ALL.BG форуми
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички

Форуми » Емиграция и работа в чужбина » Емиграция и живот в Канада

Страници: 1
Леночка
неориентиран

Регистриран: 03.11.2010
за езиците в Канада
    #2713714 - 03.11.2010 14:14

Здравейте
За да емигрирам в Канада задължително ли е да знам и двата езика (на прилично ниво).За английският догодина ще се ява на IELTS за да затвърдя и да представя някакъв документ че знам английски поне!Задължително ли е да знам и френски или...???
Прочетах хиляди материали,но има хиляди противоречиви мнения!Виждам че повечето хора които желаят да емигрират в Канада се насочват към Квебек и прилежащите му френско-говорящи.За англо-говорящата част е по-трудно ли?
Моля за някакъв отговор!Още съм в самото начало за инфото за емиграция в Канада и търся повече материали за да мога да се подготвя!!!
Благодаря предварително!

Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
Жълтия нож
professional

Регистриран: 16.07.2006
От: Sombaк`e
Re: за езиците в Канада
    #2714072 - 04.11.2010 01:44 [Re: Леночка]

Цитат:

Здравейте
За да емигрирам в Канада задължително ли е да знам и двата езика (на прилично ниво).За английският догодина ще се ява на IELTS за да затвърдя и да представя някакъв документ че знам английски поне!Задължително ли е да знам и френски или...???
Прочетах хиляди материали,но има хиляди противоречиви мнения!Виждам че повечето хора които желаят да емигрират в Канада се насочват към Квебек и прилежащите му френско-говорящи.За англо-говорящата част е по-трудно ли?
Моля за някакъв отговор!Още съм в самото начало за инфото за емиграция в Канада и търся повече материали за да мога да се подготвя!!!
Благодаря предварително!

Здравей Леночка
Разбирасе не е задължително да се знаят двата езика, след като за да говориш с някого е нужен само един (френски или англйски). Ако знаеш и двата ти дава малко по вече точки при кандидататвнето. За Квебек става по бързо когато се кандидатства. Но реално удобрят ли те и ти дадат виза можеш да отидеш където си пожелаеш в Канада.

xxansxx

Регистриран: 14.11.2011
От: Пазарджик
Re: за езиците в Канада
    #2856965 - 09.12.2011 11:42 [Re: Леночка]

Леночка този сайт ще ти е много полезен ако до сега не си го посещавала.Има теми които ще отговорят на много твой въпроси
Дано ти помогне и успех в бъдеще http://www.bgcanada.com/phpBB2/

Страници: 1

Допълнителна информация
0 регистрирани и 0 анонимни потребители в момента разглеждат този форум.

Модератор:  Lothian 

Изпечатай темата

Възможности в този форум:
Не можете да добавяте нови теми
Не можете да отговаряте на мненията
HTML - забранен
Псевдо-HTML - разрешен

Рейтинг:
Брой показвания: 2611

Мнението ти за темата:

Прехвърли се в

ALL.BG не носи отговорност за съдържанието на мненията, публикувани във форумите.

НАЧАЛОРЕКЛАМАВРЪЗКА С НАСКОНТАКТИЗА НАС

©1999-2012 ALL.BG Всички права запазени!

Generated in 0.056 seconds in which 0.047 seconds were spent on a total of 13 queries. Zlib compression enabled.