ALL.BG форуми
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички

Форуми » Политика » Избори

Страници: 1 | 2 | (покажи всички)
Bubachko
тя

Регистриран: 10.06.2005
От: на тръстиката
Re: Росен и Маргарита
    #2839413 - 28.09.2011 16:20 [Re: kratuna]

Това с ръцете кърти мивки... и Гоце го е усвоил добре. А казват, че човек жестикулира, когато няма какво смислено да каже

--------------------
http://www.sosbg.org

Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
mandrihan
неориентиран

Регистриран: 30.10.2011
    #2847865 - 30.10.2011 22:25 [Re: Angelina_Nali]

Какъв Плевнелиев избирате за президент бе хора , вие побъркахте ли се ? Побъркали сте се и то на никакви години .... Докога ще ги търпиме тия да ни мачкат ...докога ще слушаме глупостите на Бойко че е построил поредната си магистрала или е закупил еди кой си парцел , той е един простак и нищо не става от него .. кога се е чуло и видяло пожарникар да управлява държавата , той няма елементарно възпитание, нито знае как да се обърне към народа...ГЕРБ съсипват тая държава не виждате ли ако не виждате прогледнете , защото после няма да имате тази възможност.Само БСП-то ще въведат ред в тази държава и ще подпомогнат малкия и среден бизнес те не са прости пожарникари без никакво възпитание..Честно казано Бойко Борисов не може да стъпне на малкия пръст на Георги Първанов ... да не говориме за възпитание като неговото Първанов няма едно лошо изказване и не ходи като Бойко с преводачи хаха това не е ли срамота бе да си премиер и да не знаеш един елементарен английски език примерно.Заради многото старо население в България , което е останало, и който 100% са им били закупени гласовете за да гласуват за този простак Плевнелиев , ще пати цялото друго население , макар и да е малко , което е останало в България.Именно заради такива като ГЕРБ хората бягат от България , защото тези некадърници съсипаха тази държава и ако сега спечелят те , България , ще пропадне тотално.Затова вместо да се влияете от тези 100 или 200лв който ви е дал Бойко гласувайте за другите хора , който именно ще направят нещо за развитиети на тази държава и ще тръгнеме нагоре а няма да падаме надолу...Препоръчвам на по старите да се осъзнаят вече и да престанат да търкат по младото общество защото ние ще сме потърпевшите от техния избор и вместо да престанат да пълнят гушата на този прос пожарникар Бойко нека гласуват за една кауза която ще издигне България като държава в Европа!

walker59

Регистриран: 04.03.2011
    #2848425 - 01.11.2011 23:40 [Re: admiral]

Цитат:

Цитат:

А това е всъщност метод от изкуството на войната,защото при нас политиката е мръсна война със слепи удари под кръста.

И другаде не е по-иначе.

Така е.

walker59

Регистриран: 04.03.2011
    #2848426 - 01.11.2011 23:42 [Re: Bubachko]

"А казват, че човек жестикулира, когато няма какво смислено да каже "

Андрей Райчев жестикулира,но винаги има какво да каже.
А според психолозите човек жестикулира от притеснение.

Редактирано от walker59 (02.11.2011 00:08)

Bubachko
тя

Регистриран: 10.06.2005
От: на тръстиката
    #2849993 - 09.11.2011 14:19 [Re: walker59]

Цитат:

А според психолозите човек жестикулира от притеснение.

Ми значи , много притеснителен президент са избрали гласуващите.

--------------------
http://www.sosbg.org

Страници: 1 | 2 | (покажи всички)

Допълнителна информация
0 регистрирани и 0 анонимни потребители в момента разглеждат този форум.

Модератор:  mypoints 

Изпечатай темата

Възможности в този форум:
Не можете да добавяте нови теми
Не можете да отговаряте на мненията
HTML - забранен
Псевдо-HTML - разрешен

Рейтинг: *****
Брой показвания: 1478

Мнението ти за темата:

Прехвърли се в

ALL.BG не носи отговорност за съдържанието на мненията, публикувани във форумите.

НАЧАЛОРЕКЛАМАВРЪЗКА С НАСКОНТАКТИЗА НАС

©1999-2012 ALL.BG Всички права запазени!

Generated in 0.027 seconds in which 0.015 seconds were spent on a total of 14 queries. Zlib compression enabled.