Hyundai Getz или Mitsubishi Colt или... #2842532 - 11.10.2011 14:43
Отговори
Цитирай
Здравейте!
Смятам да закупя първия си автомобил, няма изобщо представа от коли. Имам около 6 000 евро заделени. Спрях се между Hyundai Getz или Mitsubishi Colt.
Hyundai Getz 1.3, 86 коня, произведен 9/2005 на 88 000 километра има всички системи за сигурност и климатик.
Mitsubishi Colt 1.3, 75 коня, произведен 2007 или 2008 /имам избор от около 5 автомобила/ средно между 30 000 и 80 000 километра. Също със всечки системи за сигурност и климатик.
Гледах и едно Рено Модус 1.2, но и на 112 000 километра и е от 2005 година.
Държа най-вече на сигурността на автомобила, не на екстри.
Цитат: Държа най-вече на сигурността на автомобила, не на екстри.
тогава си купи голяма кола, а не малка
д.К.
-------------------- А Дон Кихот прегърнал здраво чашата
в кръчмата спореше със неверници...
...къде започва пътя към надеждата
и свършва кръстопътя на умората
ако ще си говорим за бартчедите, според мен трябва да споменем и "румънския" бтартчед - Сандеро примерно щото за тия пари може да се вземе почти нов кола на 2-3 години - тъкмо разработена.
да не говорим, че ако инвестира и в малко лизинг вече може да се качи до Дъстър, което мисля, че е още по-добре от към сигурността по отношение на автомобила както казах - според мен, колкото по-маък е автомобила толкова по-несигурен е /ако говорим за автомобили от сравнително едно поколение - не говорим за стари автомобили с различно ниво на сигурност/
д.К.
-------------------- А Дон Кихот прегърнал здраво чашата
в кръчмата спореше със неверници...
...къде започва пътя към надеждата
и свършва кръстопътя на умората
И аз бих предпочел астрата, и по разбираеми причини голф в състия клас (незнам как вървят цените). Тези малки автомобили колкото и системи да имат, винаги са по уязвими, просто няма как физиката е непреклонна.
-------------------- Ада не е лошо място да си. (AC-DC)
То при скорости от този порядък, разчиташ до голяма степен на шанса. Всичко което се случва, е по бързо от колкото може да реагира човек. Имаш някакъв контрол но това е само привидно. И до сега всички формули, с които съм се срещал, скоростта е на квадрат. Което значи страховито много.
-------------------- Ада не е лошо място да си. (AC-DC)