Форуми » Музика » MetalFist

Страници: 1
finntroll73
неориентиран

Регистриран: 11.11.2011
дане на дет метъла и грайндкора?Какво мислите?
    #2850421 - 11.11.2011 10:21

Току що се регистрирах,нов съм тук,но не и в дебрите на метъл музиката.Какво мислите,ще има ли нова вълна възраждаща дет метъла и грайндкора?OBITUARY,NAPALM DEATH,SIX FEET UNDER,CANNIBAL CORPSE,PUNGENT STENCH,CARCASS,BRUTAL TRUTH,BOLT THROWER,UNLEASHED,HYPOCRISY,EDGE OF SANITY,ENTOMBED,DISMEMBER,BENEDICTION,ASPHYX,GOREFEST.И още много от това време,но за мен лично това са най-големите и значимите до момента.Дет също пропуснах,пестилънс,моргот.Има и още със сигурност.Напоследък нещата много оттекаха към банди като авендж севънфолдс,булет фор май валентайн и подобни.Нещо много май се влигави сцената.Дори и готкиа напоследък не е същия.Няма ги старите класики от 9оте на парадайс лост,мунспел и тиамат.С доста норвежки фенове съм говорил,понеже живея в Берген,Норвегия,но повечето от мойто поколение на 70те и те са на мнение че най-стойностите неща в метълала са между 85 до към 2000 година някъде.Един Ин флеймс започнаха много добре,но последните им два албума незнам,нещо взеха да ме разочароват.По-добре е може би като няма какво да кажеш повече,като Каркас например,по-добре да се разпаднеш и да излезне една много добра производна Арч енеми.Но да правим лиготиите на Металика според мен със (концептуалне) албуми като Дет патетик и предния преди него сейнт джънгър според мен си е само едно блъскане и дисхармония и загуба на фенове и време.Вече взеха металика линкин парк да подгряват едва ли не.Металика бяха много специална група за мен до 91год.Така и релоуда не го свикнах.Незнам никой не искам да обидя,но един Анихилейтър според мен са намерили точния ритъм и промяна.Вижте екзъдъс само как звучат.Или пък банди като флотсъм енд Джетсъм например.Май Кърк и компания трябва да се понаучат малко как се правеше здрав звук.Доста шлака забелязвам напоследък.Нищо лично,просто споделям мнение.Ще има ли според вас банди заради които човек да гори,от калибъра на гореспоменатите?Метъл фен форевър!!!

Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
Loshko
--evil--

Регистриран: 14.05.2004
От: capital city
Re: дане на дет метъла и грайндкора?Какво мислите?
    #2853358 - 24.11.2011 10:44 [Re: finntroll73]

Епохални за стила си банди, като Каркас, Моргот, Морбид Ейнджъл и т.н. повече никога няма да има, сега повечето тежки банди се плацикат в блатото на посредствеността и размития, модерен звук, от който ми се драйфа. Добре си звучат единствено повечето от дъртите банди и някои от много здравия ъндърграунд, които са практически неизвестни за повечето фенове. 80-те и началото на 90-те са най-плодотворните години за тежкия метъл. Олд скуул рулз!

--------------------
Велика България помни своите герои!

Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
Страници: 1

Допълнителна информация
0 регистрирани и 2 анонимни потребители в момента разглеждат този форум.

Модератор:  StormaR 

Изпечатай темата

Възможности в този форум:
Не можете да добавяте нови теми
Не можете да отговаряте на мненията
HTML - забранен
Псевдо-HTML - разрешен

Рейтинг:
Брой показвания: 460

Мнението ти за темата:

Прехвърли се в

ALL.BG не носи отговорност за съдържанието на мненията, публикувани във форумите.

НАЧАЛОРЕКЛАМАВРЪЗКА С НАСКОНТАКТИЗА НАС

©1999-2012 ALL.BG Всички права запазени!

Generated in 0.013 seconds in which 0.004 seconds were spent on a total of 13 queries. Zlib compression enabled.