jack13
новак
Регистриран: 19.10.2008
|
|
тарса да започна работа на крузове в маями като стуард има ли накой който знае фирма които намира работодатели
|
ring
неориентиран
Регистриран: 15.07.2011
|
Re: Re
#2817925 - 15.07.2011 16:55
[Re: jack13]
|
|
|
Ходил съм на студентска бригада, сега ще заминавам и на Н2В програма с NGB-consulting. Мн съм доволен от тях, 100% работят и са истински, за нищо не са ме излъгали. Затова пак ще замина стях, стига да имат хубави работни места.
|
alexsalll
член

Регистриран: 07.05.2011
|
Re: компании които вадят визи на чуждестранни работници
#2825692 - 05.08.2011 01:34
[Re: Gomorrah]
|
|
|
Цитат:
не мога да повярвам, че още има хора, които се връзват на такива фирми. Няма такова нещо като интервю по телефона, никой работодател няма да си губи времето с телефонни разговори, при все, че тук е пълно с поляци и т.н, на които не им трябва разрешително за работа. За да започне работодател да ви вади разрешително това значи, че той трябва да докаже пред хоум офис, че мин 3 месеца е рекламирал това работно място и не се е намерил никой от ЕС, който да кандидатства. Единствения легален начин е self employment, за който не плащаш никакви пари, ако говориш езика и можеш да си попълниш съответните документи. Шокирана съм от твърдението, че не се изисква език - и как ще разбираш какво се изисква от теб, нали не очакват англичаните да учат български, защото видите ли правим бизнес с тях
аз познавам хора които са работили в селскостопански бригади в UK без да знаят английски. а за интервюта по телефона все още се правят , дори една английска агенция която набира персонал за работа на круизни кораби си прави интервютата по телефона ако не си от UK и няма как да отидеш в офиса. Имала съм интервюта и по skype за чужбина. но все пак трябва да се внимава защото наистина това е по лесен начин да измамиш някого и да го баламосаш по телефона.
|
|