Navigator N

Регистриран: 26.04.2006
|
Re: С моливче в ръка, или за Рождението
#2864837 - 13.01.2012 14:09
[Re: Hard Rock fan]
|
|
|
А бе тези бунаци как пък да не се сетят да открият рождената дата на Исус досега? Толкова години и векове? Ами като са си нямали моливчета!?  Но за да не ти се затъпи твърде много моливчето, можеш да попрочетеш нещо (ако искаш де) от някои опити отпреди 6 години: http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/1080365/an/0/page/60#Post1080365 И после пак кажи, че не мисля за тебе.
|
Hard Rock fan
somehow unborn

Регистриран: 07.01.2003
|
#2864859 - 13.01.2012 14:35
[Re: Navigator N]
|
|
|
От дотук изразеното от теб, нямам нито едно основание да намирам, че "мислиш като мен".
Астрологията не е обект на интереса ми по никакъв начин (да не говорим, че и обект на тематиката на ТОЗИ форум НЕ е.) Има си такъв форум - нека там си обсъждат каквото искат, мен НЕ ме интересува. Астрологията НЕ занимава мислите ми, нито я имам за нещо сериозно, нито намирам да заслужава и една секунда от времето ми.
Единственото смислено, което мернах, отваряйки линка ти (само на първата страница, повече време да губя, нямам никакво намерение), е написаното от Елиа.
Не ме занимавай с нищо незначещите си и безсмислени подмятания с естество на спам в темата. Оттук насетне, не разчитай да си губя времето изобщо да им отговарям.
ПС: ако изобщо четеш, а не ползваш темата да спамиш, щеше да разбереш, че в самото начало съм споменала, че много библейски изследователи са се занимавали с този въпрос (базирайки се на Писанията и историята) и подобни изследвания съм ползвала и аз (и че в тях заслуга собствена нямам), но имам помощта им.
|
Navigator N

Регистриран: 26.04.2006
|
#2864926 - 13.01.2012 15:58
[Re: Hard Rock fan]
|
|
|
Цитат:
Единственото смислено, което мернах, отваряйки линка ти (само на първата страница, повече време да губя, нямам никакво намерение), е написаното от Елиа.
Точно това ти казвам и аз де. Там има поне 50 мнения на Елиа по темата на твоето моливче. Като ги прочетеш, ще можеш малко по-смислени въпроси да й зададеш сега. Не бъди неблагодарница!
|
Hard Rock fan
somehow unborn

Регистриран: 07.01.2003
|
#2864979 - 13.01.2012 17:54
|
|
|
Пошлите ти опити за интриги просто няма да минат.
Какво ще чета и пиша, е нещо, което намирам да е мое решение.
Какво (ще) комуникирам с Елиа, теб не те засяга ни най-малко, и благодарността ми (или отсъствието на такава) към Елия, е нещо, което касае само мен и нея и ми се налага да ти кажа, че намирам за проява на много лош вкус и простащина и наглост, което си позволяваш.
-------------------- It started to snow in the middle of July
|
Ellia
яхнала метлата

Регистриран: 19.07.2004
От: hic et ubique
|
#2864990 - 13.01.2012 18:41
|
|
|
В темата от астрология се дискутираше раждането на Исус ,но единственото зключение ,до което се стигна е ,че няма достатъчно данни за точна дата !Моята скромна персона няма нищо общо с предмета на обсъждане,така че е желателно името ми да не бъде спрягано повече от необходимото ! Другото ,което желая е- да спре оффтопика ,защото последните постове са точно
-------------------- "Contra impudentem stulta est nimia ingenuitas" Syrus
|
Ellia
яхнала метлата

Регистриран: 19.07.2004
От: hic et ubique
|
#2865869 - 16.01.2012 16:08
[Re: Ellia]
|
|
|
Който има да пише по темата да пише ,всичко друго (офтопик и заяждане) отива в Коша ,където му е мястото.
-------------------- "Contra impudentem stulta est nimia ingenuitas" Syrus
|