ALL.BG форуми
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички

Форуми » Емиграция и работа в чужбина » Работа в чужбина

Страници: 1 | 2 | (покажи всички)
love-metal
godfather

Регистриран: 10.12.2005
Re: Кое да избера - ЛА или НЮ ЙОРК
    #2855893 - 06.12.2011 03:01 [Re: saharrah]

То и с образованието така, учиш го за да може после да го плащаш.
нула на нула един голем експирианс 20г

--------------------
Live free or die хард

Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
Mimski

Регистриран: 07.03.2008
    #2855895 - 06.12.2011 03:39 [Re: love-metal]

Не е нула на нула, а е едно ниво по-нагоре.

Образованието < експириънса. Обаче без образование, няма да те допуснат да трупаш експириънс. Плащането си е необходимото зло

Zaikoff

Регистриран: 05.07.2009
    #2856906 - 09.12.2011 00:03 [Re: Mimski]

Цитат:

Големите градове не са добри за бригади. Студентите се насочват към курортните селища предимно. Обаче и там вече не се правят пари.

Никого не бих посъветвала да идва на бригада в САЩ. Разходите са големи, а заплатите минимални.

За първата част с по-малките градове съм съгласен, но с втората за съвета ти да не идват не съм. Извинявай, но дори в най-лошия случай и да няма много работа, пак ще си върнеш вложените пари. За да заминеш са ти нужни малко над 3000лв., а при заплата от 8$/час при минимални 40, са около $1300 на месец, бригадата е с продължителност 4+1 месеца.

--------------------
"Някои казват, че нашата власт се клати! И на коча мадурите се клатят, ама не падат!" - Тодор Живков

Mimski

Регистриран: 07.03.2008
    #2856914 - 09.12.2011 02:54 [Re: Zaikoff]

Щом ти харесва да се бъхташ цяло лято, само за да си брейк-ивън, ок. Идеята на бригадите преди време беше да се поразходиш малко из Америката и да заработиш и джобни за БГ.

Ти ще кажеш, колко си успял да постигнеш това. Споделям това, което съм чула от хора, живеещи в едно от курортните градчета и имащи наблюдения през последните 10г.

Zaikoff

Регистриран: 05.07.2009
    #2858379 - 15.12.2011 01:13 [Re: Mimski]

Аз не съм казал, че не съм се разходил и не съм спестил някой лев, ако честно трябва да си кажа не съжалявам, че отидох. Напротив, доволен съм от решението си, имах предвид, че в най-лошия случай няма да си капо. А колкото до бъхтенето цяло лято, аз не го намирах за тежко, макар че работих доста кофти работа mvp може да каже как е
След последната ми година в родния Китен за лятото ме беше срам да кажа, че изобщо съм работил на черноморието. Така, че съвета ми е, колкото и зле да е с бригадите в САЩ в сравнение с преди години, със СИГУРНОСТ ще е 100-тина пъти по-добре от България.

--------------------
"Някои казват, че нашата власт се клати! И на коча мадурите се клатят, ама не падат!" - Тодор Живков

Редактирано от Zaikoff (15.12.2011 01:14)

Siska_Y

Регистриран: 17.07.2011
От: Sunshine State
    #2863230 - 08.01.2012 08:07 [Re: Zaikoff]

Аз съветвам всички да ходят на бригади На мен това са ми едни от най-хубавите ваканции евър Ако искаш да се върнеш с хилядарки си хващаш 3 работи (там където бях още е възможно) Иначе с една работа ще си избиеш парите, ще поживуркаш малко и ще се върнеш на 0 в БГ, но пък преживяното си остава за цял живот, да не говорим, че и езика ще проговориш както си трябва.

Страници: 1 | 2 | (покажи всички)

Допълнителна информация
0 регистрирани и 0 анонимни потребители в момента разглеждат този форум.

Модератор:  MyXa 

Изпечатай темата

Възможности в този форум:
Не можете да добавяте нови теми
Не можете да отговаряте на мненията
HTML - забранен
Псевдо-HTML - разрешен

Рейтинг:
Брой показвания: 3137

Мнението ти за темата:

Прехвърли се в

ALL.BG не носи отговорност за съдържанието на мненията, публикувани във форумите.

НАЧАЛОРЕКЛАМАВРЪЗКА С НАСКОНТАКТИЗА НАС

©1999-2012 ALL.BG Всички права запазени!

Generated in 0.036 seconds in which 0.022 seconds were spent on a total of 14 queries. Zlib compression enabled.