Elodie
неориентиран

Регистриран: 28.06.2006
|
|
Penumbra са страшни,наистина. Да,тва със стиловете е пълна обърквация. Hocico ги знам само по име покрай Wave Gotik Treffen. http://store3.data.bg/bluesoul/Music/Gothic%20&%20Metal/Xandria/
|
FINAL FANTASY
summoner

Регистриран: 18.12.2005
От: Bulgaria
|
Re: Готик !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#1359435 - 28.07.2006 15:42
[Re: Genesis]
|
|
|
Абе приятел, може да не си наясно ама HOCICO са добър пример за EBM особенно новите албуми. Какво искаш, да дам за пример оня помияр от TERMINAL CHOICE или от COMBICHRIST някое копеленце??? Не ми е ясно за тебе какво е дарк амбиент, защото COLD FUSION са си чист дарк амбиент и това го пише навсякъде където провериш. Сега може да са ти други представите, ама мене това не ме касае нито онзи пич дето пита такаче вместо да го объркваш и да се правиш на умно и тежко метъл копеле да му помогнеш...
-------------------- Burzum
August 1991
When night falls
She cloaks the world
In impenetrable darkness
A chill rises
From the soil
And contaminates the air
Suddenly...
Life has new meaning...
|
Svil

Регистриран: 18.01.2004
От: Paradise Lost
|
#1359439 - 28.07.2006 15:45
[Re: FINAL FANTASY]
|
|
|
Със сигурност е по-наясно от теб със засегнатите понятия
-------------------- Looking down from Ethereal Skies
Silent crystaline tears I cry
For all must say their last goodbye - to Paradise
|
StormaR
ентусиаст

Регистриран: 16.11.2001
От: София, България
|
Re: Готик
#1360090 - 29.07.2006 00:04
[Re: Elodie]
|
|
|
10x много за линка... обичам да дърпам хубава музика
-------------------- www.MetalFist.com
Четете, за да знаете !
|
Elodie
неориентиран

Регистриран: 28.06.2006
|
Re: Готик
#1361478 - 30.07.2006 16:34
[Re: StormaR]
|
|
|
Няма защо.Xandria са едни от най-добрите в този жанр. бтв,много хора не различават Готик метал от Готик Рок и от Готик Поп.
|
Genesis
Ore de shinigami

Регистриран: 02.03.2004
От: Hokkaidou
|
#1361514 - 30.07.2006 17:16
[Re: FINAL FANTASY]
|
|
|
Цитат:
Абе приятел, може да не си наясно ама HOCICO са добър пример за EBM особенно новите албуми. Какво искаш, да дам за пример оня помияр от TERMINAL CHOICE или от COMBICHRIST някое копеленце??? Не ми е ясно за тебе какво е дарк амбиент, защото COLD FUSION са си чист дарк амбиент и това го пише навсякъде където провериш. Сега може да са ти други представите, ама мене това не ме касае нито онзи пич дето пита такаче вместо да го объркваш и да се правиш на умно и тежко метъл копеле да му помогнеш...
И Хосисо и Терминъл чойс са абсолютно идентични и бездарни както откъм саунд, така и в музикално естество и не могат да стъпят на малкия пръст на ефектното семплиране на Комбикрайст Като цяло обаче ЕБМ-то е музика за надъхани тийнейджъри, радващи се на деструктивни ритмики и крещящи срещу световния ред вокали ;рррр Послушай малко Grendel, Feindflug, Asphyxia и ще забележиш логиката Колкото до Cold Fusion и представите ми за дарк ембиънта... когато чуеш една нова музика с определено различно звучене, включващо монотонни семпли и разни мистични шумове, това не е я прави автоматично дарк ембиънт
-------------------- are you connected?
|
August Moon
creature of the night
Регистриран: 14.11.2011
|
#2851016 - 14.11.2011 16:13
[Re: Genesis]
|
|
|
Абе, да ви кажа, четох, четох, и се хванах за главата! Толкова много разбирачи, как не ви е тясно във форума не знам. Слушам готик рок и метъл от доста време, факт е, че измежду бандите има и shit, ама ми прави впечатление колко нетолерантни сте към харесваните стилове от другите. Дали му викат gothic, dark wave или както и да е, това според мен е чиста простотия. Пръкне се някоя нова банда, скалъпи две песни и се провъзгласи за някакъв нечуван до сега стил съчетан от няколко други. Някой въобще помни ли вече какви са истинските стилове в музиката? И не забравяме ли, че за да е хубава една музика трябва да е направена с чувство, не да принадлежи към някой си там стил?
|