charovnikaaa
неориентиран
Регистриран: 19.04.2011
|
ДАЛЕЧ от учебен център ЕТ " Икономиксконсулт" гр.Пловдив !!!!!!!
#2783468 - 19.04.2011 18:05
|
|
|
Здравейте! Искам моя пост да достигне до възможно най-много хора в интернет пространството и давам правото да бъде копирано мнението ми и пускано във други форуми,всеки да го сложи там където си мисли,че максимално най-много хора ще могат да го видят ! Започвам.... Преди година влезнах във Jobs.bg търсейки курс с който да повишава квалификацията си,нещо допълнително което ще ми бъде полезно и от полза.Попаднах на курс за офис мениджър от въпросния център ЕТ "Икономиксконсулт", град Пловдив курс който се провежда в реална обстановка и следователно след завършване на курса,възможност за оставане на рбаота във фирмата в която е бил проведен стажът! Курсът беше два вида , съкратен 100 часа 400 лева и 200 часа - 700 лева ! Звъннах на телефона и отидох на място да се срещна с въпросната госпожа Таня Ганева,тя беше в офиса си (като по чудо) поговорих с нея и така се бях вкарал във филма,че все едно вече бях завършил курса и бях нает на работа!Каза ми ,че ако се запиша ще ме прати в Каменица в Пловдив на стаж и след това евентуално да започна работа там,да остана в Каменица,като курсът който карам в Каменица под формата на стаж не е заплатен! Подписахме договора и до 2 седмици трябваше да започна стажът,теорията се дава на учебници които аз така и не получих ,а практиката е 100 часа в реална обстановка.Минаха 1-2 седмици все не можехме да се срещнем с някакъв човек от ръководния състав на Каменица,били в кампания и много заети и така ще чакаме!Казах си ОК,наистена юни месец,започва кампанията на бирата може наистена да са натоварени много! Моята приятелка също се зариби и реши и тя да подпише договор ,на нея обещаха за белла АД в Пловдив. Аз чаках месец и половина,през това време само лъжи и чакане ,накрая наистена отидохме в каменица и бях в отдел производство ,ходих 3 дена по 4 часа и нищо не правих,нямаше работа за мен ,оставах сам в офисите дори,нямаше никой,никой нищо не ти обясняваше! Звъннах на Таня Ганева и тя ми предложи за Винпром Пещера да сменим стажа,казах и ОК ! Чаках пак за там но и за там нищо не стана.Каза,че от 1 септември (2010) ще може да започнем стажантската програма аз във Винпром Пещера, а приятелката ми в Белла АД ,като стажантската програма ще е платена около 200 лева ! Казахме пак ОК,дойде 1 септември пак нищо и накрая и казахме да ни връща парите! Каза че парите са в министерството на орбазованието и става бавно но до 2-3 седмици ще стане! Мина 1 месец и нищо насреща,аз се свързах с мои преподаватели в университета и те ми казаха ,че пари в Министерството на Образованието няма,парите отиват изцяло в учебния център!Свързах се с адвокат,който ми беше преподавал и той каза същото! Дадох му номера на ТАНЯ ГАНЕВА ,звънна и ,тя се опита и него да излъже ,но накрая се разбраха ,че тя нямала пари и чакала да и бъдат приведени пари от министерството на орбазованието ,защото въпросната гозпожа обучава разни военни и така нататъка по разни програми,тоест аз не съм разбрал ,парите бе са във Министерството на образованието ! След още 2-3 месеца на 1 февруари върна на мен 400 лева , и все още към днешна дата чакаме другите 400 лева на приятелката ми ! Звъним си и само се разправяме и с празни обещания,но ще ги чакаме! Гледам ,че този учебен център има най-различни професионални курсове за квалификации и в най-различни градове!
БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ ТОЗИ УЧЕБЕН ЦЕНТЪР !!!!!
Редактирано от charovnikaaa (19.04.2011 18:11)
|
charovnikaaa
неориентиран
|
Re: ДАЛЕЧ от учебен център ЕТ " Икономиксконсулт" гр.Пловдив !!!!!!!
#2846666 - 26.10.2011 15:50
[Re: charovnikaaa]
|
|
|
продължение на темата.....за мен и за приятелката ми КУРсът беше 850 лева !!! 400 ми върнаха февруари месец (както съм описал по-горе) ,сега ми върнаха преди една седмица 150 и чакам 300 лева да ми бъдат върнати тази седмица!
|
charovnikaaa
неориентиран
|
#2848683 - 03.11.2011 00:04
|
|
|
днес 02.11.2011г. , получих и останалите 300 лева , след толкова много време караници по телефона и обаждания от адвокати ,най - накраяяяяяяя госпожата ТАНЯ ГАНЕВА върна парите (то не беше нейния мъж в командировка,че той щеше да ми ги превежда,тя в болницата,после и тя в командировка и така) не мога да повярвам просто !!!!!!!
извод:
преди да се запишете на курс в някой учебен център, проучвайте добре центъра и не гледайте да има само валиден сертификат от НАПОО !!!! четете по форуми ,търсете инфо за центъра като напишете името в някоя търсачка! аз това го направих НО нямаше информация за този център и затова сега пуснах и мисля че темата е важна !!! други да не се лъжат !!! УСПЕХ НА ВСИЧКИ !!!
|
solomon
неориентиран
Регистриран: 13.09.2011
|
#2871495 - 01.02.2012 10:24
|
|
|
Поздравления! Да ти кажа честно в началото не се усъмних в курса, аз и приятелката ми се записахме но за банково дело.Както сигурно се досещаш сценария е един и същ както при теб, само че ние почакахме повечко и сега излиза че законите се сменяли и някви си там измишльотини.А и много пъти я хващах в шикалкавене и прикриване на информация която незнайно от къде си я изсмуква и все намира как да ти замаже очите.Но ние семе подписали договор на базата на който трябва да ни се осигури и работа след курса и за не спазване на условията се нагазва съгласно закона на република българия.И сега след дългото чакане,от 4 месеца,излиза че щяло да стане така че да се направи от бюрото по труда че сме го карали че един вид,без думи от нейна страна,ВРЪЗКИТЕ КОИТО ТАКА СА И ГОЛЕМИ В ТЕЗИ СРЕДИ ВЕЧЕ НЕ СРАБОТВАТ ЗАЩОТО ХОРАТА СА СТАНАЛИ МНОГО НАДМЕННИ И СА СИ НАВИРИЛИ НОСА ДО НЕБЕТО. Курса ни струваше 600лв на човек и го изкарахме за месец и половина като беше пародиа на курс.Незнайно как е издействала дипломи и наистина с валидни печати дати а и имена на тях.Отделно и карахме и стаж в Първа Инвестиционна Банка 5 работни дни, където са имали и преди студент от нейния курс,но не се задържал човека щотоо не му харесало или може да има и други причини не знам.И щяли да ни върнат парите до 12 дена,а днес е 12тия.Ще видим какво ще стане,защото за да се смени статута на курса трябва да се подписва друг договор.Но аз ще чета внимателно дали ги има клаузите за връщане на парите и уреждането на работа и в него,защото с този който е в момента я държим и ако се направи на интересна и реши да хитрува имаме и съдия и адвокат приятели така че съм спокоен за момента,но търпението и на мене взе да ми се изчерпва а бях най търпеливия от четиримата курсисти в курса. Ако си от Пловдив може да се видим на бира или на кафе с гаджетата и да си поговорим на тази тема.Ако ти се говори.Хубав ден пич.
|
solomon
неориентиран
Регистриран: 13.09.2011
|
#2880738 - 29.02.2012 16:30
[Re: solomon]
|
|
|
Мда, в крайна сметка си останахме само с чакането. Не се получи и при нас с приятелката ми, но поне си ни върна по голямата част от парите.Тия дни очакваме и другата и да приключваме с лъжливата особа на г-жа Ганева. Накрая ни обяасни че щяли да закриват фирмата, но надали е вярно това твърдение. Така че си опичайте акъла и при все че имате голямото желание да се получи това за което сте при нея помислете отново и притеглете шансовете си за успех. Аз не бих се занимавал с нея никога вече понеже е една неискрена личност която умее да разтяга локуми и да те оплита в лъжите си. Не и се доверявайте момичета и момчета само ще си загубите времето с глупостите и.
|
|