ALL.BG форуми
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички

Форуми » Разни » Говорилнята

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | >> (покажи всички)
Водно конче
Български изумруд

Регистриран: 28.08.2009
Re: Сваляне на коремче
    #2867432 - 20.01.2012 14:21 [Re: Sol y Sombra]

Цитат:

От кисело зеле се задържа доста вода, което никак не помага за "сваляне на коремчето". Но аз се оттеглям от спора, с йоги няма смисъл да споря

Всъщност йогите предпочитат само пресните неща - плодове, зеленчуци, ядки, млечни, зърнени...Това за киселото зеле си беше съгласно народните традиции... Йогите недолюбват гъби, чесън, боб, туршии...Но спор няма...всяко подобно нещо и за подобни цели е заменяемо от друго...въпрос на избор, а избор има, нищо не е задължително...

--------------------
Не обръщай внимание на всичките думи, които се говорят;Еклесиаст 7:21

Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
Mimk0oo
неориентиран

Регистриран: 20.01.2012
    #2867471 - 20.01.2012 16:02 [Re: Водно конче]

С кардио упражнения.. общо взето всичко, което ти натоварва сърцето главно и можеш да използваш упражнения като коремни преси за стягане на мускулите.

--------------------
При лекарска грешка ->Българска Асоциация за Закрила на Пациентите[/b
Защитете правата си ^_-  ^ ^

Трикси
добра

Регистриран: 09.10.2010
    #2869565 - 25.01.2012 11:05 [Re: влюбена]

Цитат:

Здравейте,искам да ви попитам за бърз и ефективен начин за сваляне на коремче.Ако може да ми препоръчате нещо за домашни условия.Благодаря предварително!

до 1200 калории дневно, без алкохол, газирано само "лайт" - без захар!, ядене между 12,00 и 20,00 (вода само ако обичаш и чувстваш жажда!!!) коремни преси може, но е по-желателно изобщо някакво физическо упражнение - кардио, до 4 пъти седмично, до 40 минути! важно е натоварването да не те изтощава - аз обожавам силовите тренировки, но после мога да изям бизон! ... корема се сваля най-трудно, но, ако спазваш каквото ти казвам, за месец можеш да го прибереш (зависи от изходното положение, де )! Успех!

п.п. и мини после да кажеш как е и как се справи!

Редактирано от Трикси (25.01.2012 11:05)

Моман

Регистриран: 27.07.2007
    #2869598 - 25.01.2012 11:53 [Re: Трикси]

Само на мен ли ми се струва, че влюбена иска да прибере корема, а не да отслабне цялото си тяло? Може да се харесва така, както е сега, само коремчето да е проблема.

Водно конче
Български изумруд

Регистриран: 28.08.2009
    #2869605 - 25.01.2012 12:16 [Re: Моман]

Цитат:

Само на мен ли ми се струва, че влюбена иска да прибере корема, а не да отслабне цялото си тяло? Може да се харесва така, както е сега, само коремчето да е проблема.

Може да иска да помогне на някой с коремче... Но както и да е...начинанието е похвално, защото има хора, които ще кажат - защо пък да си го махам коремчето - то си ми е авторитета или под голям камък, голяма риба и др. подобни

--------------------
Не обръщай внимание на всичките думи, които се говорят;Еклесиаст 7:21

ЙOH
тэ®®о®izато®

Регистриран: 08.12.2007
От: Глаgнiъ леs®
    #2869781 - 25.01.2012 22:36 [Re: Трикси]

С 1250ккал., хранене между 13 и 21ч, 2 пъти по 35 и 2 х 45 минути кардио, няма ли да се получат нещата?

--------------------
Peacekeeper & Peacemaker.

Трикси
добра

#2869833 - 25.01.2012 23:51 [Re: ЙOH]

Цитат:

С 1250ккал., хранене между 13 и 21ч, 2 пъти по 35 и 2 х 45 минути кардио, няма ли да се получат нещата?

е, може и да се получат, ама аз така не съм пробвала!

Трикси
добра

#2869834 - 25.01.2012 23:53 [Re: Моман]

Цитат:

ами, коремчето се качва първо и сваля последно... ти специално виждала ли си слаба жена с коремче? винаги е 4-5 кила отгоре, за да има такова! затова й дадох този съвет! САМО за отслабване на коремче не знам да съществува схема, но аз все пак не съм фитнес инструктор - може просто да отиде в зала, и да пита! ... но , смятам, че ще й кажат почти същото, Моман!

Нам Бок
лъжец

Регистриран: 02.05.2011
    #2870394 - 28.01.2012 12:33 [Re: влюбена]

lichentrenior.com

Нисковъглехидратно и високомазнинно хранене. Мисля, че това е истината. Дори да не си вземеш личен трньор, можеш и в къщи да се храниш правилно.

Прочетете, после си кажете - "тва е вредна измама" и продължавайте с работещите деветдесет-дневни диети, пийте много вода при пълнолуние(о, дори има съвети хич да не пиете вода. Ми да. Вода?! Глупости!) и не забравяйте чайовете от зеле.

Сега се замислих, дали ъъъъ правоимащите, които и да са те и както и да се наричат, могат да го вземат за реклама? Дреме ми. Полезно е. Повод е за размисъл. Аз нямам никаква изгода, освен искрен и чист алтуизъм. Понеже аз съм много искрен и чист алтруист.
Аре.

--------------------
— Ако ти си Нам-Бок — говореше Опи-Куан, — тогава ти си най-опасният и най-удивителният лъжец, който съм виждал

Редактирано от Nadin (28.01.2012 17:01)

Mimi 1

Регистриран: 02.01.2008
От: NYC
    #2870988 - 30.01.2012 19:45 [Re: влюбена]

Съществува мнение, че храните, богати на омега-3 мазнини, водят до намаляване на тлъстините по корема.

Това включва, например, маслини, зехтин, авокадо, орехи, сьомга, сардини. Има и още - Гугъл ще ти помогне.

Разбира се, количествата трябва да са умерени, защото тези храни са високо калорични.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | >> (покажи всички)

Допълнителна информация
0 регистрирани и 1 анонимни потребители в момента разглеждат този форум.

Модератор:  Мишо, Дон Кихот, Nadin 

Изпечатай темата

Възможности в този форум:
Не можете да добавяте нови теми
Не можете да отговаряте на мненията
HTML - забранен
Псевдо-HTML - разрешен

Рейтинг:
Брой показвания: 1973

Мнението ти за темата:

Прехвърли се в

ALL.BG не носи отговорност за съдържанието на мненията, публикувани във форумите.

НАЧАЛОРЕКЛАМАВРЪЗКА С НАСКОНТАКТИЗА НАС

©1999-2012 ALL.BG Всички права запазени!

Generated in 0.04 seconds in which 0.024 seconds were spent on a total of 14 queries. Zlib compression enabled.