the_man
Royal

Регистриран: 07.03.2010
|
Re: Amazon Prime
#3389510 - 11.02.2017 20:17
[Re: sineo4ka]
|
|
|
Цитат:
Цитат:
с тия много убави жени там, за кво да си рискува самочувствието?
Ти кво намекваш, а?
Намеквах му на БРЦ-то да са съвземе малко Като имало толко много "убавици" там за кво кани други от центъра на Вселената, а?
Явно толко са им убави убавиците.
-------------------- Always remember you're unique, just like everyone else.
|
BecauseRaceCar
Competent man

Регистриран: 25.05.2010
От: SoCal
|
#3389517 - 11.02.2017 20:43
[Re: the_man]
|
|
|
Аляска и Хаваи са села, та отпадат със страшна сила. Ако си живял в гето тук и толкова си можеш и Враца може да ти се стори рай, но не е това идеята. Хората, които познавам и са се махнали от хубавите места тук, са го направили заради данъците, което може да ми се случи и на мен някой ден, но ще търпя, колкото мога
|
the_man
Royal

|
|
Изгуби ме някъде, какво общо имат селата с отпадането. Една камара народ от АК завършват калифорнийски колежи и после си се връщат да си работят и живеят на село, щастливи. Пък ти си го отпадай колкото искаш. На мен също ми харесва Южна Калифорния за кратка екскурзийка. Дет вика абуто, ако ни мои са цопнеш в тва море, за кво ти е.
|
fireice
овчар

Регистриран: 07.02.2017
|
|
Цитат:
Аляска и Хаваи са села, та отпадат със страшна сила.
какво им е на селата? много хора предпочитат да имат много земя, съседите да не са на 10 метра растояние, да имат големи къщи и тн... мене лично в голям град изобщо не ме влече да живея...
|
BecauseRaceCar
Competent man

Регистриран: 25.05.2010
От: SoCal
|
#3389576 - 12.02.2017 01:50
[Re: the_man]
|
|
|
Селата отпадат от МОЯТА класация за рай на земята и място, където бих живял, защото то пък един живот... Единственото село, в което бих живял доброволно е Окланд, НЗ, но пък е на майната си.
А тези, които са учили тук и са се върнали по родните места, не са показателни дали тук е зле или добре. Факт е, че живота е скъп, но ако можеш да си го позволиш, е много хубав.
|
Склададжията
бутилкаджия

Регистриран: 19.05.2012
От: Мазата
|
|
Селата са идеални за семеен идиличен живот. На мен, ако живеех в град би ми липсвало например пиенето на Блъди мери покрай огъня през лятото в очакване да се получи перфектната жар за шишчета...
|
the_man
Royal

|
|
Цитат:
Бил съм обаче на мнооого места и щом не могат да ме грабнат повече, дори когато само ги посещавам, е показателно.
Цитат:
А тези, които са учили тук и са се върнали по родните места, не са показателни дали тук е зле или добре.
Начи на БРЦ-то тридневни екскурзийки и командировки са показателни, ма четири години студентски живот не са?  Евала за набитото око
|
Ян Бибиян™©
вагабонтин

Регистриран: 15.05.2004
|
|
Цитат:
... Единственото село, в което бих живял доброволно е Окланд, НЗ,
Бурчеде , как ФърФи живота при теб ? Ще ни кажеш ли кое не е ннаред , може пъ да ти дадем акъл тук ?
Питам щото в последно време гледам правиш ... меко казано, странни изказвания ??
Да се не е разлопало някое бутало и да трябва центровка ?
-------------------- Лоша ракия и хубава мотика НЯМА
|
Лаф моабет
бежанец с претенции

Регистриран: 26.01.2015
|
#3389861 - 14.02.2017 17:40
[Re: Ян Бибиян™©]
|
|
|
Мой познат бачка по големите круизни кораби.Ходил е в Окланд,НЗ и каза,че било много хубаво но и много скъпо.Имало наплив от китайци и цените на всичко вървели нагоре.
|
Ян Бибиян™©
вагабонтин

Регистриран: 15.05.2004
|
#3389864 - 14.02.2017 17:47
[Re: Лаф моабет]
|
|
|
Ми Окланд е един от най добрите градове за живеене в света , голям колкото София и си има всичко.
Интересно ми е да разбера къде е израстнал бурчеда БРК та да видим от къде тая арогантност и да определим височината на пиедестала от който определя такъв град за село
-------------------- Лоша ракия и хубава мотика НЯМА
|