И мислиш че не е така ли? Около мен има поне 3-4 човека които са така,майка ми също е така,чака си падежа на лихвата и си живее така.Ако спечеля зелена карта ще си развали падежа но това е друг въпрос. Имам приятел за когото в момента работя неговата баба също е така.Продадоха земя преди 4 г за 300.000 евро разделиха ги на две и парите в банката.
Екстри:
canon
На изток от рая
Регистриран: 23.12.2003
Koe e престъпното да имаш спестявания или да наследяваш такива на родителите си ? Доколкото помня тъщата на Цветан Цветанов му беше прехвърлила и дала пари за няколко апратамента
Ако баба ти имаше някоя нива на морето или в "Овча Купел" да кажем ти нямаше ли да изстискаш максимума ? Познавам лично човек с над милион от наследени земи край морето и такъв с обезщетение от 8 апартамента , 3 магазина и едно кафене в София , защото преди 9-ти Септември дядо му е имал 2 декара земеделска земя на това място... Нищо не са откраднали и историята е пълна с подобни примери.
Какво да кажат арабите дето до вчера били с камилата в пустинята , но в техните земи намерили петрол и сега се къпят в милиони ?
Значи германците примерно нямат спестявания и харчат всичко та нещата вървят по мед и масло ?
Хуанита, ще ги питам аз германците ако не сменяха хладилниците и телевизорите си на всеки 3-4 години ... Виж с швейцарците е малко по-сложно , щото часовниците им са вечни
Редактирано от canon (03.02.2012 21:19)
Екстри:
canon
На изток от рая
Регистриран: 23.12.2003