Milano
твърдоглав чешит

Регистриран: 10.07.2005
От: Атланта, Джорджия
|
Re: Градове и предимства- част 2
#2862477 - 05.01.2012 17:19
[Re: marina3320]
|
|
|
Цитат:
Northeast, North Atlanta
Такъв град няма. Атланта, както и северозападна Атланта, е мнооооого широко понятие. Бъди по-конкретна
-------------------- "А днес моят собствен наследник извършва геройски бели.
Не съм се изгубил безследно, щом той ме повтаря, нали?"
- Миряна Башева
|
halev03
член

Регистриран: 15.05.2008
|
#2862682 - 06.01.2012 06:02
[Re: marina3320]
|
|
|
Ако е с навършени 5 години,детето ще е в Кindergarten, което е част от началното училище тук/Elementary school/.Учебната година започва през август,по всяка вероятност детето ви ще има ESOL клас,който подпомага децата в научаването на езика.Ако детето не е навършило 5 години, се записва в Pre-K,много от които са платени,освен ако не се кандидатства за Georgia Pre-K /lottary/.Аз също мисля,че такъв град,който сте посочили,няма в околностите на Атланта.
-------------------- Пловдив => Атланта
|
usa_dreamer
dreamer

Регистриран: 30.03.2008
От: някъде там..
|
#2889701 - 31.03.2012 15:42
[Re: halev03]
|
|
|
Здравейте, съфорумци . Има ли някой който е бил или все още е в Южна или Северна Дакота, за да сподели мнението си за там? Интересува ме асолютно всичко за живота там, добре ли е да се отиде точно в тези щати, тъй като имам възможност да започна работа там и всякаква информация ще ми бъде от полза
-------------------- When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile!
|
rover green
married man

Регистриран: 04.06.2009
|
#2889703 - 31.03.2012 15:59
[Re: usa_dreamer]
|
|
|
Някой има ли някаква информация за Хардфорт, Кънектикът. Предлагат ми работа там, но не познавам града и незнам как е за семейство с дете. Статистиките по нета са ясни, живите примери ме вълнуват повече!
|
i see u
неориентиран
Регистриран: 24.03.2012
|
#2889706 - 31.03.2012 16:22
[Re: rover green]
|
|
|
Мили съфорумци, бихте ли споделили как е живота в Калифорния към днешна дата, нашият гарант е от Alameda, Ca. Мъжът ми го влече Сан Хосе, знаем че е скъпо за зеленокартковци, ама пусти мераци. Аз съм учителка в детска градина, а мъжа ми се занимава с компютри, работи като IT Support, има сиско сертификат и сега мъчи един microsoft сертификат. Другата ни опция е Чикаго , ама хич не ме влече тоя студ там, колкото и несериозно да звучи като аргумент. Мислите ли, че имаме шанс в Калифорния или да си се отправяме към Чикаго.
|
∩manev∩
We suck more!

Регистриран: 19.05.2010
От: Broward County
|
#2889709 - 31.03.2012 16:54
[Re: i see u]
|
|
|
Това по-долу не е съвет, всеки случай е уникален сам по себе си.
Каквото и да изберете, късмета ще е от голямо значение. После идва гаранта, той ще е най-важния човек първите седмици така, че по-скоро избора ще е не град а гарант.
Направете избора възможно най-бързо и съсредоточете цялото си внимание към новот ви място. Опознайте го възможно най-подробно и начертайте няколко плана с възможно развитие на нещата - все някой от плановете ще се доближи до реалността.
Каквото и да направите, да ви е на късмет. Успех.
|
Vianne Rocher
Nomad

Регистриран: 19.04.2006
|
#2889734 - 31.03.2012 19:22
[Re: rover green]
|
|
|
Само съм ходила там и то преди няколко години, затова не мога да дам полезна информация от първа ръка, но имам познати, които живеят в щата и по спомени престъпността в града била височка. Моля, погледни ТУК Пак е статистика, но добиваш представа за обитателите.
От същият сайт: With a crime rate of 57 per one thousand residents, Hartford has one of the highest crime rates in America compared to all communities of all sizes - from the smallest towns to the very largest cities. One's chance of becoming a victim of either violent or property crime here is one in 18. Within Connecticut, more than 99% of the communities have a lower crime rate than Hartford.In fact, after researching dangerous places to live, NeighborhoodScout found Hartford to be one of the top 100 most dangerous cities in the U.S.A.
Importantly, when you compare Hartford to other communities of similar population, then Hartford crime rate (violent and property crimes combined) is quite a bit higher than average. Regardless of how Hartford does relative to all communities in America of all sizes, when NeighborhoodScout compared it to communities of similar population size, its crime rate per thousand residents stands out as higher than most.
The crime data that NeighborhoodScout used for this analysis are the seven offenses from the uniform crime reports, collected by the FBI from 17,000 local law enforcement agencies, and include both violent and property crimes, combined.
Now let us turn to take a look at how Hartford does for violent crimes specifically, and then how it does for property crimes. This is important because the overall crime rate can be further illuminated by understanding if violent crime or property crimes (or both) are the major contributors to the general rate of crime in Hartford.
For Hartford, we found that the violent crime rate is one of the highest in the nation, across communities of all sizes (both large and small). Violent offenses tracked included forcible rape, murder and non-negligent manslaughter, armed robbery, and aggravated assault, including assault with a deadly weapon. According to NeighborhoodScout's analysis of FBI reported crime data, your chance of becoming a victim of one of these crimes in Hartford is one in 77.
Significantly, based on the number of murders reported by the FBI and the number of residents living in the town, NeighborhoodScout's analysis shows that Hartford experiences one of the higher murder rates in the nation when compared with cities and towns for all sizes of population, from the largest to the smallest.
In addition, NeighborhoodScout found that a lot of the crime that takes place in Hartford is property crime. Property crimes that are tracked for this analysis are burglary, larceny over fifty dollars, motor vehicle theft, and arson. In Hartford, your chance of becoming a victim of a property crime is one in 23, which is a rate of 44 per one thousand population.
Importantly, we found that Hartford has one of the highest rates of motor vehicle theft in the nation according to our analysis of FBI crime data. This is compared to communities of all sizes, from the smallest to the largest. In fact, your chance of getting your car stolen if you live in Hartford is one in 149.
-------------------- But still the clever north wind was not satisfied. It spoke to Vianne of towns yet to be visited, friends in need yet to be discovered, battles yet to be fought...
Редактирано от Vianne Rocher (31.03.2012 19:27)
|
Borisio
Нямам представа какъв

Регистриран: 13.09.2009
От: САЩ
|
#2889772 - 01.04.2012 06:47
[Re: i see u]
|
|
|
Цитат:
Мили съфорумци, бихте ли споделили как е живота в Калифорния към днешна дата, нашият гарант е от Alameda, Ca. Мъжът ми го влече Сан Хосе, знаем че е скъпо за зеленокартковци, ама пусти мераци. Аз съм учителка в детска градина, а мъжа ми се занимава с компютри, работи като IT Support, има сиско сертификат и сега мъчи един microsoft сертификат. Другата ни опция е Чикаго , ама хич не ме влече тоя студ там, колкото и несериозно да звучи като аргумент. Мислите ли, че имаме шанс в Калифорния или да си се отправяме към Чикаго.
За да живееш горе-долу нормално в тази част на Калифорния, трябва да взимаш поне $150000 на година.
|
bluestone
новак
Регистриран: 16.07.2011
|
#2902518 - 09.05.2012 18:01
[Re: Borisio]
|
|
|
Здравейте, никой ли няма някъде из Tampa Bay Area? Сериозно съм се замислил за там, големия град е близо, океанът и красивите плажове също..Ако има някой там, да драсне два реда как е..
|
plain
NOFORN

Регистриран: 06.05.2008
От: Хълма с кестените
|
#2902573 - 09.05.2012 20:08
[Re: bluestone]
|
|
|
Серизното замисляне предполага, че вече си проверил каква работа можеш да си намериш там... Освен ако не отиваш на почивка. За ваканция в супер.
-------------------- There's no place like 127.0.0.1!
|
|