Репко Марулкин
почетен член

Регистриран: 24.12.2006
|
Re: Програма за фактури?
#2505579 - 11.11.2009 00:20
[Re: The Tourist]
|
|
|
И защо ги изтрихте другите теми . Програми за фактури 2007 edition. Трафик, кво да се прави.
-------------------- Фолоу ми он Туйтър!
|
Дон Кихот
с мелниците...

Регистриран: 30.08.2004
От: на проветриво...
|
#2505795 - 11.11.2009 09:05
[Re: Репко Марулкин]
|
|
|
никой нищо не е трил пак си недогледал нещо вероятно 
огледай цялата страничка и ще намериш отговора 
д.К.
-------------------- А Дон Кихот прегърнал здраво чашата
в кръчмата спореше със неверници...
...къде започва пътя към надеждата
и свършва кръстопътя на умората
|
Репко Марулкин
почетен член

Регистриран: 24.12.2006
|
#2505884 - 11.11.2009 10:39
[Re: Дон Кихот]
|
|
|
Да, всичкооо си е тук.  Опасни сте. Вчера бяхте изтрили темите и отново пренаписахте постовете .Добре, че минах та да се повдигне въпроса в публичното пространство.
-------------------- Фолоу ми он Туйтър!
|
mkoleva
неориентиран
Регистриран: 10.03.2006
От: София
|
#2710033 - 24.10.2010 13:57
[Re: Репко Марулкин]
|
|
|
Здравей,
Безплатна и добра няма да намериш никъде! Винаги когато прочетеш безплатно трябва да имаш едно наум. Убедена съм, че вече си се хванала за главата от безплатни програми и сигурно си стигнала до мисълта, че "Евтиното винаги излиза скъпо!", а в нашия случай - "Безплатното винаги излиза скъпо!"
Горещо бих ти препоръчала 2 варианта, които съм ползвала.
Най-добрият възможен вариант, за който съм чувала до момента е програмата за фактуриране, която можеш да изтеглиш от тук
След като я инсталираш няма да си зависима по никакъв начин от Интернет връзката. Ще си въвеждаш фактури без проблем дори и да нямаш Интернет. Програмата си съхранява всичко в една папка и не е зависима по никакъв начин от компютъра, можеш да си я пренасяш на флашка и да си я стартираш където си поискаш.
Една главна счетоводителка ми я препоръча, каза че не е виждала толкова добре направена програма за издаване на фактури през живота си. Така че не се колебай изобщо.
Другият вариант е ако въвеждаш и печаташ фактури от различни компютри без да инсталираш нищо пробвай тази система за фактуриране .
Успех!
Редактирано от Nadin (29.11.2010 00:20)
|
cybervn
неориентиран
Регистриран: 27.10.2010
|
#2711262 - 27.10.2010 12:57
[Re: mkoleva]
|
|
|
Само гугъл е безплатен, а и абв-то и то. Че отгорето на всичко има над милион потребители. Защо пък ли е безплатно ... Стига глупости, много ясно че има качествени безплатни продукти, които по нищо не отстъпват на конкурентите си. Разликата е в това, че бизнес модела е различен. Едни са решили да грухат най-безочливо от всяка една фактура, която пращате / получавате, други го карат на абонаменти планове, а тези безплатните основно от реклама. Тези с цена на фактура малко ми приличат на интернета на мобилните оператори - до 1/2/3/4 гб трафик фиксирана цена, след това на всеки мегабайт по 10 стотинки ( или иначе казано един филм 70 лева ) ...
|
Krasenka
неориентиран
Регистриран: 24.11.2010
|
#2721267 - 24.11.2010 13:51
[Re: cybervn]
|
|
|
съгласна напълно!! Повече от година ползвам безплатен продукт за интернет фактури и си ми върши работа май го бяха цитирали напред
Редактирано от Nadin (29.11.2010 00:19)
|
macrospam
неориентиран
Регистриран: 15.12.2011
|
спам от Микроинвест
#2858448 - 15.12.2011 13:22
[Re: Mirchev]
|
|
|
Съжалявам за офтопика, но от няколко месеца периодично всички колеги получаваме спам майли за касови апарати; изпратени са от различни податели (сякаш изпращача се крие ??), но в крайна сметка изглежда зад всички тях да седи от Микроинвест .
Ivaylo Mirchev - mirchev@microinvest.net Galin Nikolov - galin@fiskalnakasa.bg "Microinvest, Bulgaria" - office@skladpro.bg Office kasi-aparati - office@kasi-aparati.tk
Не се интересуваме от тези оферти, не искаме да получаваме рекламни съобщения по майла от Микроинвсет, но всякакви опити за комуникация пропадат.
Получавали ли сте сходни спам съобщения ?
Някакви идеи как да спрем този спам ?
|
Дон Кихот
с мелниците...

Регистриран: 30.08.2004
От: на проветриво...
|
Re: спам от Микроинвест
#2858634 - 16.12.2011 07:28
[Re: macrospam]
|
|
|
обикновено на края на всеки такъв мейл има подобен текст:
"Това не е търговско съобщение, въпреки че може да се тълкува и като такова. Съжаляваме, ако с този имейл сме Ви притеснили по някакъв начин. Неговата единствена цел е да даде по-голяма информираност с казуса за подмяна на всички касови апарати. Ако желаете да блокираме Вашия електронен адрес от базата ни, моля последвайте този линк."
д.К.
-------------------- А Дон Кихот прегърнал здраво чашата
в кръчмата спореше със неверници...
...къде започва пътя към надеждата
и свършва кръстопътя на умората
|
tanariil
архидемон

Регистриран: 07.09.2002
От: някъде там...
|
Re: спам от Микроинвест