ALL.BG форуми
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички

Форуми » Емиграция и работа в чужбина » Работа в чужбина

Страници: 1
Zori3
неориентиран

Регистриран: 03.01.2012
H1B или H2B? Моля за съвет
    #2861993 - 03.01.2012 11:04

Здравейте!

Отдавна ви чета, но днес се престраших да се регистрирам и аз официално. Благодарности към всички, които пишат тук и дават съвети, споделяйки своя опит и лично време.
Ще се опитам да дам максимум информация и дано някой се включи със мнение, защото съм много объркана и раздвоена.

В момента съм на 28 г., имам съпруг и детенце на 2,6м. Завършила съм Стопанско управление във ВИНСА-Варна, степен бакалавър.

Ходила съм 3 пъти в Америка на бригада, като последният път беше Internship програма т.е. бях на стаж(всъщност това беше фиктивно, а в действителност работих на друга длъжност). И 3 пъти е при един и същи работодател и винаги съм се връщала на време.
След 4 години и по стечение на обстоятелствата реших отново да се пробвам да замина при тях. Вече ми отговориха, че няма проблем и ще ме вземат и ще ми съдействат да замина.
Последните няколко месеца прекарах в четене на форума и все още се колебая каква стъпка да приема, дали да кандидатствам за H1B или H2B виза. Знам, че разликата е огромна, но две мои познати със същото образование(Бакалавър финанси) получиха H1B виза и работят за същата тази компания.

Как мислите, за коя виза имам по-голям шанс? Моля за съвет и ако някой наскоро е кандидатствал, моля да сподели малко от своя опит.
Ще съм благодарна на всяко едно мнение, макар и не по темата.

Благодаря

P.S. Не знам дали е от значение, но тази година участвах и в лотарията, но реших да не залагам големи надежди там.

Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
Страници: 1

Допълнителна информация
0 регистрирани и 0 анонимни потребители в момента разглеждат този форум.

Модератор:  MyXa 

Изпечатай темата

Възможности в този форум:
Не можете да добавяте нови теми
Не можете да отговаряте на мненията
HTML - забранен
Псевдо-HTML - разрешен

Рейтинг:
Брой показвания: 1000

Мнението ти за темата:

Прехвърли се в

ALL.BG не носи отговорност за съдържанието на мненията, публикувани във форумите.

НАЧАЛОРЕКЛАМАВРЪЗКА С НАСКОНТАКТИЗА НАС

©1999-2012 ALL.BG Всички права запазени!

Generated in 0.02 seconds in which 0.011 seconds were spent on a total of 12 queries. Zlib compression enabled.