ALL.BG форуми
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички


Форуми » Религия и Мистика » Астрология

Страници: 1 | 2 | (покажи всички)
Gorgone
observer
****

Регистриран: 28.07.2006
Мнения: 413
Re: Ще имам ли дете? - хорарен въпрос
    #3356645 - 01.06.2016 23:00 [Re: trebnik]

Цитат:

Тревогата е заради годините.Астролог би могъл да даде някакъв отговор по въпроса за майчинството.
Астролог би могъл, но напоследък рядко се пише тук, всеки има някакви ангажименти, а и малцина професионално практикуващи биха отделили от времето си за форумни анализи и прогнози. Защото нищо не печелят.

А сега по същество:

Според мен жената е расла в доста неблагоприятна и потискаща семейна среда и това е оставило силен отпечатък върху психиката, пренася се и в отношенията с брачния партньор. И с бащата отношенията може да не са били особено любящи и хармонични, но водещият фактор е майката, отношенията с нея са нанесли повече емоционални щети или нещо, което се е случило покрай нея. В партньорските отношения се пренася един по-прагматичен модел, насочен към търсене на сигурност и материална задоволеност, което носи тенденция едни неудовлетворяващи и потискащи отношения да продължат дълго във времето, вместо да се вземе решение за окончателно скъсване на ”пъпната връв”. Не изключвам някоя неприятна опитност с майката да е повлияла и върху отношението към майчинството, там сякаш има някакви неосъзнати страхове, резерви.

Може да е имала по-късен брак или първият брак да е бил по-несполучлив. Но при неректифициран час на раждане не може да се каже със сигурност. При малко по-ранен час /около 4 мин./ има по-голяма вероятност за брачни проблеми, разногласия с партньора.

Що се отнася до евентуалното майчинство, не знам откога е възнамерила да има дете и прави опити, но като цяло има предпоставки за затруднения. А може би в по-фертилна възраст приоритетите й са били други и си е мислила, че още не е готова, по-късно да е дошъл моментът на психологическа зрялост при нея. Въпреки всичко стопроцентови предпоставки за безплодие не виждам в тази карта, а и за това е нужен много по-прецизен и задълбочен анализ, който в този формат на общуване не се предлага. Със или без деца, в живота тя има да научава уроци, свързани с партньорски отношения и съответстващи отговорности, сред които е и отговорността да можеш да отстояваш правото си на лично пространство, повече независимост, личностна идентичност. При нея има по-силно изразена емоционална идентификация с партньора, тя обаче се превръща в поле за отработване на емоционални травми, изживяни някога в детството и в родителския дом. Това може да й пречи спокойно да се отпусне в една връзка, без трескаво вкопчване, колебания, страхове и безпокойство, променливи настроения. От своя страна това създава нехармоничен енергиен фон за желаното от нея зачеване. Също така възпиращ фактор може да бъде усещането за липса на любов в семейството – ако не в сегашното, то в родителския дом.

Ако трябва да сме обективни, оттук нататък ще е голям късмет, ако си има едно детенце. Има тенденция към по-проблематично зачеване и според мен тя се дължи на по-трудно прихващане на мъжкото семе в утробата, също така има и тенденция към по-трудно износване, през първите месеци на бременността ще трябва повече да се пази. От гледна точка на Аюрведична медицина вероятно има дисбаланс на вата доша в матката и бих препоръчала да си направи по-обстойни изследвания. Една от причините за проблемно забременяване може да се дължи и на трудното придвижване на семето, задръстени маточни тръби, повишена киселинност, възпалителни процеси с тенденция към хронифициране /занемарена някога и на пръв поглед безобидна болежка/. Това се евентуалните медицински причини, но има и психологически – тревожност, безпокойство, предразположеност към трудно преодоляване на стреса, неувереност и чувство за отговорност, което може да бъде както силно изразено, така и да изпитва затруднения с вземане на отговорни и самостоятелни решения, особено в критични ситуации, изискващи самоконтрол и предприемане на по-радикални действия. Не е изключено да има проблеми и в ситуации, свързани с отделяне от някой/нещо – и психологически, и физически. И, отново психологически, тя "отделя" от себе си плода, т.е. организмът не го задържа, изхвърля. Ако не успява да "отдели" всичко онова, което й пречи да се почувства пълноценна и удовлетворена жена.

От гледна точка на по-благоприятните астрологични периоди мисля, че краят на 2016 г. ще е по-подходящ за такива опити, от м. октомври нататък. През 2017 г. ми се вижда да има по-голяма вероятност за благоприятен резултат. Тогава наистина трябва да положи всички усилия за да хване птичето на късмета, кацнало на рамото й.

Надявам се да не сте Вие въпросната жена, постарах се да бъда максимално деликатна. Но щом се пита, човек трябва да е готов да чуе на какво се дължат неуспехите му и по какъв път е тръгнал в живота. Дано в близките година-две се сдобие с бебче, ако толкова силно го желае.

ПП. Неастрологично: Две мои приятелки родиха първото си дете на по 38. Едната след несполучлива първа бременност преди години, другата след поредица от несполучливи опити в продължение на няколко години. Така че ако оня горе е рекъл, ще има. За не чак толкова религиозни - ако нашите желания и намерения вибрират на една честота с Вселената и предначертан от нея план за нашата съдба.

--------------------
Gott gebe uns
Gelassenheit, Dinge hinzunehmen,
die wir nicht ändern können,
Mut, Dinge zu ändern,
die wir ändern können,
Weisheit, das eine vom anderen zu unterscheiden.


Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
ШехерезадаМодератор
Anima
****

Регистриран: 24.05.2004
Мнения: 7220
От: София
Re: Ще имам ли дете? - хорарен въпрос
    #3361405 - 19.07.2016 23:22 [Re: trebnik]

Здравейте,

По харарният въпрос отговорът е НЕ, тъй като Луната, сигнификатор на кверента е в квадратура със Слънцето - сигнификатор на дом 5 и децата.

Тъй като Асцендентът е в кардинален знак, хорарът е валиден в рамките на 6 месеца и посочва, че в периода от януари, когато е зададен въпросът до юни 2016 това е невъзможно да се случи. След това е необходимо да зададе нов хорарен въпрос.

--------------------
The best way to predict the future
is to create it !


Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
ШехерезадаМодератор
Anima
****

Регистриран: 24.05.2004
Мнения: 7220
От: София
Re: Ще имам ли дете? - хорарен въпрос
    #3361406 - 19.07.2016 23:26 [Re: Цецо]

Цецо, по един шеговит коментар бихме понесли, но по няколко - вече е прекалено. Мисля, че разбираш какво искам да намекна, колкото и симпатичен да си ми.

--------------------
The best way to predict the future
is to create it !


Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
ШехерезадаМодератор
Anima
****

Регистриран: 24.05.2004
Мнения: 7220
От: София
Re: Ще имам ли дете? - хорарен въпрос
    #3361411 - 20.07.2016 00:26 [Re: trebnik]

Цитат:

Здравейте,
Да,за първи път се опитва да забременее.Родена е на 21.10.1977 в 00:50 часа,43:27,26:25.Не мога да се справя!
Ситуацията е доста сериозна.

От юни 2015 година низходящия лунен възел /миналата карма/ преминава през осми дом и пречи на забременяване и износване на деца. Обострена е ситуацията около декември 2015, януари 2016, защото и транзитния Сатурн /също един от чистачите на кармата/ е бил в квадратура към върха на 8 дом. Изключително неблагоприятен период, съпроводен от Плутонова квадратура - следващия тежък чистач на минала карма.

Към настоящия момент миналата карма /Низходящия лунен възел/ е в съвпад с Нептун близо до върха на осми дом, което също посочва неблагоприятен период за забременяване и износване на бебе. Големият проблем е, че излизането на възела от осми дом е непосредствено преди слънчевото затъмнение почти на върха на дом 8, което ще бъде през февруари 2017 г и бележи неблагоприятен период в продължение на година за забременяване и раждане на дете, което е обезпокоително предполагам за жената, тъй като годините не са малко.

Освен това след този период ще влезе в следващ - на Нептунова квадратура, който ще приключи през януари 2019 г. След този период поне Юпитер, който управлява пети дом, ще преминава през него и ще бъде благоприятно за забременяване и износване. Той поне в рождената карта е в Екзалтация и би трябвало да даде желаното.

Ако картата е ректифицирана и часът е точен, по дирекции Юпитер ще бъде в съвпад с Асцендента, което със сигурност ще даде раждане на дете през 2021 година. Опасавям се, че докато дирекционния Юпитер, управител на пети дом, странства из 12-ти, забременяването и износването на дете може да е невъзможно.

Астрологичните фактори не са на нейна страна, още повече, че Нептун управлява осми в наталната карта и се намира в пети. И транзитният Нептун активира писаното по натал.

Разбирам, защо не можеш да се справиш с хороскопа, ситуацията е сложна.

--------------------
The best way to predict the future
is to create it !


Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
Цецо
ПИЧ
***

Регистриран: 02.04.2003
Мнения: 10094
От: Карлово, BG
Re: Ще имам ли дете? - хорарен въпрос
    #3361474 - 20.07.2016 10:36 [Re: Шехерезада]

Е, само три.

--------------------
Биват прочути и забранени. Те са измислили дясно и ляво
и мислят петото измерение. Непримирими към бог и дявол.


Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
Страници: 1 | 2 | (покажи всички)Допълнителна информация
0 регистрирани и 10 анонимни потребители в момента разглеждат този форум.

Модератор:  Шехерезада 

Изпечатай темата

Възможности в този форум:
Не можете да добавяте нови теми
Не можете да отговаряте на мненията
HTML - забранен
Псевдо-HTML - разрешен

Рейтинг:
Брой показвания: 10503

Мнението ти за темата:

Прехвърли се вALL.BG не носи отговорност за съдържанието на мненията, публикувани във форумите.

НАЧАЛОРЕКЛАМАВРЪЗКА С НАСКОНТАКТИЗА НАС

©1999-2015 ALL.BG Всички права запазени!

Generated in 0.336 seconds in which 0.317 seconds were spent on a total of 14 queries. Zlib compression enabled.