ALL.BG форуми
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички


Форуми » Хоби и Развлечения » Кулинарно изкуство

Страници: 1
Hristina de Leyton
cracked actor
***

Регистриран: 16.03.2006
Мнения: 1571
Рецепта/и за панирано козе сирене
    #2893322 - 18.04.2012 22:52

Привет! Не че не мога да се разровя из нета за такава рецепта, но все пак, понеже съм убедена, че сред вас, дами, има истински кулинарки, ви моля да ми дадете изпитана рецепта за панирано козе сирене. Донесоха ми истинско френско, не е закупено от наш хипермаркет и си личи, че е качествено, та нали е много изискана част от менюто в лъскавите ресторанти и реших и аз да блесна у дома и се представя в нова кулинарна светлина пред мъжа ама си викам - нека първо попитам тук

--------------------
Ако за 2 седмици минете на диета и спрете алкохола, ще разберете, че сте изгубили 14 ДНИ!
-------
ecobusiness.dnevnik.bg


Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
Suzz

***

Регистриран: 21.05.2007
Мнения: 2872
От: Greater NYC Area
Re: Рецепта/и за панирано козе сирене
    #2893359 - 19.04.2012 04:21 [Re: Hristina de Leyton]

Защо искаш да го панираш?
Предполагам, че е меко и ще се разтече.
Не може ли да го хапнете на crackers, или crusty bread с грозде, круши и вино?
Или салата с аругла, червено цвекло и карамелизирани pecans.

В момента имам това в хладилника, но не искам да го погледна, като знам едно време дядо ми какво козе сирене правеше- твърдо и не миришеше.



Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
deamon
emmeleia dancer
***

Регистриран: 26.08.2005
Мнения: 2990
От: Blue Winds
Re: Рецепта/и за панирано козе сирене
    #2893384 - 19.04.2012 10:03 [Re: Hristina de Leyton]

Панировката е груба и несправедлива обработка за такава прелест .

Бих го направила печено на фурна с коричка от бадеми. Нарязваш сиренето на по-дебелички парчета. Разбиваш едно яйце, понапояваш сиренето с него и овалваш в предварително смлени бадеми. Бадемите да не са много ситно смлени, за да хрупкат после. Печеш във фурната (предварително загрята), колкото да стегне коричката и да не прегорят бадемите.

Сервираш полято отгоре със сос от боровинки върху микс от предварително овкусена със зехтин и малко балсамов оцет салата микс, напр. айсберг, маруля, червена салата, малко зелен лук.

Сосът от боровинки може да направиш със замразени боровинки, които да свариш в малко захар. Твърде сладко като стандартните сладка, поне на мен, не ми е никак вкусно. Козето сирене добре се съчетава и с мед

--------------------
From the depths of my emptiness
Comes a feeling of inner bliss


Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
Suzz

***

Регистриран: 21.05.2007
Мнения: 2872
От: Greater NYC Area
Re: Рецепта/и за панирано козе сирене
    #2903705 - 11.05.2012 22:19 [Re: Hristina de Leyton]

Надявам се,че сте се насладили на сиренето.
Намерих една не лоша рецепта за хрупкаво пържено козе сирене.
Има хубави картинки на стъпка по стъка.

http://www.thehungrymouse.com/2010/12/23/crispy-fried-goat-cheese/


Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
Страници: 1



Допълнителна информация
0 регистрирани и 7 анонимни потребители в момента разглеждат този форум.

Модератор:  Nadin, Hard Rock fan 

Изпечатай темата

Възможности в този форум:
Не можете да добавяте нови теми
Не можете да отговаряте на мненията
HTML - забранен
Псевдо-HTML - разрешен

Рейтинг:
Брой показвания: 1737

Мнението ти за темата:

Прехвърли се в



ALL.BG не носи отговорност за съдържанието на мненията, публикувани във форумите.

НАЧАЛОРЕКЛАМАВРЪЗКА С НАСКОНТАКТИЗА НАС

©1999-2015 ALL.BG Всички права запазени!

Generated in 0.02 seconds in which 0.005 seconds were spent on a total of 13 queries. Zlib compression enabled.