iti_
(без)пристрастен

Регистриран: 02.03.2005
|
Re: Моят разум не ми стига
#2872452 - 03.02.2012 20:54
[Re: Mimski]
|
|
|
Цитат:
Имам приятелка, която е на 36г и ги разправяше такива като теб преди няколко години. Тази година се ожени и е в пълна подготовка за бебета вече. Никога не знаеш, откъде ще изскочи. Днес изглежда безнадежно, утре всичко се нарежда така, че се чудиш, как е могло да ти се струва безнадежно
Вярно е, че огромна част от живота минава и на късмет... или липсата му... Особено заради разни енергийни влияния идващи от къде ли не. Особено пък в нашата мила родина... Това е другата очевидна причина която може да се търси, стига човек да не страда от излишни предразсъдъци.
|
Joanna Lee
новак

Регистриран: 21.01.2012
|
Re: Моят разум не ми стига
#2872586 - 03.02.2012 23:51
[Re: iti_]
|
|
|
Цитат:
Цитат:
"Харизма" му се вика, чадо
"Харизма" викат на много неща... Също и викат "Beauty is in the eye of the beholder". Т.е. да ти преведа по-просто какво казвам, че явно от преди не ма разбра - за хората "красотата" е във външните атрибути, дори и да не си дават сметка за това...
Много добре та разбрах, и аз го правя същото. Но не само заради външния вид,има и много красиви хора които са ми студени или просто противни, с характера и поведението си. За това ти казах харизма, и тя може да обясни и лелките,завода и льольото
-------------------- "Of all the things I've lost, I miss my mind the most"
|
|