ALL.BG форуми
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички

Форуми » Емиграция и работа в чужбина » Емиграция и живот в Австралия и Нова Зеландия

Страници: 1
Dido4ka
неориентиран

Регистриран: 19.01.2012
Стаж по специалността, но не в последните 10 години.
    #2867135 - 19.01.2012 20:14

Здравейте! Имам въпросче относно стажа. Моят съпруг има стаж по специалността от средното, която е в листа с търсени професии, с която смятаме евентуално да кандидатстваме от 1998г. до 2002г., а след това е работил по висшето си, което е икономика. Мислите ли, че асесмънта ще бъде положителен?

Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
NikiG
емигрирал

Регистриран: 11.01.2010
От: Окланд, Нова Зеландия
Re: Стаж по специалността, но не в последните 10 години.
    #2867323 - 20.01.2012 08:23 [Re: Dido4ka]

Прочети внимателно условията - мисля че беше поне 3 от последните 4 г (за Австралия), тоест най-вероятно е отговорът да е не.

--------------------
  • Одисея на емигранта
  • страничка във фейсбук
  • Резюме/CV

• Dido4ka
    неориентиран

#2867430 - 20.01.2012 14:14 [Re: NikiG]

Четох от официалния сайт и там пишеше за последните 10г., никъде не видях условието 3 от последните 4г.Може би досега е било така, а с новите изисквания да е станало до 10г.
    Въобще не мога да се оправя със сметките на точките и коя точно виза ще бъде подходяща и дали въобще има такава

Dido4ka
    неориентиран

#2868845 - 23.01.2012 16:11 [Re: Dido4ka]

Така, отново съм аз Четох доста, гледах доста по официалните сайтове и установих, че успяваме да се класираме за спонсорство от SA. Там намерихме occupation Technical sales representative nec. Мъжът ми има завършен бакалавър по Икономика на търговията и има стаж последните години като sales representative в технически фирми. Асесмънта ще го прави Ветасес. Но на техния сайт не можах да се ориентирам какъв точно асестмън трябва да се направи.Доколкото разбрах трябва да бъде и с Point test advice for DIAC. Дефакто трябва да направим Full Skills Assessment,Full Skills Assessment (GSM with Points Test Advice, for both qualifications and employment - Australian or Overseas, нали така?

Страници: 1

Допълнителна информация
    0 регистрирани и 3 анонимни потребители в момента разглеждат този форум.

Модератор:  Nadin, ravekitty 

Изпечатай темата

Възможности в този форум:
    Не можете да добавяте нови теми
    Не можете да отговаряте на мненията
    HTML - забранен
    Псевдо-HTML - разрешен

Рейтинг:
    Брой показвания: 629

Мнението ти за темата:

Прехвърли се в

ALL.BG не носи отговорност за съдържанието на мненията, публикувани във форумите.

НАЧАЛОРЕКЛАМАВРЪЗКА С НАСКОНТАКТИЗА НАС

©1999-2012 ALL.BG Всички права запазени!

Generated in 0.018 seconds in which 0.007 seconds were spent on a total of 13 queries. Zlib compression enabled.