ALL.BG форуми
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички


Форуми » Хоби и Развлечения » Кулинарно изкуство

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | >> (покажи всички)
deamon
emmeleia dancer
***

Регистриран: 26.08.2005
Мнения: 2990
От: Blue Winds
Re: Готварски истории - нова част
    #2979113 - 13.11.2012 22:40 [Re: ]

Дълго се проточи настинката при теб, бързо оздравяване от все сърце! В такова състояние супите много ми помагат.

Благодаря ви на всички за милите думи - до края на месеца имам време, но пък знае ли се

При нас вкъщи беше салатено - обедната от рукола и бейби спанак с домати и от останалите от снощи задушени гъби. Харесвам, когато към стандартните гъби слагам по няколко грама сушени манатарки, защото стават много по-ароматни.
Вечерната салата - червено цвекло с моркови с любимите ми подправки за нея - млян сусам, кимион, табаско, чесън, копър, лимон и някакво по-неутрално на вкус олио, ако липсва сусамово.
За дохапване стандартните работи - сирене и кашкавал за едното ядене, тофу за другото.

--------------------
From the depths of my emptiness
Comes a feeling of inner bliss


Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
Suzzana
Saoirse
***

Регистриран: 21.05.2007
Мнения: 2871
От: Greater NYC Area
Re: Готварски истории - нова част
    #2979117 - 13.11.2012 22:51 [Re: Юнона]

Цитат:

и пухкава баница




Юнона,може ли рецептата за тази баница?


Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
Sol y Sombra
under construction
***

Регистриран: 12.03.2004
Мнения: 6961
От: Червения килим
Re: Готварски истории - нова част
    #2979178 - 14.11.2012 08:28 [Re: ne znaem cqlata istoriq]

Благодаря за отзивите, полезни са ми! Моите кокоски, които ще са основното печиво в тази силиконова форма, се правят от кокос, яйце и масло, няма брашно. Понеже в тефлоновата формичка бяха почнали да залепват, реших да си улесня живота със силиконова, защото такива кокоски правя поне веднъж седмично. Следващия път значи без намазняване

Днес имам тиква за доизяждане Вчера се излъгахме да купим някаква особена тиква - кръгла, уж била кръгла цигулка, отвън като набраздена стои, кафеникава, не бяла, отвътре яркооранжева. Изненадата дойде след изпичането - не просто не беше сладка, а беше силно водниста и на "конци" Става за ядене, ама е малко разочарование. Днес ще я съчетавам или със сирене, или със заквасена сметана А другото хранене вероятно ще бъде омлетче.

Виан, надявам се, че си по-добре!

Редактирано от Sol y Sombra (14.11.2012 08:29)


Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
Osushtestvena
цветна
***

Регистриран: 29.05.2006
Мнения: 136
Re: Готварски истории - нова част
    #2979183 - 14.11.2012 08:44 [Re: Sol y Sombra]

Вчера правих, баница с праз и сирене. Днес ще е миш-маш - чушки с яйца и сирене, зелена салата и открадвам идеята за мъфините .

Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
Бистренце
дечко
***

Регистриран: 28.07.2005
Мнения: 2343
От: София, България
Re: Готварски истории - нова част
    #2979250 - 14.11.2012 12:12 [Re: Osushtestvena]

Любимият ми поръча да сготвя нещо с пиле, че напоследък доста се "освинихме".
Имам едни бутчета, смятам да ги метна да се готвят във фурната с гъбки, прас, малко морков, малко чушка, къвто друг зарзават имам и т о в а е п о л о ж е н и е т о!

--------------------
Какъв човек е онзи, който не се стреми да направи света по-добър? "Небесно царство"


Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
Vianne Rocher
Нерегистриран




Re: Готварски истории - нова част
    #2979257 - 14.11.2012 12:34 [Re: Бистренце]

И аз ще правя бутчета, но с картофи. Познайте що точно с картофи .

За утре-пържен паламуд и любимото колсло.

Оff: Момичета, благодаря за пожеланията . Пазете се много, защото този грип е ужасен, аз съм на антибиотик.


Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
étoile
завеяна
***

Регистриран: 12.06.2006
Мнения: 3339
От: по света и у нас
Re: Готварски истории - нова част
    #2979266 - 14.11.2012 13:10 [Re: ]

Някой беше дал една много хубава рецепта за сьомга, може ли пак да я даде, че днес мисля сьомга да пека. Иначе за детето зеленчукова манджичка, отделно зеленчуци в стиймъра, а за мен още не съм го измислила какво да е

Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
Бистренце
дечко
***

Регистриран: 28.07.2005
Мнения: 2343
От: София, България
Re: Готварски истории - нова част
    #2979273 - 14.11.2012 13:27 [Re: étoile]

Ти обаче упорито готвиш по ***найсе манджи

--------------------
Какъв човек е онзи, който не се стреми да направи света по-добър? "Небесно царство"


Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
étoile
завеяна
***

Регистриран: 12.06.2006
Мнения: 3339
От: по света и у нас
Re: Готварски истории - нова част
    #2979281 - 14.11.2012 14:00 [Re: Бистренце]

Ами ако не готвя по мнайсе манджи, гладни трябва да стоим... И 3-мата ядем различни неща и няма как да минем и 3-мата с едно нещо

Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
Бистренце
дечко
***

Регистриран: 28.07.2005
Мнения: 2343
От: София, България
Re: Готварски истории - нова част
    #2979282 - 14.11.2012 14:03 [Re: étoile]

Ми можеш поне 1 да си спестиш. Да готвиш за теб и Крис нещо безмесно и за мъжа нещо меснато. Или за мъжа някакви мръвки - печени, пържени, квито се сетиш и гарнитура да му е нещо твое безмесно. Така пак ще са 2 манджи, ама все е по-добре от 3.

--------------------
Какъв човек е онзи, който не се стреми да направи света по-добър? "Небесно царство"


Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | >> (покажи всички)



Допълнителна информация
0 регистрирани и 4 анонимни потребители в момента разглеждат този форум.

Модератор:  Nadin, Hard Rock fan 

Изпечатай темата

Възможности в този форум:
Не можете да добавяте нови теми
Не можете да отговаряте на мненията
HTML - забранен
Псевдо-HTML - разрешен

Рейтинг:
Брой показвания: 6707

Мнението ти за темата:

Прехвърли се в



ALL.BG не носи отговорност за съдържанието на мненията, публикувани във форумите.

НАЧАЛОРЕКЛАМАВРЪЗКА С НАСКОНТАКТИЗА НАС

©1999-2015 ALL.BG Всички права запазени!

Generated in 0.042 seconds in which 0.022 seconds were spent on a total of 12 queries. Zlib compression enabled.