sleeping_girl
неориентиран
Регистриран: 27.01.2014
|
Продавам / давам под наем мултифункционална бална рокля за абитуриенти
#3129969 - 27.01.2014 20:28
|
|
|
Продавам или давам под наем рокля за абитуриентски, абсолвентски бал или друг специален повод. Роклята е от черен сатен, непрозрачна, уникален мой модел с черни дантели, камъни и перца по надиплената част, шита по поръчка от моден бутик. В идеално състояние. Носена е само на моя абитуриентски бал.
Ако желаете, може да пробвате роклята на място. Намирам се в София. Работя и с куриери за София и другите градове.
Моделът е мултифункционален. Би паснал на момичета с различни фигури, но препоръчителните размери са:
Обиколка на нивото на таза (между талията и ханша, но по към шанша) - 85 - 95см. Бюст - чашки А - С (чашката е голяма, но има големи подплънки, които могат да се махат) Височина - 150 - 190см. (зависи и от височината на токовете ви и дали искате роклята да докосва земята или не. При мен не докосваше земята и затова е идеално запазена)
Презрамките се регулират, както и разстоянието между чашките, също и връзките на корсета на гърба. Воалите и шлейфът започват от голяма сатенена панделка под кръста. Корсетът е със здрави връзки и е стабилен и удобен. Ако купите роклята може да я модифицирате като махнете воалите, шлейфът, панделката, или пък всичко и да я направите къса. Може да отрежете всичко от кръста надолу и да я носите като корсет в комбинация с пола или панталон.
Цена под наем - 99лв. Цена продажба - 199лв.
Можете да видите снимки
Редактирано от Nadin (28.01.2014 01:26)
|
ivanjordanov78
неориентиран
Регистриран: 31.01.2014
|
Re: Продавам / давам под наем мултифункционална бална рокля за абитуриенти
#3131329 - 31.01.2014 16:41
[Re: sleeping_girl]
|
|
|
"мултифункционална бална рокля" - това ми звучи странно, при положение, че всяка абитуриентка иска да изпъкне пред останалите. Функционалността никога не е била фактор при тези рокли.
|
sleeping_girl
неориентиран
Регистриран: 27.01.2014
|
Re: Продавам / давам под наем мултифункционална бална рокля за абитуриенти
#3131709 - 01.02.2014 18:32
[Re: ivanjordanov78]
|
|
|
Функционалността не е най-важното, но си е плюс! Хубаво е когато дадеш пари за нещо то да ти послужи повече от един път. Например някои съученички просто си пазят роклите в гардероба, други си направиха от тях корсети за официални случаи, които носят с пола или панталон, което, естествено, може да се направи и с моята. А при моята освен това могат да се махнат воалите и шлейфът, или и двете - на мен лично ми харесва повече така, но пък без тях ми се вижда по-сладка и кукленска. Всеки може сам да си избере кое най-много му допада.
|
|