Poker Face
пристрастен

Регистриран: 30.01.2009
|
Re: А, виждалили сте това?
#2448203 - 24.08.2009 12:40
[Re: skyline]
|
|
|
Цитат:
Цитат:
Аз не съм виждала и не искам да виждам. Обаче съм слушала разказите на очевидци, интелигентни и нормални хора. Ти, къде го видя?
Да ти кажа и аз се имам за нормален човек, но знае ли се 
Ми, къде го видях, в София, през нощта докато разхождах кучето То изглеждаше като част от небето, все едно са си 3 звезди, но като се загледаш си личи че не е точно звезда - не блещука. След като гледах прекалено дълго точно натам и се чудех как тези звезди, така ярки и забележими не съм ги виждала там предишната вечер - над блока ми, те започнаха да се движат равномерно с бавна скорост. Имах чувството че съм мравка, усещаше се някаква тежест в небето, не мога да го обясня точно. Този триъгълник плавно си се скри зад блока и повече не го видях, не искам и да го виждам, стига ми толкова
когато се вгледаш в даден обект не за дълго време мозъка има способност да го раздвижи за да осъзнаеш какво означава илюзия - но ти пък търсиш реалност в заблудата не само се движат, звездите дори танцуват а луната раздава целувки 
сети се следващият път не за извънземни или конспирации, ами за духа, за красотата която ти се показва, изпълни се с нея и ще стане още по-красиво
Редактирано от Poker Face (24.08.2009 12:42)
|
xoce
coyote

Регистриран: 30.07.2009
|
#2515602 - 21.11.2009 23:16
|
|
|
Нищо ново под небето 
http://image.tn.nova.cz/media/images/750x750/Jun2009/515915.jpg
-------------------- Hell Was Full So I Came Back
|
xoce
coyote

Регистриран: 30.07.2009
|
#2515616 - 21.11.2009 23:40
[Re: Poker Face]
|
|
|
Затова ли мoзъкът е разделен на 2 части-полукълба  Едното търси,другото го доказва. 
Цитат:
за да осъзнаеш какво означава илюзия - но ти пък търсиш реалност в заблудата
Донакъде сте прав -откъде ли
-------------------- Hell Was Full So I Came Back
|
Atanassovski
македонец

Регистриран: 05.10.2009
От: Madrid - Reino de España
|
#2533240 - 13.12.2009 04:13
[Re: xoce]
|
|
|
Според мен е напълно невъзможно да сме сами, аз мисля че никога не сме били сами и няма да бъдем.
-------------------- Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него...........
|
skyline

Регистриран: 12.05.2006
От: в джунглата
|
#2541477 - 27.12.2009 04:05
[Re: Poker Face]
|
|
|
Цитат:
когато се вгледаш в даден обект не за дълго време мозъка има способност да го раздвижи
Избирам това като цитат, но отговарям н а всички.
В момента гледам предаване по Хистори Чанел в което се говри за извънземни обекти. Щях да падна от стола като сред всичко останало показваха и точно това което аз видях. Сега поне знам, че не съм единствена видяла нещо, каквото и да е то 
Весели празници на всички
|
teo2

Регистриран: 01.05.2010
|
#2629710 - 20.05.2010 17:48
|
|
|
Веднъж сънувах един много ярък сън(нещо между сън и видение), в който някаква летяща чиния летеше в небето, и беше съпроводен от негативни усещания, т.е. по-скоро кошмарен, след което ми стана ясно че си е съвсем обикновенна инсинуация на дявола.
|
gokabu
неориентиран
Регистриран: 23.01.2012
|
#2868774 - 23.01.2012 09:33
|
|
|
Цитат:
... Една вечер докато разхождах кучето се загледах в звезда която не бях виждала и която беше... по-различна и докато съзерцавах изведнъж вудях как 3 звезди под формата на триъгълник се движат с една и съща скорост и в една и съща посока. После разбира се дойде усещането за нещо огромно, тежко което бавно се плъзга по небето. Това е! Никакви човечета, никакви треви, никакви бири...
Летателния апарат, който си видяла, е най-вероятно TR-3B "Astra" - доколкото имам информация, е съвместна разработка на САЩ и Сивите. Секретен е, естествено, както и всичко, свързано със Сивите. Потърси в интернет за TR-3B.
|