Sania4884
неориентиран
Регистриран: 19.12.2011
|
Въпрос към всички минали през процедурата за виза за Австралия
#2859428 - 19.12.2011 14:31
|
|
|
Много ще съм блародарен за обърнатото внимание относно темата а тя е : Аз съм на 29 години приателката ми е на 20 има леля която живее в Австралия и е със гражданство (Австралийско) ще ни подслони докато си стъпим на краката като се казва и може да гарантира за това пред властите, трябва да подадем документи за виза с право на работа или за мигрант такава , моля за малко допълнителна иформация или съвет как точно да процедираме насоки всичко необходимо за успесшното преминаване през цялата процедура предварително благодаря и весело изкарване на празниците !!!!!!!! ПС. моля за кратки но изчерпателни от към информация мнения и съвети
|
ravekitty
Thunderstorm

Регистриран: 24.03.2007
От: Oz
|
Re: Въпрос към всички минали през процедурата за виза за Австралия
#2859575 - 20.12.2011 10:42
[Re: Sania4884]
|
|
|
Цитат:
трябва да подадем документи за виза с право на работа или за мигрант такава
ПС. моля за кратки но изчерпателни от към информация мнения и съвети
http://www.immi.gov.au/visawizard/
Пробвай се да минеш през wizard-а да видиш за кой вид виза е най-подходящо да кандидатствате. Ако не намериш, пак питай.
Надявам се, беше достатъчно кратко
-------------------- You do not have to blow out my candle to make yours glow brighter!
|
Sania4884
неориентиран
|
#2863605 - 09.01.2012 12:55
[Re: ravekitty]
|
|
|
Цитат:
Цитат:
трябва да подадем документи за виза с право на работа или за мигрант такава
ПС. моля за кратки но изчерпателни от към информация мнения и съвети
http://www.immi.gov.au/visawizard/
Пробвай се да минеш през wizard-а да видиш за кой вид виза е най-подходящо да кандидатствате. Ако не намериш, пак питай.
Надявам се, беше достатъчно кратко
хахахаха ей на това му се казва кратко 315 човека са разгледали темата и само един отговор и то какъв най вероятно съм минал през онлайн платформата и съм видял хахаха хора искам "въображение" и реални съвети и примери не се стеснявайте пишете
|
NikiG
емигрирал

Регистриран: 11.01.2010
От: Окланд, Нова Зеландия
|
#2863676 - 09.01.2012 17:04
|
|
|
Добре де, след като най-вероятно си минал през платформата, какви бяха резултатите - кои визи ти препоръчаха? Това ще да е бил най-краткия и изчерпателен отговор.
Въображението ни вече направо граничи с дивото, защото както вече знаеш, за мигрантска виза трябва да отговаряш на много повече критерии отколкото възраст. Въпросът ти отстрани изглежда горе долу така: Аз съм 29 годишен рибар, хвърлям мрежа в океана, каква риба ще сготви 20 годишната ми приятелка за вечеря 
Дай малко повече информация как си с английския, каква професия и опит имаш (за приятелката ти, която е на 20 предполагам и се надявам, че учи нещо в момента). Към кой щат сте се насочили и съм сигурен, че ще получиш доста и интересни, че не дай си боже и полезни отговори 
Със здраве! Ники
-------------------- Одисея на емигранта
страничка във фейсбук
Резюме/CV
|
Тиквичка
терца

Регистриран: 29.05.2009
От: Perth, WA
|
#2863830 - 10.01.2012 02:41
|
|
|
Цитат:
315 човека са разгледали темата и само един отговор
Е, и аз съм една от тези 315, защото съм леля, и имам желание да дам подслон на племеницата и гаджето и, и затова се навирам и чета, белким откриете топлата вода. Доколкото ми е известно (освен акко не искате да вкарате лелята в беля)ще трябва да си подадете документите по каналния път. Успех!
|
Sania4884
неориентиран
|
#2864139 - 11.01.2012 12:31
[Re: NikiG]
|
|
|
значи със спонсор ми дават 3 възможни визи Regional Sponsored Migration Scheme (subclass 119) visa-Employer Nomination Scheme (subclass 121) visa - Skilled - Independent (Migrant) (subclass 175) visa а със SOL само Skilled - Independent (Migrant) (subclass 175) visa . колкото до езика съм добре но ще мина 40 часов курс за IELTS , иначе идеята за риболов в океана звучи добре имам Капитанско щат QLD gold coast би било супер !!!! Поздрави и успех и благодаря за вниманието
|
asheara
неориентиран
Регистриран: 20.01.2012
|
#2868896 - 23.01.2012 17:37
|
|
|
Има ли шанс да се вземат 5 точки за партньор ако професията му не е в листата, но отговаря на другите критерии? Има и доста години стаж в страна със същия стандарт така да кажа, в Норвегия.
|
Tally
неориентиран
Регистриран: 09.05.2012
|
#2902495 - 09.05.2012 17:18
[Re: NikiG]
|
|
|
Здравейте!От няколко седмици твърдо съм решила да емигрирам в Австралия(иначе желанието ми да напусна нашата мила държава е от години).На 23 съм и токущо завърших бакалавърската си степен,английският ми е доста добър(учила съм го 7 години,а и съм ходила на бригади в САЩ),проблемът ми е,че нямам стаж.Това е което ме тревожи.Пропуските в езика винаги могат да се оправят с един опреснителен интензивен курс,но има ли смисъл да опитвам,ако нямам стаж?Специалността ми е психология .Благодаря предварително
|
hasp
Gimme a litre o’ cola.

Регистриран: 30.06.2003
|
#2902508 - 09.05.2012 17:46
[Re: Tally]
|
|
|
И от мене здравейте. Чух случайно че австралииците искали с апликацията да им се прати линк към собствено видео в ю-тюбе дето кандидата нацелва с бумеранг поне от 50 метра нищо неподозиращ човек иначе махали двайсе точки. Къде мога да намеря точните инструкции?
-------------------- I'm really nostalgic about the future.
|
Tally
неориентиран
Регистриран: 09.05.2012
|
#2902512 - 09.05.2012 17:53
[Re: hasp]
|
|
|
хаха,е в този случай бая зор ще падне