Спец
спартанец

Регистриран: 12.03.2004
От: Митовете
|
Re: Вие по любов ли се оженихте?
#2814881 - 07.07.2011 13:30
[Re: Lautrec]
|
|
|
Цитат:
Не ставайте смешни, моля ви!
Мое са се развели вече.
|
lakomix
неориентиран
Регистриран: 12.07.2011
|
#2816307 - 12.07.2011 12:17
[Re: cTpaHHo]
|
|
|
Хахаха, аз не съм се излъгал още но народната мъдрост гласи - човек и добре да живее - се жени! така че ... къде ще отидем я
-------------------- Kачествения уеб дизайн се прави с любов и професионализъм!
|
Fortunata
пушка

Регистриран: 14.07.2009
От: бързите
|
#2818196 - 15.07.2011 21:51
[Re: cTpaHHo]
|
|
|
Цитат:
Иска ми се да се оженя някой ден. Това ше означава , че мнооого я обичам. Много , много
А тя теб? И ако ти откаже?
Темата е интересна, въпреки, че е отдавна и не става въпрос вече за конкретното колебание на авторката, която я е пуснала. Взела е решение, от което е доволна, но аз се изненадах от друго. Как може да живееш с някой, колкото и дълго да е и да не го обичаш и да се надяваш, а впоследствие успокояваш, че любовта все пак се е появила? Излиза, че ако много обичаш някого и заради това се ожените, един ден тази любов да я няма. Но понеже като обичаш, не се чудиш много дали искаш да си с този човек, а го знаеш. Остава успокоението, че дори той да не те е обичал толкова силно колкото ти, някой ден ще те заобича, ако успее да се престраши и да се ожени за теб.
Имаше време, когато мои приятелки се женеха по любов и аз съм си мислела за това. Спрямо хора, човек който обичах. След това с времето това желание в мен се изпари. Дали това означава, че никой повече няма да обичам и някой да обича мен?
-------------------- Винаги си избирай по-голям враг. По-лесно се улучва.
|
Хуанита

Регистриран: 08.12.2004
От: BW
|
#2832035 - 30.08.2011 21:37
[Re: Fortunata]
|
|
|
[quoteДали това означава, че никой повече няма да обичам и някой да обича мен?
Разбира се, че ще обичаш и ще бъдеш обичана! Не съм срещала досега човек, който е успял да се изплъзне на тая хитруша Любовта.  Толкова сладка и безкрайно болезнена...А и вечна казват, само обектът й се сменял
|