ivkonka
неориентиран
Регистриран: 31.01.2012
От: Sofia
|
Подготовка за кандидатстване за имиграция в Канада
#2871315 - 31.01.2012 16:21
|
|
|
Здравейте, Имам нужда от мнението на тези, които са в етап кандидатстване за Квебек. Аз и семействоото ми смятаме да кандидатстваме за Квебек и тъй като най-важно условие е добри познания по френски език аз се записах на курс по френски. Та въпроса ми е: трябва ли първо да натрупам знания по езика и едва след това да кандидатствам или мога още от сега да пристъпя към application? Благодаря
|
saharrah

Регистриран: 11.02.2011
|
Re: Подготовка за кандидатстване за имиграция в Канада
#2871338 - 31.01.2012 18:56
[Re: ivkonka]
|
|
|
До скоро можеше да се подават документите за първия етап без доказателство за владеене на френски език (и/или английски).
От декември 2011г. се подава кандидатурата заедно с придружаващ я сертификат по френски и/или английски.
Coming into force of the mandatory use of language proficiency tests
За всички изисквания тук:
List of forms and documents to enclose with your official immigration application
Езиците са под # 6.
Можеш да не изпратиш сертификати за езици, няма да ти дадат точките за език обаче, което общо взето би значило, че няма да можеш да събереш достатъчно точки по другите критерии (освен в някакви редки комбинации от обстоятелства).
-------------------- Only someone who has done nothing is sure that nothing can be done.
|
ivkonka
неориентиран
Регистриран: 31.01.2012
От: Sofia
|
Re: Подготовка за кандидатстване за имиграция в Канада
#2871353 - 31.01.2012 20:06
[Re: saharrah]
|
|
|