ALL.BG форуми
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички

Форуми » Разни » Говорилнята

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | >> (покажи всички)
влюбена
член

Регистриран: 27.07.2011
От: някъде
Сваляне на коремче
    #2866378 - 18.01.2012 00:29

Здравейте,искам да ви попитам за бърз и ефективен начин за сваляне на коремче.Ако може да ми препоръчате нещо за домашни условия.Благодаря предварително!

--------------------
Истинската любов не може да говори, защото истинското чувство се изразява по-скоро с дела, отколкото с думи.

Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
Водно конче
Български изумруд

Регистриран: 28.08.2009
Re: Сваляне на коремче
    #2866500 - 18.01.2012 10:35 [Re: влюбена]

Цитат:

Здравейте,искам да ви попитам за бърз и ефективен начин за сваляне на коремче.Ако може да ми препоръчате нещо за домашни условия.Благодаря предварително!

Зависи какво разбираш под бързо...В най-добрия случай ти трябват поне три месеца, за да има ефект...А иначе ако се храниш според диетата на Венцислав Евтимов и я спазваш точно, бързо ще има ефект, но която и да е диета или начин на хранене е добре да се съчетае с физически упражнения...Ходи пеш поне 5-6 км на ден...Един, два километра бягай и прави поне по 50-60 коремни преси плюс поне още два часа гимнастика и на няколко дена поне един-два часа плуване...Ще се чудиш къде ти е корема...

--------------------
Не обръщай внимание на всичките думи, които се говорят;Еклесиаст 7:21

Natural
stranger

Регистриран: 20.01.2005
От: Софето
    #2866511 - 18.01.2012 11:13 [Re: влюбена]

Цитат:

Здравейте,искам да ви попитам за бърз и ефективен начин за сваляне на коремче.Ако може да ми препоръчате нещо за домашни условия.

много секс

--------------------
Практиката показва, че на теория всичко е възможно!

Mailo
харабия

Регистриран: 15.05.2010
От: Mars
    #2866512 - 18.01.2012 11:16 [Re: влюбена]

Привет, мога да ти препоръчам една диета, няма точен автор или име, в нета е позната като 90 дневна диета, това е един чудесен хранителен режим който има доста добър и бърз ефект-личен опит , ако се спазва разбира се!Иначе това което са ти препоръчали по-горе също знам,че е доста рационално,книгата на Венцислав Евтимов можеш да я намериш във спиралата.нет, на мен лично не ми допада йогата, но имам познати които я практикуват и изглеждат и се чувстват добре!Успех

--------------------
Всеки един миг е още един шанс ...... да се усмихмеш!

Mailo
харабия

Регистриран: 15.05.2010
От: Mars
    #2866515 - 18.01.2012 11:19 [Re: Natural]

Цитат:

Здравейте,искам да ви попитам за бърз и ефективен начин за сваляне на коремче.Ако може да ми препоръчате нещо за домашни условия.

много секс

значи ли ,че дебелите хора правят по-малко или изобщо не?
Само някой да не се обиди, просто питам

--------------------
Всеки един миг е още един шанс ...... да се усмихмеш!

Моман

Регистриран: 27.07.2007
    #2866520 - 18.01.2012 11:36 [Re: влюбена]

Може би упражнения, които натоварват коремните мускули. В Ютюб има доста такива. Пилатес е добре. Освен това е хубаво да хапваш всеки ден мюсли или други зърнени закуски, които подобряват перисталтиката на червата.

Sol y Sombra
under construction

Регистриран: 12.03.2004
От: Червения килим
    #2866530 - 18.01.2012 12:41 [Re: влюбена]

Спри всякакви тестени и всичко сладко, ограничи сериозно картофите и ориза, наблягай на месо, яйца, млечни, зеленчуци, плодовете също ги ограничи. Движи се повече. Това е

--------------------
..man, proud man,
Dress’d in a little brief authority,
Most ignorant of what he’s most assur’d…

From Measure for Measure by William Shakespeare

cherkezs
ОРИЕНТИРАН будала

Регистриран: 10.02.2004
От: тайна майна
    #2866536 - 18.01.2012 13:08 [Re: влюбена]

Цитат:

... попитам за бърз и ефективен начин за сваляне на коремче ...

Твоето, или на човека до теб?

--------------------
http://www.gifpark.ru/Gifs/KISSES/icon_012.gif

влюбена
член

Регистриран: 27.07.2011
От: някъде
    #2866567 - 18.01.2012 14:24 [Re: Водно конче]

Това което си ми написала ми допада но мисля че няма да мога да го правя понеже на работа няма как

--------------------
Истинската любов не може да говори, защото истинското чувство се изразява по-скоро с дела, отколкото с думи.

Водно конче
Български изумруд

Регистриран: 28.08.2009
    #2866600 - 18.01.2012 15:26 [Re: влюбена]

Цитат:

Това което си ми написала ми допада но мисля че няма да мога да го правя понеже на работа няма как

Идеята е по-малко количество на храната, но за сметка на това да е по-пълноценна и по-качествена и повече движение. Все пак няма как да се свали коремче ако не се намали количеството на храната, не се подобри качеството и и няма повече движение. Е, разбира се не е казано да се бяга на спринт и да се вдигат щанги - може да се танцува на музика, да се разтяга и да се разхождаш...Но нещо от това трябва да се направи...
Иначе се сещам за зелевата чорба и киселото зеле...Зелевата чорба на гладно действа разхлабващо, отделно е богата на витамин С и витамин В...Можеш са си хапваш салатка от кисело зеле със зехтин и червен пипер...Лимоновия сок е нещо чудесно за отслабването, можеш да го пиеш разреден във вода - всяка сутрин, ябълковия оцет...и т.н. Иначе не съм привърженик на препаратите за отслабване, които ги продават по аптеките и не се знае какво точно има вътре и как точно действа...По-добри са старите изпитани методи...Ако изпиеш около килогпам зелева чорба, малко смесен с вода, ако ти е много солена, така на порции, не наведнъж, така ще те прочисти от всичко...но трябва да имаш свободни три-четири часа след като си изпила зелевия сок...

--------------------
Не обръщай внимание на всичките думи, които се говорят;Еклесиаст 7:21

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | >> (покажи всички)

Допълнителна информация
0 регистрирани и 5 анонимни потребители в момента разглеждат този форум.

Модератор:  Мишо, Дон Кихот, Nadin 

Изпечатай темата

Възможности в този форум:
Не можете да добавяте нови теми
Не можете да отговаряте на мненията
HTML - забранен
Псевдо-HTML - разрешен

Рейтинг:
Брой показвания: 1972

Мнението ти за темата:

Прехвърли се в

ALL.BG не носи отговорност за съдържанието на мненията, публикувани във форумите.

НАЧАЛОРЕКЛАМАВРЪЗКА С НАСКОНТАКТИЗА НАС

©1999-2012 ALL.BG Всички права запазени!

Generated in 0.047 seconds in which 0.032 seconds were spent on a total of 14 queries. Zlib compression enabled.