MmeGeorgieva
неориентиран
Регистриран: 25.01.2012
|
Молба за изтриване на тема
#2869709 - 25.01.2012 18:25
|
|
|
Здравейте добри хора, пише ви една майка. Преди време поисках изтриването на една тема, в която се разпространяваха личните данни на сина ми (с малки корекции) без негово знание. Темата беше изтрита, обаче при търсене на имената му в Гугъл се показва:
http://forum.all.bg/printthread.php/Cat/0/Board/auto/main/2551217/type/thread
Пак ви моля да я изтриете. Синът ми сега е в чужбина и едва ли влиза по форуми, но не искам за него да се разпространяват полуистини и фантазии на някой "доброжелател".
Благодаря Ви и се надявам да удовлетворите молбата ми.
|
Нерегистриран
|
Re: Молба за изтриване на тема
#2871463 - 01.02.2012 07:09
[Re: MmeGeorgieva]
|
|
|
Така така, явно има незачитане на личните данни.
|
Мишо
виртуален

Регистриран: 07.09.1999
От: Юесофей
|
#2871848 - 01.02.2012 23:49
|
|
|
Темата е изтрита.
-------------------- .\\:):
|
Нерегистриран
|
#2872780 - 05.02.2012 03:13
[Re: Мишо]
|
|
|
Ами ето една подобна тема, която също не е изтрита, а даже има нечия биография:
http://forum.all.bg/printthread.php/Cat/0/Board/cinema/main/2368037/type/thread
Не знам дали става въпрос за същото момче или не, но някои неща от "биографията" бият на съчинения от 1001 нощ от някой "доброжелател". Ей това българите не се научихме, че по форумите не трябва да засягаме трети лица (освен ако не са публични личности, какъвто не е случая).
|
Дон Кихот
с мелниците...

Регистриран: 30.08.2004
От: на проветриво...
|
|
1. това не е тема във форума а all.bg, а нещо кеширано в Google, съжалявам но не мога да трия в кеша на Google 
2.
поздрави 
д.К.
-------------------- А Дон Кихот прегърнал здраво чашата
в кръчмата спореше със неверници...
...къде започва пътя към надеждата
и свършва кръстопътя на умората
|
Нерегистриран
|
#2873386 - 06.02.2012 22:06
[Re: Дон Кихот]
|
|
|
Не е от кеша на гугъл, ами си е в all.bg.  Предната тема, за която говори авторката на настоящата тема беше от същия тип, пък Мишо я изтри. 
А относно точка 2:
1. Всеки има право да бъде анонимен и да не разкрива своята самоличност, освен ако лично не пожелае това. ^в случая не виждам да има съгласие от съответното засегнато лице, и да има такова, никъде не се споменава. А вече е ясно, че човекът НЕ е актьор. Сигурно и не познава въпросната певица, но като викнат, че сестрати е к... иди и докажи, че нямаш сестра.
Задължения на участниците във форумите.
6. Желателно е да се обсъжда само по зададената тема, както и да се пише според тематиката на дискусионния форум.
^Темата е била пусната в "Кино", а по-скоро е за "Музика", защото се върти и около П. Генова, която е певица. А може би е за общия форум, защото си е клюка.
|
Дон Кихот
с мелниците...

Регистриран: 30.08.2004
От: на проветриво...
|
#2873608 - 07.02.2012 15:07
|
|
|
темите са изтрити, ако намерите подобни неща в Гугъл (които ако търсите в all.bg не може да немрите) - моля изпращайте ми линкове към тях на лична бележка. 
с това смятам темата за приключена. 
поздрави д.К.
-------------------- А Дон Кихот прегърнал здраво чашата
в кръчмата спореше със неверници...
...къде започва пътя към надеждата
и свършва кръстопътя на умората
|