Бяло Конче
раванлия

Регистриран: 28.08.2009
|
Re: Адаптации, транслитерации, препевации... (3+)
#2939381 - 24.08.2012 11:24
[Re: Пaт]
|
|
|
Цитат:
Уличен жаргон, на пример, еве уште една Езопска: „го ебавме ежот“.
А имате ли тези или подобни: Ти направо уби коня с метла! Удари дупето в тавана (от радост)! Плувай, плувай, не е риба! Фърчиш, фърчиш, ама ще ми кацнеш на....! Свраката кацала от кол на кол и накрая един кол и се забил отзад! Дай пистолетите да надупча тавана! Прост, като слонски гъз. Глух петел. Гарга оскубана. На кален завой, пушек вдига. К'ви пет лева, каква мокра слама! И т.н. Пък, който иска да превежда...
-------------------- Не обръщай внимание на всичките думи, които се говорят;Еклесиаст 7:21
|
Esther
психодесен соросоид

Регистриран: 15.04.2012
От: Тролландия, a.k.a форум Македо...
|
#2939403 - 24.08.2012 13:03
[Re: kiBik]
|
|
|
Цитат:
Пък гугъл виж кви ги плещи: Saw a frog that shoeing oxen and she raised her legs.
Аз попаднах на гугъу интеуктуауец и гуей кво ми изписА:
Eдно зелено безопашато земноводно, наричано обикновено anura, като използвало способността си да възприема информация за околния свят, посредством която улавя и анализира светлинните лъчи, които достигат до специално предназначените за целта органи, се сдобило с информация, че обгрижват по специфичен начин копитото на едно едро нечифтокопитно домашно животно, познато широко като equus ferus caballus с предмет, изработен от метал, и повдигнало един от крайниците си.
иуи тва:
Необичайно заболелите от заразната болест, причинявана от особен вид кърлеж - акар (срещаща се предимно при хомосапиенс), домашни животни, познати като еquus africanus asinus, притежават свръхразвита способност на рецепторните клетки, разположени в носовата им кухина, да улавят на разстояния, съизмерими с девет топографски релефни земни форми с по-голяма надморска височина от заобикалящите я обекти, веществата, разсеяни във въздуха, които еднозначно идентифицират заболелите от същата заразна болест, себеподобни.
-------------------- Демокрацията ни отне уседналостта
Редактирано от Esther (24.08.2012 13:31)
|
kiBik
злопаметен

Регистриран: 16.11.2011
|
#2939412 - 24.08.2012 13:34
[Re: Esther]
|
|
|
 Гуем пичага тоз интеуектуауец!
|
Бяло Конче
раванлия

|
#2939414 - 24.08.2012 13:36
[Re: kiBik]
|
|
|
Цитат:
 Гуем пичага тоз интеуектуауец!
Кат некой зиен скакауец е бате! Напрао ме треснА у главъта!
-------------------- Не обръщай внимание на всичките думи, които се говорят;Еклесиаст 7:21
|
Esther
психодесен соросоид

Регистриран: 15.04.2012
От: Тролландия, a.k.a форум Македо...
|
#2939419 - 24.08.2012 13:51
[Re: Бяло Конче]
|
|
|
Емoционално доведен до състoяние на фрустрация индивид от мъжки пол, персонално обозначен като Петко – ваккумно му състояние на текстилното изделие, предназначено за пренасяне на малки предмети или товари.
-------------------- Демокрацията ни отне уседналостта
|
DIVА
неопитомена

Регистриран: 01.07.2011
От: Дивия запад
|
#2939451 - 24.08.2012 15:16
|
|
|
Цитат:
А имате ли тези или подобни: Ти направо уби коня с метла! Удари дупето в тавана (от радост)! Плувай, плувай, не е риба! Фърчиш, фърчиш, ама ще ми кацнеш на....! Свраката кацала от кол на кол и накрая един кол и се забил отзад! Дай пистолетите да надупча тавана! Прост, като слонски гъз. Глух петел. Гарга оскубана. На кален завой, пушек вдига. К'ви пет лева, каква мокра слама! И т.н. Пък, който иска да превежда...
Не бой се! Ножо е дървен.
|
татар
сеирджия

Регистриран: 25.10.2011
От: Улан Батор
|
#2939454 - 24.08.2012 15:30
|
|
|
Цитат:
Необичайно заболелите от заразната болест, причинявана от особен вид кърлеж - акар (срещаща се предимно при хомосапиенс), домашни животни, познати като еquus africanus asinus, притежават свръхразвита способност на рецепторните клетки, разположени в носовата им кухина, да улавят на разстояния, съизмерими с девет топографски релефни земни форми с по-голяма надморска височина от заобикалящите я обекти, веществата, разсеяни във въздуха, които еднозначно идентифицират заболелите от същата заразна болест, себеподобни.
Що ме карате да се смея сам кат' горнокременчанин
-------------------- Антифриза е нехетеросексуален!
|
Бяло Конче
раванлия

|
#2939525 - 24.08.2012 17:37
|
|
|
Цитат:
Емoционално доведен до състoяние на фрустрация индивид от мъжки пол, персонално обозначен като Петко – ваккумно му състояние на текстилното изделие, предназначено за пренасяне на малки предмети или товари.
Eте тука вече ми се преплетоха няколко неврона в мозакот. Ма мноо усукан словореда...
|
Бяло Конче
раванлия

|
#2939527 - 24.08.2012 17:39
[Re: DIVА]
|
|
|
Цитат:
Не бой се! Ножо е дървен.
Забивам ножа в масата и като вдигнАх покривката, какво да видя, тя масата - мраморна. А ножо, както викаш - дървен.
|
admiral
на андорския флот

Регистриран: 24.01.2005
От: Съзаклятието
|
#2939528 - 24.08.2012 17:41
|
|
|
Цитат:
Ма мноо усукан словореда...
Да я банна ли?  Почти съм сигурен, че говори мръсотии...
-------------------- Komu Pán Boh, tomu všetci svätí.
|