ALL.BG форуми
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички

Форуми » Емиграция и работа в чужбина » Емиграция в САЩ

Страници: 1 | 2 | (покажи всички)
ivayla_
неориентиран

Регистриран: 28.01.2012
Re: Емиграция - намиране на работа
    #2870356 - 28.01.2012 03:56 [Re: Wikki]

Здравейте!Силно се надявам да пиша в правиланата тема. Запитването ми е по-скоро насочено към пребиваващите в Чикаго. Как стои въпросът с намирането на работа с туристическа виза и всички подробности свързани с това? С нетърпение очаквам отговори и на лични съобщения... на който както му е удобно. Предварително ви благодаря!

Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
ToRia

Регистриран: 01.10.2011
От: Palm Beach Gardens, FL
Re: Емиграция - намиране на работа
    #2870363 - 28.01.2012 05:59 [Re: osito]

Реално и възможно е. Вероятно ще отнеме повече време, а и много зависи в кой сектор си се насочила. Относно работните визи - Н1В и Н2В не мога да дам голяма яснота, ако точно тази категория те интересува в частност. Знам, че броят е ограничен и трудно се взимат. Но все пак въпросът ти е дали е възможно намирането на работа от България, а не за визите. На мен ми отне около година и нещо, като се бях записала и в една агенция, но в крайна сметка сама си уредих всичко.
И един оффтопик съвет - нищо не е толкова лесно и толкова трудно, колкото някой ти го описва. Следвай мечтите си и ще успееш!

Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
Страници: 1 | 2 | (покажи всички)

Допълнителна информация
1 регистрирани и 2 анонимни потребители в момента разглеждат този форум.

Модератор:  Nadin, Diddy 

Изпечатай темата

Възможности в този форум:
Не можете да добавяте нови теми
Не можете да отговаряте на мненията
HTML - забранен
Псевдо-HTML - разрешен

Рейтинг:
Брой показвания: 2941

Мнението ти за темата:

Прехвърли се в

ALL.BG не носи отговорност за съдържанието на мненията, публикувани във форумите.

НАЧАЛОРЕКЛАМАВРЪЗКА С НАСКОНТАКТИЗА НАС

©1999-2012 ALL.BG Всички права запазени!

Generated in 0.035 seconds in which 0.024 seconds were spent on a total of 14 queries. Zlib compression enabled.