NY Bulgarian Film Festival 2012 #2872383 - 03.02.2012 18:32
Отговори
Цитирай
Tribeca Cinemas: NY Bulgarian Film Festival 2012 На нюйоркчани, хората от tri-state area-та и тези, които ще са по това време в the city that never sleeps, се отдава възможност да гледат български филми на голям екран.
-------------------- ... I believe that as a species that human beings define their reality through misery and suffering. So the perfect world was a dream that your primitive cerebrum kept trying to wake up from.
Re: NY Bulgarian Film Festival 2012 #2872423 - 03.02.2012 20:14
[Re: znaiko]
Отговори
Цитирай
Страхотна тема. От тези всичките само Стъпки в пясъка съм гледал, но ще наваксам.
-------------------- "Нашето драгоценно отечество ще се нуждае от достойни хора, които да го водят по пътя на благоденствието, така щото да бъдем равни на другите европейски народи." Васил Левски
Екстри:
canon
На изток от рая
Регистриран: 23.12.2003
Re: NY Bulgarian Film Festival 2012 #2872472 - 03.02.2012 21:53
Отговори
Цитирай
Jana Karaivanova Founder and Festival Director
Ето , че и българите зад граница има какво да направят за България
Цитат: Страхотна тема. От тези всичките само Стъпки в пясъка съм гледал, но ще наваксам.
Доста са добри и останалите, а ако се интересуваш и искаш да ги гледаш, има Лов.нет и ТИЛТ в пиратския залив, пък и са с доста прилично качество, даже Лов.нет е 720р. Да живее пиратството и не на АСТА.
Едит: Сега видях, че са качили и "Лора от сутрин до вечер", както и Островът. От всичко си имат
-------------------- "Някои казват, че нашата власт се клати! И на коча мадурите се клатят, ама не падат!" - Тодор Живков
Re: NY Bulgarian Film Festival 2012 #2872644 - 04.02.2012 10:05
Отговори
Цитирай
Късметлии "Тилт" и "Стъпки в пясъка" препоръчвам за голям екран ЛавНет също е готин, но ако трябва да се избира между всички заглавия, то тогава минава назад в списъка. Добри отзиви за "Лора от сутрин до вечер" и "Кецове" от дружките в БГ. Странно "Под прикритие" как ще се прожектира в тези пет дни, като сериите са десетина Останалите заглавия са ми непознати.
Re: NY Bulgarian Film Festival 2012 #2872712 - 04.02.2012 20:10
[Re: _Arwen_]
Отговори
Цитирай
Препоръчвам "Стъпки в пясъка", "Love.Net" и "Под прикритие". Тоя последния е сериал и са го купили в много страни да го изличват доста е добър, а Пясъка е по истинска история на човек живял в Америка ще ви "трепне" от него бива го. Има един "Баклава" се казва дето го бяха забранили пък аз го чакам с нетърпение
Re: NY Bulgarian Film Festival 2012 #2872722 - 04.02.2012 21:33
[Re: Zaikoff]
Отговори
Цитирай
Снощи събрах приятели и гледахме TILT. Хареса ми, но има какво да се желае. Като цяло много се радвам, че започнаха да излизат вече съвременни БГ филми, но също така са малко повърхностни, все още. Леки филми, няма го това напрежение и страх, че ако отидеш до тоалетната ще изпуснеш важен момент. Определено филмите стават все по-добри и по-добри.
@_Arwen_ Лов на дребни хищници вече е малко старичък (2009), ако не се лъжа. Той беше на Международния филмов фестивал в Чикаго, преди 2 години. Той е подобен на TILT, но с малко объркано действие, поне според мен и поне според мен ненужно. Действието при Лов на дребни хищници се развива в началото на XXI век(след 2000-та), a TILT в 1989-1991 (много по-интересен период) Love.net казват, че бил най-добър, за сега.
-------------------- "Нашето драгоценно отечество ще се нуждае от достойни хора, които да го водят по пътя на благоденствието, така щото да бъдем равни на другите европейски народи." Васил Левски
Екстри:
Ne Da
ентусиаст
Регистриран: 05.12.2010
От: до езерето