Дзвер
wavedancer

Регистриран: 24.05.2004
|
Re:Германецът знае
#2871245 - 31.01.2012 12:47
[Re: Shogoun]
|
|
|
Шогун, колкото и справедливи данъци да има, докато няма сериозен контрол върху събираемостта им, все ще си е същото. Накрая виждаш какво става и кои духат супата. Това със списъците дето ги изнасяха е " мижи да те лажем", не вярвам да им ги съберат. И то до толкова всичко е омотано, че и да искат не могат. Отделно и в някои сфери на държавните служители са се уляли. Слуша ли снощи казваха, че средната заплата на служители и работници в олимпийския стадион е 3900, имали и бонуси много по- големи от всички останали държ. служители- за семейство обикновения бил 18 евро, но в ОАКА 185, за още нещо пак обикновените 30 евро, а там 350+ на месец. Също и в частната сфера- един купува 10 аартамента и ги пише на цялата рода, за да не плаща след това за " мегали периусия", на мен не ми се е случвало да видя примерно гримьор, фризьор да издават касови бележки и за суми от порядъка на 300-400 евро дневно, нито пък водопроводчик, който за половин час взема 150 е. На всичко отгоре и допускам, че тройката вече има поне идея какво става тук, но идват с нацистки искания баш най- обикновените честни и бедни хора да платят. И като виждат, че досега наложените мерки не правят нищо, освен да замразяват пазара, да стресират народа и пак да не могат да се съберат пари..вече чак ме нервят.
-------------------- Μολών λαβέ
|
Shogoun
костелив орех

Регистриран: 12.07.2005
От: край морето
|
Re:Германецът знае
#2871258 - 31.01.2012 13:23
[Re: Дзвер]
|
|
|
Всичко това нали го казваме от 2 години вече? Не е като да не съм наясно с проблема със събираемостта и краденето. Направи ми впечатление това искане и искам да си го изясня, това е...
-------------------- Истината съществува, лъжата трябва да се измисля...
|
|