ALL.BG форуми
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички

Форуми » Религия и Мистика » Астрология

Страници: 1 | 2 | (покажи всички)
Navigator N

Регистриран: 26.04.2006
Re: Алдебаран - Ще падне ли капитализма?
    #2869741 - 25.01.2012 20:35 [Re: zlatence]

Цитат:

Което на свой ред означава, че посочените сфери (на дом 3) по презумпция, изначално са най-приоритетни и важни за българите, за да бъде тяхната страна наистина и изцяло преобразена към добро.

с транзита на Плутон през 1 дом - преобразуване на народа и страната.

Просто споделям моите мисли, които ме споходиха докато четях прекрасния ти анализ. Поздрави!

Сега направих справка за последното предишно преминаване на Плутон през дом 3: Плутон е преминавал през този дом от 1763 до 1782 г. А през 1762 г. Паисий е написал прочутата си "История славяноболгарская". През следващите няколко години -1763-64-65 - тази "История" е започнала да се преписва масово от ръка на ръка и цели нейни пасажи са започнали да влизат в проповедите на свещениците. А същото е и начало на излизане от вековното информационно затъмнение, което е и начало на Българското национално Възраждане!!!...

С други думи и сега може да се очаква нещо подобно - да излязат най-важните книги, открития, прозрения и напътствия, отнасящи се до българите, които могат да служат като програма за общи действие през бъдещите десетилетия. Някакъв вид трайно събуждане от дълъг сън. А всъщност настоящата 2012 година е отгоре на това и юбилейна - 250 години от История славяноболгарская.

Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
Atlantida
ПАДНАЛА ОТ МАРС

Регистриран: 10.01.2008
От: крита
    #2869746 - 25.01.2012 20:57 [Re: Navigator N]

Или изобщо дълбоки трансформации чрез средствата на трети дом и на Козирога.
Много интересно, но и двете карти изглежда "работят", може да се "засичат" събития по двете вероятно.
Поздравления за задълбочения анализ, Навигаторе!
Жалко, че напоследък почти не ми остава време за моята любима астрология, но някой път...

zlatence
лунно момиче

Регистриран: 13.04.2007
    #2869787 - 25.01.2012 22:41 [Re: Navigator N]

Цитат:

Просто споделям моите мисли, които ме споходиха докато четях прекрасния ти анализ. Поздрави!

Сега направих справка за последното предишно преминаване на Плутон през дом 3: Плутон е преминавал през този дом от 1763 до 1782 г. А през 1762 г. Паисий е написал прочутата си "История славяноболгарская".

Както е написала и Атлантида, явно и двете карти са работещи, тъй като и през 1762 г. Уран отново е бил в Овен и в 3 дом по картата от 680 г. Но това не е най-важното. Важното е, че си положил невероят труд и си направил страхотен анализ. Харесвам конструктивното ти мислене и изследователския ти дух!

--------------------
Не се смей на този, който прави крачка назад, защото може да се засилва!

Светозар*
звездоброец-езотерик

Регистриран: 29.01.2003
От: София
    #2869867 - 26.01.2012 07:53 [Re: Светозар*]

Цитат:

Остава да проверим дали нещо ще съвпадне и за третата известна карта - 2.ІІ.681. 23ч42м, при което излизат Асц 29гр15мин Везни и МЦ 5гр37мин Лъв.

Уффф, май някой астрален шегобиец ме е накарал да натисна още един път бутона с отвесната черта, та да излезе великата дата втори февруари... Разбира се, че иде реч за януари.

--------------------
Езотеричен, поетичен,
хумористичен, прозаичен -
такъв е моят семпъл сайт,
където срещам ви със "Hi!".
http://vilea22.free.bg

Navigator N

Регистриран: 26.04.2006
За какво идва днес Хилари Клинтън?
    #2872824 - 05.02.2012 13:09 [Re: Светозар*] Прикрепен файл (7 тегления)

За какво идва днес Хилари Клинтън?

За разговори: Марс тригон Луна в д.3 и някои добри споразумения относно американската военната база (Марс-Луна), Хилари ще обещае някои неща на българите (Луна) по телевизията (Луна в дом 3) които ще се харесат. Но няма да се разберат за шистовия газ (Уран). Поради Слънце и Меркурий квадрат Уран в д.7 (споразумение, договор) - управител на дом 4 (ландшафт, природни ресурси). Вероятно Нилари ще бъде присрещната и от природозащитници.

Лунно цвете

Регистриран: 14.03.2008
Re: За какво идва днес Хилари Клинтън?
    #2872899 - 05.02.2012 17:11 [Re: Navigator N]

Идеално си работи базисната карта.
И целта показва,и начините.

zlatence
лунно момиче

Регистриран: 13.04.2007
Re: За какво идва днес Хилари Клинтън?
    #2873067 - 05.02.2012 21:25 [Re: Navigator N]

Тази карта от 680 година също ясно показва всичко.

Луната е в Рак /Америка/ в 7 дом - среща с жена, в съвпад със Сатурн - тя се среща с премиера. Марс е в 9 дом и касае напрежението в някои страни, както и за военни бази. Венера е в 3 дом - представяне пред медиите. Обещала е пари, но не чак толкова много - Слънцето е в заточение във 2 дом във Водолей.....както и всичко останало. Ще ги наблюдаваме тези две карти.

--------------------
Не се смей на този, който прави крачка назад, защото може да се засилва!

Страници: 1 | 2 | (покажи всички)

Допълнителна информация
0 регистрирани и 0 анонимни потребители в момента разглеждат този форум.

Модератор:  Шехерезада 

Изпечатай темата

Възможности в този форум:
Не можете да добавяте нови теми
Не можете да отговаряте на мненията
HTML - забранен
Псевдо-HTML - разрешен

Рейтинг:
Брой показвания: 1549

Мнението ти за темата:

Прехвърли се в

ALL.BG не носи отговорност за съдържанието на мненията, публикувани във форумите.

НАЧАЛОРЕКЛАМАВРЪЗКА С НАСКОНТАКТИЗА НАС

©1999-2012 ALL.BG Всички права запазени!

Generated in 0.06 seconds in which 0.047 seconds were spent on a total of 14 queries. Zlib compression enabled.