Gargamel
ентусиаст

Регистриран: 04.04.2017
|
Green Card Through Family Стъпки за останалите членове на семейството
#3396574 - 04.04.2017 11:54
|
|
|
Здравейте!
Съвсем нова съм тук, ако задавам неподходящи въпроси или такива, които вече имат отговори - извинявам се предварително. Очаквам зелена карта по подадена петиция. Тъй като съм омъжена и имам дете на 16г., въпросите ми са следните: 1. С какъв статут са съпругът ми и дете ми, докато излязат техните карти, което до колкото знам не става много бързо? Дъщеря ми има в момента валидна туристическа виза, съпругът ми няма. До колкото знам, като част от семейството те имат право на легално пребивавене в САЩ. Така ли е? За какъв вид разрешение за пътуване до САЩ се подава до американското посолство в София? 2. До колкото знам, при подаване за залена карта за съпруг и дете, когато аз имам вече моята карта, изчакването на картата е в страната, в която са били те към момента на подаване на документите. Това така ли е още? 3. Съпругат ми има ли право на някакво временно разрешително за работа в САЩ докато изчаква издаването на зелената си карта? Ако да - от къде се вади.
Имам още въпроси разбира се, ще ги задавам по-нататък. Благодаря ви сърдечно!
Редактирано от Gargamel (04.04.2017 12:25)
|
Ян Бибиян™©
вагабонтин

Регистриран: 15.05.2004
|
Re: Green Card Through Family Стъпки за останалите членове на семейството
#3396582 - 04.04.2017 16:09
[Re: Gargamel]
|
|
|
Цитат:
Съвсем нова съм тук, ако задавам неподходящи въпроси или такива, които вече имат отговори - извинявам се предварително. Очаквам зелена карта по подадена петиция.
А ти из форума потърси ли , защо е отговаряно на такива въпроси ? А на сайта на имиграционните ? Или е по лесно някой друг да ти свърши работата , а ?
каква петиция е подадено за теб ? От кого ? На какво основание ? Ако е от родител, на колко си била като е подавана петицията ?
Айде поразтърси се малко и самичка !
-------------------- Лоша ракия и хубава мотика НЯМА
|
Gargamel
ентусиаст

|
#3396673 - 05.04.2017 09:00
[Re: Ян Бибиян™©]
|
|
|
Благодаря! Хубав ден и на теб! Изчетох ти мненията и отговорите из целия форум! Определено си много полезен и в помощ на хората! Петицията е от брат ми. Щом имам 16 годишна дъщеря едва ли съм на възраст, на която петицията може да е от родител  И да, наистина ми е по-лесно да получа конкретни отговори. Бъди здрав!
Редактирано от Gargamel (05.04.2017 09:03)
|
Ян Бибиян™©
вагабонтин

|
#3396684 - 05.04.2017 13:58
|
|
|
Цитат:
Изчетох ти мненията и отговорите из целия форум!
БРАВО 
А изчете ли из целия форум мненията и отговорите на въпросите които зададе ? Само не казвай НЕ , защото следващия въпрос ще е - защо си губи времето да четеш моите мнения из целия форум, а не потърси инфото което те интересува !
ПП Ако все пак си си направи труда да попрочетеш нешо по твоя въпрос, трябва да си открила колко време ще отнеме финализирането на петицията от брат ти !
Жива и здрава и ти !
|
Gargamel
ентусиаст

|
#3396742 - 05.04.2017 21:40
|
|
|
Затвърждаваш мнението ми! Знам колко време ще отнеме финализирането! Никъде не питам това! След като нямаш намерение да отговаряш, иди се изказвай на друго място!
|
Ян Бибиян™©
вагабонтин

|
#3396743 - 05.04.2017 21:43
|
|
|
Браво на теб, щом знаеш и от сега се подготвяш за 12-13 годишно чакане 
И тъй като имаш мнооооооооооооого време, защо малко не се разтърсиш самичка ?
|
Gargamel
ентусиаст

|
#3396745 - 05.04.2017 21:48
|
|
|
Кое те наведе на мисълта, че имам още 13 години? Имам още 3 месеца! За какво ми е да си губя времето да пиша тук, ако имам да чакам още 13 години???? Моля, ако някой може да ми отговори конкретно на въпросите! Ако не, моля администраторите да изтрият темата! Явно е безполезно място този форум!
|
ludia_agent
неориентиран
Регистриран: 03.05.2012
|
#3396746 - 05.04.2017 21:48
|
|
|
Цитат:
Здравейте!
Очаквам зелена карта по подадена петиция. Тъй като съм омъжена и имам дете на 16г., въпросите ми са следните
Здрасти,
Би трябвало адвоката който ти е подготвил петицията да ти е казал, в самата петиция се описват съпрузи и деца, след като имаш одобрена петиция при отваряне на съответната ДС форма се описват съпруг и деца до 21г, няма нужда да чакаш за каквото и да е било.
Всички тези въпроси най-добре да ти го разясни имиграционния адвокат няма как някой от този форум да те посъветва правилно.
|
Ян Бибиян™©
вагабонтин

|
#3396749 - 05.04.2017 21:52
|
|
|
Как реши че имаш още 3 месеца ?
А като е безполезно място тоя форум, защо продължаваш да акаъв в него ?
|
Gargamel
ентусиаст

|
#3396750 - 05.04.2017 21:53
[Re: ludia_agent]
|
|
|
Благодаря Ви за отговора. Петицията не е подадена с адвокат. Остават около 3 месеца до излизане на датата. След това ще очаквам документите и ще насрочвам интервю. Въпросите ми са свързани с това, че не знам процедурите свързани със съпруга ми и дъщеря ми.
|