Снощи гледах част от него (около 40 мин.), явно беше някаква проява на мазохизъм от моя страна На тези горните, които си споменал, слава Богу, не попаднах, но пък имаше една, пееща на английки, а около нея някакъв момък натъкмен в народна носия подскачаше ...рап
-------------------- Ако искаш да бъдеш чут, първо се научи да слушаш.
Екстри:
canon
На изток от рая
Регистриран: 23.12.2003
Направо да им пращат Азис догодина и ако се появи в оня вид дето не можах да го видя смятам , че ще им вземе акъла
П.С. ДесиСлава я помня , че беше чикакгска булка , но Азис гостува ли отвреме-навреме ? Знам , че ти си далеч от тия неща , но предполагам се разчува сред българската общност. Не вярвам да е пропуснал Чикаго.
Екстри:
Nadin
Charmed
Регистриран: 17.05.2002
От: Chicago area
Чикагска булка ли сериозно? Относно азис, не мога да ти кажа дали е идвал, поне аз не съм чула ( то къде ли и да чуя) но знам, че разни чалга изпълнителки гастролират отвреме-навреме по бг заведенията или може би в само в едно от тях ( на бг. кръчма съм ходила само 2 пъти за всичките тези години и не съм много в час )
ПП Видях обаче Маргарита Хранова снощи и едно момче, което участваше в един бг певчески формат.
Имам някакъв смътен спомен за нещо прочетено преди години . А ето го : http://www.blitz.bg/article/10308 р-т "България" явно е собственост на семейството бащата на детето и.
Снимката не смея да я пусна , но гледам доста от младите ни емигранти наистина са омагьосани Та и за тях ако се каже , че са избягали от пошлостта в България...
Не съм много сигурна, май имаше, но дали го има сега Относно този концерт и снимката, имайки предвид, че тук сме адски много хора, не съм изненадана, че има слушатели, то и останалите нямаше да идват, ако нямаше публика
От Чикагските земи, най-доброто излязло нещо дето пее е
Това е и поздрав за недоразуменията като Деси Слава и Софи Маринова и тези, които са ги избрали ...
-------------------- ... I believe that as a species that human beings define their reality through misery and suffering. So the perfect world was a dream that your primitive cerebrum kept trying to wake up from.