:

"Вие се свързахте с телефонния секретар на другаря Менистър. Моля след сигнала ... "

Цитат:

Да бе,ама можеш да не се лигавиш,ако знаеш нещо.В мъжките среди,това не се котира.

"... оставете Вашето съобщение."

И азе - кво-кво, продумах му като на човек. Викам: "Дъ нее некоя непозната дума да виде?", па постоех там ено-друго и затворих.

Huckleberry

#2677287 - 08.08.2010 09:52 [Re: Анонимен]

Цитат:

Абе днеска.
Влизам у неква ситуация.
Дигам телефоно, въртим некво тъково и кво да чуем:

"Вие се свързахте с Центъра за обслужване на клиенти.
Вашето обаждане е важно за Нас.
За инфоормация за предлагани услуги, отстъпки и настройки, моля натиснете 1.
За връзка с телефонния секретар на другаря Менистър, моля натиснете 2.
За текущи промоции, чат, справки за Поло 9N или 9N3 с автоматици/без автоматици и за всякакви кибици, моля натиснете 3.
За връзка с оператор, моля натиснете 9.
За по малка, за по голяма нужда или без нужда, моля натискайте какво да е от клавиатурата или изчакайте."

И язе - кво-кво, рекох да натиснем 2. И тей на кво стана. Вика:

"Вие се свързахте с телефонния секретар на другаря Менистър. Моля след сигнала ... "

Цитат:

"... оставете Вашето съобщение."

И азе - кво-кво, продумах му като на човек. Викам: "Дъ нее некоя непозната дума да виде?", па постоех там ено-друго и затворих.

Ама аз само едно изречение ти написах

Нерегистриран

#2677477 - 08.08.2010 20:36 [Re: Huckleberry]

Абе ти ча па с цел..
А ас даже и с полвин не бех..
Нъли ме осешташ, че - за ред - пишем.
Ил не ме. Не мой да не ме - щот и без тва неаме раота на левия третоар.
Останалту прерасна в обитч.
Ас кво да напраим кат иам големо сърдце. То да ней водопровод, та ка шурне го спреж.
Така и така ме заговори, знам чи бързаш, ма - чекай ти каем ква роля иам сига.
Од миналта седмица ровим из търговиите кат срало куче у мокър песък и тражим спанерни битове(на присадка 1/2 и с глави от 2-йка до 8-ица). И ония немат.

Ей у таа тема правителсвото ни пита - ка толко ного бараки има с лиценз за гъс.уредба а ф толко малко има де бият мокър пичат за преглет, ко праим.
И точно бех спрел пред оня склад за сервизен инсрументариом, за да си гоним задачките по моя въпроз, и глеам отстрани - гъзаджии.
Викам им: вия праите ли преглед(съз стикер, питчати, тва-онва) на гъзуво? Онея ми викат: праиме, праиме, дай гъзовото. Къ ша дам гъзувото, кът аз съм на тракторно, ве? - им се сепнах. И продлажавам - ооаче, ше ви пратим един Менистър, дету е на зор, нема къ да не ви ареса.
И така със тая тема.

Зайби, штото..
Мен си ми требат спанерен ключ и два деня да нми дзиндзарика гесеме-то покрай мени, за да си насадим платформата озад на жипката. За кво мий ли ма питаш? Ми бъли гу за кво - за да носим атеве-то до морето.
Мен мъ не поглеждай и не мъ питай - тос акъл нее мой. Питай я таз, дет ша я воза до морето - тя е по багажите. Ас съм лесен - и бес багаш моа да идем.
Бе, от друга страна, аку тревва съ сетим некой ден - и бес нея моа да идем. А? Би ли да е могло?! Ил ного прекалено штасливо ше стане така..

Huckleberry

#2677691 - 09.08.2010 10:37 [Re: Анонимен]

Стигам до извода че си глупав,но в мойта глава аз решавам до къв извод да стигна

Не можеш си подреждаш изреченията стилистически,морфологически,дедактически,тематически и хронологически а вътре ги пълниш с накълчени думи и отрязъци

Ето ти нещо пък от мен, Визуално ,та да те заболи главата,тва аз съм го правил,но се вижда само предната част,а вътре е сложното,а и машиниста

Нерегистриран

#2678613 - 10.08.2010 23:14 [Re: Huckleberry]

Цитат:

Ето ти нещо пък от мен, Визуално ,та да те заболи главата,тва аз съм го правил

Мъ, фрунтално погледнато: тц, н'Тъ знаих, чи са увличаш от космонафтика, бе.
Неска са пробали прототиб на асаннсйорен меанизъм за извеждане у геостационарна орбита. Тоо повот поражда некои неотложни въпроси И към теп. Сметам знайш отгоорите..

пс;
Чуиш ли ко, кай им на производстфото дъ н остаят празни боркане от лютеница 'Първомай', кутийшки от салата 'Алто' по тизгяфа и оронени трохи леп на фреззта(тя ней и фреза, ма и бакалски тизгяф ней), шот ми отклоняят фокусъ в снимката начомпяк, бря.

Страници: 1 | 2 | >> (покажи всички)

Допълнителна информация
0 регистрирани и 5 анонимни потребители в момента разглеждат този форум.

Модератор:  tender™, Дон Кихот 

Изпечатай темата

Възможности в този форум:
Не можете да добавяте нови теми
Не можете да отговаряте на мненията
HTML - забранен
Псевдо-HTML - разрешен

Рейтинг:
Брой показвания: 2370

Мнението ти за темата:

Прехвърли се в

ALL.BG не носи отговорност за съдържанието на мненията, публикувани във форумите.

НАЧАЛОРЕКЛАМАВРЪЗКА С НАСКОНТАКТИЗА НАС

©1999-2012 ALL.BG Всички права запазени!

Generated in 0.032 seconds in which 0.019 seconds were spent on a total of 14 queries. Zlib compression enabled.